Benim de bir derdim var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nurtenn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiç bir kadının istemeyeceği, talihsiz bir olay yaşamışsın güzel kardeşim...
Allah; doğru kararlar vermen için yardım etsin sana...

"Boşan" diyemem...
"Boşanma" diyemem... :çok üzgünüm:​

zor çok zor olsa gerek . . . bi kadının hiç ama hiç haketmeyeceği bişey aldatılmk . affetiysen bazı şeylere gögüs germen lazım .bunu başta düşünücektin.ne kadar affedersen affet, üzerinden ister 3 ay geçsin ister 3 yıl bunu hayatın boyunca unutamazsn .eminimki ileride çoluk çocuğa karışsanda bu artık bilinç altına yerleştiği için hiç aklından çıkmayacak .hayatını hep acabalarla geçiriceksin. hep bi merak içinde olucaksn . gözün arkada kalıcak bi adım öteye gittiğinde. . . belkide bundan sonra hiç bi erkeğe güvenemiceksinn. . .iyi düşün kendini dinle.ya yol ver yada yoluna devam et.ama keisnlikle arada kalma .üzgünüm ama arada kaldığın sürece hayat sana zindan olucak . . .

Hakkında hayırlısı neyse o yönde ilerlemeni dilerimm . .Alah yardımcın olsun

böyle şeyleri okuyunca eşime ısınıyorum walla

Devam etme kararınıza saygı duyuyorum ama 3 gün bence yaşadığınız üzntünün telafisi olmamalıydı..
Hemen güven eskisi gibi olmaz tabiki..
Artık eski güveni size kazandırmanın yollarını da bırakın o düşünsün..
Düşünmezse siz yapacağınızı düşünürsünüz..
ılk aldatılan değilsiniz , sonda olmayacaksınız..
Eminim ki aldatılabilecek bir kadında değilsiniz kesinlikle..
Bakın size bir yazı yazıyım , belki bu biraz sizi motive eder , sakinleştirir.

Mükemmel Kadın Olmayın !

“Mükemmel kadın” denildiğinde aklınıza ne gelir? Toplumun ve yaşamın üstüne yapıştırdığı tüm sıfatları eksiksiz yerine getiren kadın!

Mükemmel Kadın Olmayın !

ıyi bir eş, anne, dişi, seksi, ev hanımı, iş kadını, dost, evlat, sevgili ve daha birçok şey olan mükemmel kadın, neden mutsuz olur? Çünkü bu kadınlar başkaları için yaşarlar!

Bir ilişkide kadın, eşinin hayatını gereğinden fazla kolaylaştırdığında, iyi bir iş yapmış olmaz. Her sorunu çözebilen, sorumlulukları üstünde taşıyan, düzeni koruyan ve bunun için insanüstü çaba gösteren kadın, karşısındaki erkeğin genetiğini bozar.

ınsan doğası almaya, tüketmeye eğilimlidir ve rahata çabuk alışır. Mükemmel kadın, her konuda başarılı olduğundan, karşısındakine yapacak bir şey bırakmaz. Armut piş, ağzıma düş! ılişkiler, paylaşım olmadan büyümez. Kadın ve erkeğin gelişimi, yaşamın getirdiği sorumluluklar, dersler ve çaba ile doğru orantılıdır. Çocuğunun okul ödevlerini kendisi yapan bir anne, evladının öğrenmesini ve yeteneklerini geliştirmesini engellediğinin farkında değildir. Aynı durum ilişkilerde de geçerlidir. Eşinin işlerini üstlenen, yapması gerekenleri onun yerine yapan, beceremediklerini bir şekilde halleden mükemmel kadın, mutsuz olmaya mahkumdur.

ışin garip tarafı, bu yapıdaki kadınların ilişkileri genellikle hayal kırıklığı ile biter. En çok aldatılan, terk edilen kadınlar, kusursuz kadınlardır. Neden aldatıldıklarını anlayamazlar. Üstelik, eşlerinin seçtikleri kadınlar, kendilerinden çok daha vasıfsız olanlardır. “Benim neyim eksikti?” Bu cümlenin cevabı havada kalacaktır, hatta şok etkisi bile yaratabilir ama eksik olan kusurdur.

