Ben bu konuyu takip ediyorum yorumda yazdım tüm yorumlarıda okudum ama en çok merak ettiğim nurten...Sen nasılsın nurtencim..İnşallah hep birden kafanı daha çok karıştırmadık..Ama biz kadınlar bu erkek düşüncesizliğine karşı çok tepkiliyiz...Sürekli alttan alan,emek veren,namusunu korumak zorunda olan,ezilen,üzülen kadın olsun istemiyoruz artık..Bizim kadar erkeklerinde üzerine düşenler var..Onlarda emek vermeli,onlarında bir ahlak anlayışı olmalı...Yok yapmıyorlarsa da bi çekecekleri,korktukları olmalı...
Neyse özet olarak nasılsın canım?
çok teşekkür ederim canım ilgin için hiç iyi değilim şuan morelim çok bozuk
hayatımıza hiç bişey olmamış gibi devam ettik ama ben kötüyüm
eşim bu kadar üzüldüğün farkında değil 3 ay olmasına rağmen ben hala atlatamadım
dışardan bakıldığında parmakla gösterilen bir çiftiz eşim bana çok değer verir haksız etmek istemem o dönemlerde bile zerre kadar şüphe duymamıştım şuan da öğle çok iyiyiz ama benim kalbim kırık düzelmiyo ki
Nurten madem bir şekilde bu evliliği sürdürüyor fakat kendini iyi hisetmiyorsan atlatman için psikolojik bir yardım al.Uzun süreli depresyon,mutsuzluk gibi duygular insanı gerçekten çok yorar.Bütünüyle..iç organların,beynin,ruhun hastalanır..Bak ben çok sağlıklı iken yaşadığım bir üzüntü neticesi birdenbire şeker hastası oldum,metobolizmam bozuldu ve kilo sorunu ile boğuşuyorum.Vücut böyle durumlarda hassas oluyor ve hangi organı daha hassas ise ordan birşeyler patlıyor.Kendini düşün ve en azından bunun için yardım al.Bazı kötü günler gelip geçiyor ama insan da da izler bırakıyor.En azından senin izler silik olsun kalıcı hasar alma..
Birde madem evliliğini sürdürüyorsun kendini kötü hissetme.Sen kendin istediğin için yapıyorsun bunu.Denemek istedin ve deniyorsun.Kimse seni silah zoru ile tutmuyor.Kişiliğine hiçbirşey olmadı yani.O yerli yerinde duruyor.Hatalı olan eşin,senin burda bir hatan yok.Kendine karşı suçlu hissetme ve her zaman kendinle barışık ol bence..En iyi dostun kendinsin,kendini sana darıltma :)
Çok öpüyorum seni...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?