Benim de bir derdim var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nurtenn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu konuyu takip ediyorum yorumda yazdım tüm yorumlarıda okudum ama en çok merak ettiğim nurten...Sen nasılsın nurtencim..ınşallah hep birden kafanı daha çok karıştırmadık..Ama biz kadınlar bu erkek düşüncesizliğine karşı çok tepkiliyiz...Sürekli alttan alan,emek veren,namusunu korumak zorunda olan,ezilen,üzülen kadın olsun istemiyoruz artık..Bizim kadar erkeklerinde üzerine düşenler var..Onlarda emek vermeli,onlarında bir ahlak anlayışı olmalı...Yok yapmıyorlarsa da bi çekecekleri,korktukları olmalı...

Neyse özet olarak nasılsın canım?

çok teşekkür ederim canım ilgin için hiç iyi değilim şuan morelim çok bozuk
hayatımıza hiç bişey olmamış gibi devam ettik ama ben kötüyüm
eşim bu kadar üzüldüğün farkında değil 3 ay olmasına rağmen ben hala atlatamadım
dışardan bakıldığında parmakla gösterilen bir çiftiz eşim bana çok değer verir haksız etmek istemem o dönemlerde bile zerre kadar şüphe duymamıştım şuan da öğle çok iyiyiz ama benim kalbim kırık düzelmiyo ki

Nurten madem bir şekilde bu evliliği sürdürüyor fakat kendini iyi hisetmiyorsan atlatman için psikolojik bir yardım al.Uzun süreli depresyon,mutsuzluk gibi duygular insanı gerçekten çok yorar.Bütünüyle..iç organların,beynin,ruhun hastalanır..Bak ben çok sağlıklı iken yaşadığım bir üzüntü neticesi birdenbire şeker hastası oldum,metobolizmam bozuldu ve kilo sorunu ile boğuşuyorum.Vücut böyle durumlarda hassas oluyor ve hangi organı daha hassas ise ordan birşeyler patlıyor.Kendini düşün ve en azından bunun için yardım al.Bazı kötü günler gelip geçiyor ama insan da da izler bırakıyor.En azından senin izler silik olsun kalıcı hasar alma..

Birde madem evliliğini sürdürüyorsun kendini kötü hissetme.Sen kendin istediğin için yapıyorsun bunu.Denemek istedin ve deniyorsun.Kimse seni silah zoru ile tutmuyor.Kişiliğine hiçbirşey olmadı yani.O yerli yerinde duruyor.Hatalı olan eşin,senin burda bir hatan yok.Kendine karşı suçlu hissetme ve her zaman kendinle barışık ol bence..En iyi dostun kendinsin,kendini sana darıltma :)

Çok öpüyorum seni...a.s.

Son düzenleme:

yazdıkların çok iyi geldi canım ya çok haklısın denemek şans vermek istedim
En iyi dostun kendinsin,kendini sana darıltma :) çok güzel bi sözmuş çok sağol

iki ihtimal var :

1- Pc den resimleri silmeye gerek görmedi.. Çünkü aldatmadı... (nişanlıyken olanı saymazsak , sadece o geceden bahsediyorum ve kapalı diğer kızdan )

2- Pc den resimleri silmeye gerek bile görmedi.. Ama aldattı..O kadar yüzsüz ve pişkin...

ıçim 1. ihtimalden yana benim... Ama bu şu anlama gelmez; eşiniz % 100 masum... Hataları var, hem de büyük.. Ona bir şans verirseniz ,masaya oturup ciddi ciddi konuşun:

1- Bir daha asla bir bayanla arkadaş olarak bile olsa yakınlaşmamasını,

2- Asla resim filan çekilmemesini (bu da yakınlaşma kapsamında aslında)

3-Sizden hiçbir şey saklamamasını

mutlak surette konuşun; aksi halde evliliği bu sefer kesin olarak bitireceğinizi söyleyin...

canım ayrılıp ayrılmamak senin kararın tabi saygı duyuyorum ama asla güven yerine gelmez eskisi gibi olmaz kendi kendine acı çekmenden,içten içe yıpranmandan korkuyorum..haklısın hiç kolay değil kesinlikle haketmedin kimsede haketmez ama ya 20 yıl sonra tekrar yapar amcası gibi evlenicem olayları olursa? o yılların bedelini kim ödeyecek yine sen?
iyice bi uyar eşini bilsinki tekrarı olursa seni kesin kaybedeceğini anlasın belki bidaha cesaret edemez allah yardımcın olsun canım zor umarım üstesinden gelirsiniz buda tekrarlanmayacak bir hata olarak kalır..

çok zor ve ne yazık ki her kadının başına gelebilecek bişey.bu tarz durumlarda hariçten gazel okumamak
lazım her evliliği her ilişkiyi kendi içinde değerlendirmek lazım.benim başıma gelse şu anki fikrim;10 tane
de çocuğum olsa arkama bakmam boşanırım donuna kadar da alırım..ama o zaman ne düşünürüm gerçekten bilemiyorum.ne sevgi kalır ne saygı...
şunu eşine sordun mu canım; bunu ona sen yapsan o ne yaparmış?buna vereceği cevap çok önemli....
ben bu tarz kritik durumlarda ani karar verilmemesi gerektiğini düşünüyorum sadece.3-5 ay düşünüp iyice karar verdikten, durumu iyice gözden geçirdikten sonra belki de daha rahat karar veririsin.bence yanında kalacaksan bile onu huzursuz et gerçek düşünceni,fikrini ona belli etme,sürünsün biraz.diken üstünde olsun ne kaybedeceğini anlasın.