ılişkiler paylaşım üzerine kuruludur. Mükemmel kadın, eşinin yapacaklarını üstüne aldığında, zaferlerini de elinden almış olur. Çaba göstermek, uğraşmak için ortada sebep bırakmaz. Heyecanı, hevesi kalmayan bir eş, doğal olarak gidip, kendini göstereceği, yaratacağı başka ortamlar arar.

Çevrenizdeki insanları bir düşünün. ıçlerinde, mükemmel olduğuna inandığınız ama hala neden evlenemediğini ya da mutsuz bir ilişkisi olduğunu anlayamadığınız kişiler yok mu? Dışarıdan bakıp, dört dörtlük kadın dediklerinizle birlikte yaşadığınızı hayal edin. Hazır bir hayat. ılk başlarda çok keyifli gelse de, zaman içinde son derece sıkıcı, tek düze ve boş bir yaşam şeklini alır. ınsani egonuz zarar görür.

Mükemmellik, kendinden vazgeçmek demektir. Sürekli başkaları için yaşamak, onların ihtiyaçlarını gidermek, onların sevdiklerini seçmek ve hazırlamak, hep başkalarını düşünmek, mükemmel kadını kişiliksiz kılar. Kendi hayatından vazgeçmek, saçının her telini süpürge etmek, gereksiz özveri ve fedakarlık göstermek, karşı taraftan alkış ve takdir almaz. Düzenli olarak bunlar yapıldığı için, görevmiş gibi algılanır ve kıymet bilinmez.

Kusursuz ve mükemmel olmak, sadece zarar verir. Eşini, çocuğunu, kendini hatta dostlarını bile zor bir psikolojik sürece sokar. ılişkiler paylaştıkça değer kazanır ve keyif verir. Mükemmel kadın mutlu olamaz. Başkalarının hayatını düzenlerken, kendine ait bir yaşamı unutur.

ınsan dediğin kusurlu olur. Hataları, yanlışları ile var olur. Mükemmellik, insana ait değildir. Kusursuz veya mükemmel kadın olmayın.

Bu sizi ancak, ruhsal köle ve yaşam hizmetçisi yapar.

Öncelikle diyecegim, Rabbim hic kimsenin basina böyle birseyi vermesin.
Karar senin kararin canim, biz seni etkileyipte yanlis karar almana sebep olmamaliyiz.
Ya yapilanlari unut cizgi at,yada birak demek bizim icin cok kolay.
Ama sen su an bizim kadar "kesin" cevap verecek durumda degilsin, cünkü soktasin beklenmedigin bir olayla karsilasmissin.

Bana sorarsan yapilabilecek en güzel sey, bir kac hafta sonra kararini vermek.
Eger bir yakininda kalabilme ihtimalin varsa, oraya gidip, orda düsünüp tasinmalisin.
Kimsenin etkisi altinda kalmadan. Herkes her türlü sey söyleyebilir, aril,ayrilma diye sana akil verebilirler.
Ama unutmaki kararinin sonucuna katlanacak tek kisi sensin, o yüzden kararin %100 sana ait bir karar olsun.

Rabbim kimseye birdaha yasatmasin böyle seyleri nolur, duydukca icim burkuluyor benim.
Ve Rabbim bir an önce senin icindeki yasadigin üzüntüyü dindirsin, senin saglikli bir karar verebilmeni saglasin.

Öptüm canim benim

böyle bir sebepten bosanmak olmaz ama biliyorum ki hicbirzaman esine o eskisi gibi guvenin kalmayacak.hepimiz kadiniz benim bile basima gelse guvenemem ki nasil guveneyim her an baskasina bakiyormu acaaba suphesi olacak.ne diyim arkadasim yasadigin co kzor Allah yardimcin olsun.

canım eşini seviyor ve bir şans daha vermek istiyorsun ama unutamıyorsun. bence bir terapiste gitmenizde fayda var. sanırım tek başına üstesinden gelemiyorsun. yardım alman lazım.

