- Konu Sahibi BarbieveKen
-
ya nasıl karar veremiyorsun hala çözmüş değilim.))
mesela ben buğün türlü yapacağım..patlıcan kabak taza fsulye birde bulgur bitti
bende anlatayım yaptıklarımı 4yıllık evliyim haftalık planlıyorum yapacagımı bebiş oldugu için 1gün et 1gün tavuk\balık 1gün börek+corba salata günü kalan günler sebze pişiriyorum bunların yanına corba pilav makarna ne olursa tabi yemek artasa listede kayıyor böyle gecinip gidiyoruz.hep aynı yemekleri yaptıgımı farkettiğim bigünde liste cıkarmıstım tabi internette gördüklerimle listem zenginlesti örnegin patlıcan:soslu kızartma,musakka,sulu yemegi,kürdan kebabı,tencerede dizme kebabı vs.her sebze için yaptım bunu inanırmısınkaydirigubbakcemile3 sonrası sadece secmek..
nesrin sen iki türlü yapıyorsun
ben 3 türlü yapıyorum
çorba
anayemek
makarna yada pilav falan
salatada ister eşim
yada cacıktı falan
h.sonuda z.yağlı mutlaka ister
haydari delisi zaten
öyle yani kaydirigubbakcemile2
kabaktan kabak yemeği yada köfte gibi yapıp kızartma..unuttum valla adını
ŞU MÜCVER GALİBA
nohuttan da salata yapıyorum..adını unuttum..rondoda nohutu geçiriyorum..içine ince ince soğan kesiyorum.baharat atıyorum.limon valla güzel oluyor..normal yemekten daha çok yiyoruz salatayı...) BUNUDA DENİCEM CANIM İYİ BİR TARİF
hadi nesrincim başladın yine döktürmeye maşallah
kaç yıllık ev hanımısın sen merak ediyorum
ay sende beni usta aşçı yaptın.)
topu topu 2 ay sonra 2 yıl olacak evleneli ama ben yemek yapmasını seviyorum..hatta aşçılık okumalıymışım diye düşünüyoumopuyorumnanaktan
evet adı mücverdi o yemeğin
ben bütün gün evdeyim hani onuda diyim opuyorumnanaktan
bence de kendini çok yorma ,madem çalışıyorsun 2 çeşit yeter size,,zaten 2 kişisiniz..ne yiyeceksiniz allahını seversen
valla yazdığın menüde bir tatlı eksik onuda unuttun herhalde ..bu yemekleri isteyen adamın tatlı istememesi şaşırtıcı olur..
benim babamda hiç yemek seçmez..annem köye gititğinde ben de yaz okuluna kaldığımda babamla kalırdım..valla zamanında yanlış patates kızartmasını bile yedi..accık yanmıştı yani.))bazen tuzlu yaptığım oldu ..bazen tavukları accık çiğ pişirdiğim oldu..bişi demez yerdi..eşimde sağolsun iyi oldumu herşeyi yer..yeter ki hamur gibi olmasın birde tadı tuzu iyi olsun..
ha arkadasım birde bunu sorun haline getirme kendinde çünkü ben nezaman yabugün ne yapacagım desem inan beynim duruyo sanki bütün yemekleri daha dün yemişim dünyada yapılacak yemek kalmamıs gibime geliyo
benim eşim midesine çok düşkündür yemek yemeyi sever..
bende dediğin gibi sayılan yemekleri biliyorum ama hangisini yapsam karar veremiyorum yada aklıma gelmiyo, o yüzden gün içerisinde mutlaka nete bakarım..
annem gibi olamadım yani nasıl da belirliyodu yapcaklarını hemen akannehir
aşkım kötü olmamış demez, zaten yaptığımı beceririm ama
yetiştiremediğim de yada mutfakta beni uğraşırken gördüğünde dalga geçiyor
kuma alcam sana iyi yemek yapabilen diye
o yemekleri yapar sen de yorulmazsın
herşey senin iyiliğin için inanki diyooo uyuzzzzz laelaelaelaelae
öyle yani
hngi yemekleri yapman fikrini annenden alabilirsin ozmn kaydirigubbakcemile5
mesale benimde esim ck titiz ben evde yokken evin temizligini fln yapar sonrada ben senden daha ii ev hanımıyım fln der ayrıca sunuda sölemek geldi içimden evlilik cok farklı ve cok güzell hani diolar ya bekarlık sultanlıktır die bence diilll aslında evlilik sultanlıktır kocalarımızın sultanlarıyız hepimiz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?