ben kocamda dahıl hıcbır erkege guvenmıyorum.ayrıca madem karısını bu kadar sevıyor bır erkek baska kadınlarla neden bırlıkte oluyor.erkekler yapacagını yapıyor sonrada pıskın pıskın senı sevıyorum dıye aglayıp sızlanıyor kandırmak ıcın.karısını aynı seyı yapıp yakalansa ve senı sevıyorum dıye aglasa adam ne der acaba.evlılık ıkı taraflı bır muessese.kadından fedakarlık beklenıyorsa erkekte gozune,uckuruna sahıp cıkacak

canım inan bana ben emek vermişim karısı olmuşum oda beni defalarca aldatmış üstelik evliykenmi değilmi bilmiyorum .pcsinde resimleri görüyorum madem nişanlıyken yaptı neden hala o fotolar pcsinde dıye düşünürdüm ve direk taksiye binip babamın evine giderdim.
inan şimdi pişman ama ilerde ne olacağını bilemezsin.üstelik yapmaya kalkarsa bir kez aldattığını affettiğin için 2.ci kez hesap sorma hakkında olmayacak.ben olsam burnunu sürtene kadar eğer şansım varsa babamın evine giderdim ve bir süre sonra gerçekten emin olunca kendi evime giderdim.biliyorum bekara karı boşamak kolay gibi gelecek yazdıklarım ama birkez tepkini çok ağır derecede koymazsan bir daha koyamazsın

canim benimmm yaa Allahim yardim etsin. esinede hidayet versin. ya mademki cok pisman bence hemen bitirme derim ama sakin ha sakin cok sevsende asla yüz verme surat as, bosver aglasin, diz cöksün ama asla acima. yani afedersinde köpek gibi yalvarsada acima

Nurten'cim mademki devam etmeye karar vermişsin bence ilk önce mutlaka bir psikolojik yardım al..ve ikincisi sakın içine atma ...içine attıkça büyür..eşinle sürekli konuş..deneyimlerimde söyleyeyimki (ki bunun on da biriydi benim yaşadığım) unutması çok zor hiç bir şey eskisi gibi olmuyor ama düzeliyor...ama terapi şart...ve kesinlikle eşinle konuşmak içindeki bütün birikimi atana kadar...

kadinlarin en yikildigi an aldatildiklarini gorduleri yada duyduklari andir..(bu yuzden de kimseye aldatildigini soylemenin bana dusmeyecegini dusunurum...)
arkadaslara katiliyorum psikolojik destek sart suan aklina geldikce uzerini ortersin herseyin yani ertelersin..
sen unuttum sanirsin ama ummadigin anda seni birden sarsar..
sen cok onemlisin bunu unutma gercekten..
hersey gonlunce olsun canimma.s.

allah yardımcımız olsun birbirimize bol dua edelim bakıyorumda huzursuzlugu cıkaran hep erkekler ama kendilerine sorsan ak kaşıklar inşallah bundan sonra hep yalvaran onlar olur allah sabır versin

Boşan demek bize düşmüyor. tabiki yuva kurup.sonradan yıkmaya kalkmayı bırak yıkma fikri bile,ihtimal bile insanı cok yıpratır.
ben henüz yuvamı kurmadım.ama hayalimdeki yuvanın bile yok olusunu düşünmek beni bunalıma surukluyo.
cok zor yasadıgın. yani nişanlıyken olmus.geçmişte değil. tmm belki evlendikten sonra onda bircok sey değişmiştir ama neden resimleri yok etmemiş?
o resimleri silmek,seni kırmaktan dahamı zormus ki.
güven cok zor inşaa edilen birşey.yıkılması ise bir sn ye bakıyor.
molozları toplamak ise insaasından daha uzun zaman gerektiriyor.
sakın kendine güvenini kaybetme. kırgınlıklarınla zor olur ama bence sonuna kadar yuvanı korumak içen diren.

offf canim offf, ne kadar uzucu boyle seyleri okumak, ve bir yorum yazmak...

Kocan seni niye goturmedi, dogum gunu eglencesine? sende gel demedimi sana, bu mutlu gunumde sende yanimda ol demedimi???

Guvenmeyeceksin bu soyu sopu kuruyasica erkeklere!!!

Iyi sen herseyi yap et, dunya yi basima yik, sonra agla zirla affet beni, yoksa oldururum kendimi de...

Kendin bilirsin canim, ama cok zor olucak onunla devam etmek, icinde her zaman bir ku$ku olur.

Ne diyimki canim arkadasim, ALLAH YARDIMCIN olsun, selametle a.s.

allah yardımcımız olsun biz kadınların neler çekiyoruz biz yaaa(((((( hep bi hep biz üzülüyoruz...canım bende şunu anlamadım doğmgünü partisimi? siz bu parti olayında evlimisiniz neden siz yoksunuz nişanlı olsanız biile beraber yaşanack bişey...
canm eşinde söylemişya bi boşlukta olduğunu n derece doğrudur bilemeyiz ama burada görev sana düşüyo sen birazcık kendine çeki düzen ver bakalım....sen biraz daha extra ilgilen eşinle..meydanı boş bırakma! allah korusun canm amcası yaptı die yeğenide ypack kuralımı var her zaamn bu şüpheyle yaşanmaz çok zor bi durum güvenin sarsıldı ama bu kuşkuylada yaşamamaya çalış eşinede hissettirme(

canım yaa çok üzüldümmmm
insan eşini severken nasıl böyle şeyler yapar?
işin çok zorr allah yardımcın olsun
güvensizlik çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…