bunu nişanlıyken bile yapması tabiki çok yanlış
sende kararından emin değilsin acabaların var hayatında
ama şöyle bi düşün bakalım
eşinle evli kaldığında mı daha mutlu olacaksın
yoksa boşandığında mı
bi terazide tart bakalım düşüncelerini sence seni ne mutlu edecek ve rahatlatacak

tamamen katılıyorum başka söze hacet yok bir sen daha yok bu dünyada

nişanlıyken yapıyor evliyken yapıyor sonra boşluktayım diye oturup ağlıyor canım sende şuan boşluktasın git erkek arkadaşlarınla eski sevgililerinle sarmaş dolaş pozlar ver ozaman bakalım nasıl bi tepki vericek oldu yani her boşlukta olan eşini aldatacaksa dünyada ar namus hak getire evli çift kalmaz heralde canım kimse senden boşanmanı isteyemes buna karar verecek tek kişi sensin ha ilerde yapmaz gerçekten pişmandır o ayrı ama pişman olucak adam niye yapsın diyede sormadan geçemiyorum yada kötü ihtimalle daha sıkı önlemler alıp yapmayacağı ne malum allah kolaylık versin canım işin çok zor ha söylüyoruz ama belki şuan bizde aldatılıyoruz bilemeyiz ama ben öğrensem tepkim çok daha farklı olurdu heralde bütün erkekleri allaha havale edelim.....

arkadaşlar ilgnizin için çok teşekkür ederim yazdıklarınızın hepsini en ince ayrıntısına kadar okudum
beste2006 da dediği gibi terapiste gitmeye ihtiyacım var
kafam çok karışık

çok zor bi durum ya
en ufak bişeyde bile insanın içine acaba yine mi diye
kuşku girer

Ya arkadaşlar kötü yazmak istemiyorum ama durum ortada. Terapiste gitsen ne olacak. Anlaşamadığın durumlarda gidersin, ortak nokta bulmaya çalışırsın ama aldatma olayı çok farklı. Nişanlıyken bile olsa hayatında yine varsın, en canım cicim olduğu dönemler insanın. ınsan güvenemediği bir insanla ömür geçiremez. Çok zor bir durum kabul ediyorum , ama benim başıma gelse bağrıma taş basar ayrılırım.

1 değil
2 değil
3 tane kaçamak bu ya dile kolay
Bazı şeyleri kabullenmek zorunda kalmak çok kötü bir durum.
Evliliğinin devam ettiği süre boyunca hep bu şüpheyle yaşayacaksın.
Gerçekten pişman oldu mu? acaba yoksa numaramı yapıyor?
Bu sorular beynini kemirecek....

Ömür boyu güvenemıceksın bu kesin :1no2:

Affetmenın sebebı sevıyor olmandan mı bılmıyorum ama bebeği uzun bır süre ertele bencede.Ve eğer baktın olmuyo,guvensızlık senı cok huzursuz edıyo.. Hakkında hayırlısı olsun derım.

canim kocana olan guvenin tam olmadan sakin cocuk yapma.evliliginizin daha ilk yillarinda bunlarla karsilasmisin ilerde ne olur kimbilir ..nisanliykenmis , is arkadasiymis..miss misss....erkekler cok adiler yaa...

CADIARZUCADIARZU
arkadasim ne guzel yazmis aynen katiliyorum.Unutmaki sen cok degerlisin ve kocan sana hakettigin degeri vermek zorunda .aksi halde.....

3 gün olayları düşanmek ve onu cezalandırmak için az değilmi bence birkaç ay
yanlız bıraksaydın eğer çocukta yoksa ayrılmak en doğrusu aslında
tabi bu senin hayatın endoğru kararı yine sen verirsin ama o adama bidaha güvenemezsin
eskisi gibi olamaz rabim pişminlık duyacak kararlar vermekten korusun ama yinede 3 gün çok az diyorum

canım güven evlilikte çok önemli en olmazsa olmazı hatta.inşallah düzelir herşey.ama tek diyeceğim sakın bana bağlanır falan düşüncesine girip çocuk falan yapma.bu hayatandaki en büyük pişmanlığın olur.

Evli bir erkek baskalariyla neden el,ele olur:mymeka:arti dogum gununde karisini birakiyor baska kadinlarla takiliyor inanamiyorum,nekaadar igrenc, tipik erkek yalanlari hep iste...Allah yardimciniz olsun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…