Benim de bir derdim var :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi nurtenn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nurtenn

Ziyaretçi
arkadaşlar merhaba

benimde bi sıkıntım var iki yıllık evliyim severek evlendik.evliliğimde gayet güzel gidiyodu taki 3 ay önce ye kadar
eşimin isyerinden getirdiği bilgisayarı tamamen tesadüfen karıştırana kadar
bi dosya içinde resimler gördüm ve o anki şoku mu anlatamam

eşimin doğum gününde beni eve bıraktıktan sonra (resimlerde tairhler var)eğlenceye gitmesi ve bi kız arkadaşıyla gayet samimi kare kare pozları

sonra tanımadığım bir kızla el ele pozları
sonra beni de tanıştıdırdığı iş dolayısıyla tanıdığı bi kızın resimler bu kız kapalı ama resimlerin coğunda başı açık ve 50 den fazla resmi 1 tanesinde birlikteler
ve benden önce tatilde orda burda çektiği resimler onları sorgulayamam çünkü benden önceler bunları gördükten sonra dünyam başıma yıkıldı bi an ölmek istedim hiç düşünemiyeceğim birşeydi
gece geç saatlere kadar oturdum ağladım yapacak hiç bişey yoktu saat çek geçti eşim uyuyordu sabaha karşı gittim yatağa uyudum sabah işe gittim düşünmeye başladım gün içerinde de hiç konuşmadık akşam eve gittim benden sonra geldi eşim beni ağlayarak görümce çok şaşırdı geldi yanıma ne oldu diye sordu ac pc göstereyim dedim
açmadı anladı ama rengi benzi soldu boşanmak istiyorum dedim nasıl yaparsın bunları
önce inkar etmeye başladı sonra kabul etti ağlamaya başladı

beni bırakamazsın bırakırsan kendimi öldürürüm demeye başladı tek tek açıklıycaksın dedim doğum gününün süpriz yapıldığını o kızla arasında bişey olmadığını değer verdiği biri olduğunu diğer el ele olduğu kızla benle nişanlıyken bi ay birlikte olduğunu diğer kapalı kızla arasında bişey olmadığını yakın arkadaşı olduğunu söyleyip durdu
neden yaptığını sordum sebebini beni sen istedin sen koştun peşimden beni ikna etmek için uğraştın ne oldu da değişti herşey dedim
koskoca adam karşımda çoçuk gibi ağladı boşluktaydım ne yaptığımı bilmiyodum deyip durdu pişman olduğu sonrasında böyle bişey hiç olmadığını onları hiç görmediğini
beni çok sevdiğini söyledi.

ben boşanmak istediğimi aileme anlatmak için zamana ihitiyacım olduğunu bi kaç gün ayrı kalmamızı söyledim kabul etmedi beni görmezsin gelir bi oda da kalırım seni yanlız bırakmam dedi kabul ettim.3 gün birbirimizi görmedik ayrı ayrı kaldık halini görseniz çok perişandı tabi bende

öğle zor bi karar ki yuvanızı dağıtmak ertesi günsabah işe gittiğimde ben evimden ayrılmak istemiyorum her kösesinde emeklerim anılarım neyse
kimseye bişey anlatamadım 3 günün sonunda oturduk kararım aynı dedim sarıldı
yalvardı bi şan ver diye asla olmuycak dedi kabul ettim ve devam ediyoruz

ama bende hala güvensizlik var ona karşı çoçuk yapmak istemiyorum
ve geçen günduyduğum bi olay hepten kafamı karıştırdı eşimin amcası 57 yaşında karısını
aldattığını evden ayrıldığını ve internetten bulduğu bi kadınla evleneceğini duydum
ilerde bi gün benimde başıma gelmiyeceğinden korkuyorum
güvensizlik çok kötü ben eşime hala güvemiyorum arkamı döndüğümde sanki
yene bişeyler yapacakmış gibi bunlar aklıma geldikce nefes alamıyorum ve çok kötüyüm

anım sana boşan diyemem,ama şunu bil hiç bir zaman güvenemeyeçeksin,bende yaşadım bunu yaşayan bilir nasıl bir açıdır tarif edilmez aslında,benimkinin üzerinden 1,5 sene geçti unuttummu hayır,ona güvenebiliyormuyum hayır,benim çoçuğum var onun için şans verdim ama o olmasaydı asla dönmezdim geriye,bir zaman sonra şayet affedersen o dünyanın en iyi koçası rolunu oynayaçak,sana çok ilgili davranaçak,o herşeyi unutaçak ama sen unutamayaçaksın.en doğru kararı sen vereçeksin,iyi düşün taşın,eminim ki şu anda kafan çok karışık,

cnm anlattıkların tek bişeyi anlamadım eşin aldattıgını kabul ediyormu
ya inanki seni çok ama çok ii anlıyorum yuvayı dagıtmak kolay olmuyor
tekrar güven kazanmak hele hiç kolay degil hatta imkansız
sana hiç bişey diyemiycem bende aynı sıkıntıdayım kelin merhemi olsa .....
allah hakkında hayırlısınıversın

çok üzüldüm canım..hiç haketmediğin şeyler olmuş...
bütün bu resimler bu olaylar olurken birşey hissetmemiş miydin?derler ya kadınlar hisseder...
bütün bunları sana hissettirtmeden yaptıysa yaşadıysa bundan sonrasında yaşamayacağının garantisi olabilir mi?
kafam karıştı gerçekten...

