- 25 Haziran 2016
- 7.148
- 12.556
- 248
Kızım kadar memeye düşkün kimseyi görmedim.bazrn dayanamaz memede uydurdum bende o derece düşkündü.sutten kesmeye karar verdim gündüz gelip istedi.olmaz artık içinde süt bitti dedim ve hem ikna oldu.cok tuhaf bu kadar bağlı biri hemen kabullendi ve gece bile uyanmadı.korkmayin her çocuk aynı değildir inşallah sizinkide böyle kolay kabullenirÖnceki gece 12 buçukta yatınca 7 de kaldıramıyorum ki. Mesela şimdi de tahminimize göre 4 gibi yatacak. Kaldır kaldırabilirsen.
Gece beslenmesini kesmeyi çok istiyorum. Ama o kadar tükenmiş durumdayım ki gece uyutmayı başardıysak “aman dur ellemeyeyim emsin yeter ki 2 saat uyuyayım” der halde oluyorum.
Çok mu sancılı oluyor gece emmesini kesmek, bizde sistem aylardır aynı ve çok alıştı çünkü. Baba uyutur beşiğe koyar, yarım saat sonra bebek ağlar, anne gider yatağa alır memede uykuya devam eder, sabaha kadar sarılmalı koklamalı falan işte 20 kere uyanıyorumdur yine. Bu şükrettiren versiyon. Diğeri de şu an yaşadığım. Tamamen uyanığız oyun oynuyoruz şu an