çok üzüldüm nasıl bir erkek bunları yapar birde severek evlenmişsiniz olacak işmi.benim anlayamadıgım nasıl dogum gununde seni eve bırakıp başka yere gidebiliyor.samimi fotograflar gerçekten çok üzücü.hayatımda tek anlayış göstermeyecegim konu ihanet.ihanet bana göre sadece fiziksel bir olgu değil.affetmişsin ama o guven bir kere yıkıldı mı bir daha oturmaz zaten sende aynısını söyluyorsun elinde işin var ona bagımlıda değilsin yani.beni korkutuyo bu erkek ipi bugun bunu yapan yarın baska seyler yapar bence.affetmişsiniz birde bir kere hata yaptım affetti digerlerini de affeder demeyeceğini nerden biliyorsunuz.çok olumsuz yazdım biliyorum bana tepki gösterenlerde çıkabilir bekar konuşuyr tabii diye.ilişkide olmazsa olmaz guvendir.sonuçta karar sizin bu şüphenin içinizi kemirmesine daha ne kadar katlanablirsiniz.hayırlsı olsun hakkınızda

evet canım nişanlıyken beni aldatığımı kabul etti
ya bu öğle bişey ki unutmaya çalışıyosun zaman zaman depreşiyo
bu durum sinirlerim alt üst oluyo

karışık yazmışım kızlar şimdi fark ettim bu gördüğüm resimlerin hepsi biz nişanlıyken çekilmiş resimler

evet canım nişanlıyken beni aldatığımı kabul etti
ya bu öğle bişey ki unutmaya çalışıyosun zaman zaman depreşiyo
bu durum sinirlerim alt üst oluyo

canım şu an seni anlıyorum ama bi çözüm yolu gösteremiyorum çünkü bende çıkmazdayım benim olayımın üzerinden 2 sene geçti ama sanki hergün tekrar yaşıyor gibi üzülüyorum tabi bunu eşimede yansıtıyrum yanı huzursuzluk güvensızlık böle gidiyo bakalım nereye kadar gidecek ama şunu bil unutulmuyor insan çok yıranıyor

güvenmemekte gerçekten haklısın
bu erkek milleti ne ister anlamadım
sevmişşin evlenmişşin işte karın var ne anlarsın başkasıyla birlikte olmaktan...
allah yardımcın olsun bu durumda en doğru karar senin
ben olsam napardım diye bir an düşündüm herhalde bende ayrılmak isterdim
size boşan ya da boşanma diyemem ama boşanmayacaksanız da bir güzel süründürün,yalvartın
allah yardımcınız olsun

neden silmemiş resimleri neden bekletiyormuş bilgisayarında onu da anlamadım...hepsi nişanlyken yapılan şeyler demek...
iki yıldır evlisin 2 senedir resimler durmuş mu?

karışık yazmışım kızlar şimdi fark ettim bu gördüğüm resimlerin hepsi biz nişanlıyken çekilmiş resimler
yani o resimler evlendikten sonra çekilmemiş öylemi.
siz nişanlıykenmi o 3 kızla çektirmiş o resimleri

Güveni en çok sarsan şey, Aldatılmak...

Hayat sizin hayatınız, aldığınız kararlar için kimse sorgulayamaz sizi,

Tekrar böyle bir şeyi yapmayacağına inandınız ki; Devam kararı almışsınız.

Güvenmek istemişsiniz ya da... Madem bu şansı ona verdiniz, bırakın kullansın.

Ama bunu kendinize eziyet haline dönüştürmeyin...

Etrafınızda yaşanan olaylarla değerlendirmeyin geleceğinizi...

Umarım tekrarı olmaz ve sizi üzmez... Umarım bu şansı haketmiştir eşiniz.

2 yıl oldu evlendikten sonra olmadı nişan döneminde uzaktık birbirimize hissetmem zordu

çanım şimdi gördüm bende 2 sene olmuş,hala o resimler orda,neden silme ihtiyaçı hissetmemiş?bak çanım hiç bir zaman unutamazsın!ama yuva işte kolay kurulmuyor!neden böyle bişey yapmış?

bakın bunları görüp kabul etmiş ve devam demişsiniz.
eğer bunu yapmışsanız ,unutacaksınız ve bir çizgi çekeceksiniz.
ha unutamam ,diyorsunuz kararınızı sorgulayacaksınız.
bir ömür ,bunu hatırlayıp ,kendine eziyet ederek geçmez.
olayın çözümü sizde.
biz ne söylesek boş.
unutup kabul edecekseniz devam
edemeyecekseniz, devam değil. yani ,son.

madem devam etme kararı aldın,biraz zaman ver bençe kendinede onada?zaman yaraları yok etmesede açısını hafifletiyor,daha doğrusu bununla yaşamayı öğreniyorsun!

valla onu bunu bilemem de çocuk yapmayı 40 kez düşün artık!

çok üzüldüm senin adına. nişanlıymışsın sonuçta. bu senden önceydi;geçmişiydi diye düşünülemez ki! sen varken yapmış.

seviyormusun eşini bu kadar; hep bu şüpheler olurken sevgin baki kalacak mı?
alıştığın düzenini düşünüyorsun, emeğini düşünüyorsun, yıllarını düşünüyorsun ama sor kendine daha fazlasını feda edebilecekmisin?

umarım en kısa zamanda atlatırsınız...

Son düzenleme:
Bir kere yapınca artık kafanı hep kurcalıycak yine mi yapıyor,yapacak mı?Ayrılmak kolay değil.Şans vermene değer.Ama bir daha bir şeyini görürsen demek ki huylu huyundan vazgeçmiyormuş deyip kararını vereceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…