• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim çocuğum neden böyle ?

Eşim uyuttu yine, beşiğe koyduğu gibi troll face uyandı. Delireceğim ya. Beşiğe koydum yanında duruyorum öyle. Başka öneriniz var mı
Sohbet yok ışık yok oyun yok 😂😂
Anneme bir kere böyle anlatmıştım.annem yazık çocuğa demişti 😁 dayanabilirseniz tabi

Sohbet yok ışık yok oyun yok 😂😂
Anneme bir kere böyle anlatmıştım.annem yazık çocuğa demişti 😁 dayanabilirseniz tabi
Böyle yapmayı denedim çığlık çığlığa bağırmaya başladı. Aldım mecburen. Bıktım vallahi ya

ay benimki de böyle şu an 10.5 aylık. bir yerde düzelir diyordum ama demek ki devam ediyor he 😭

Eşim uyuttu yine, beşiğe koyduğu gibi troll face uyandı. Delireceğim ya. Beşiğe koydum yanında duruyorum öyle. Başka öneriniz var mı
ben yanlış mı anladım gece 11de uyuyor demişsiniz sanki. gece uyumuyor mu 🥴

Benim umrumda değil ki kaçta uyuduğu. Ay şu saatte hormon falan aşamasını çocuğu sallarken uyuyakaldığım gece bıraktım shahdjf. Kaç olduğu fark etmez günlük bi 5-6 saat uyutsun yeter be😂
5-6 saat deliksiz uyku uyumaktan mi bahsediyorsunuz yoksa totalde gece o kadar mi uyuyor ?

Uyumuyor işte genelde maalesef, bazı nadir günlerde 12 buçuk 1 gibi uyuyor ama gece boyu 20 kere falan kalkıyoruz tabi
ahhh şimdi önceki mesajları okudum eğer şanslıysan memede uyuyormuş minnak 🥹 kıyamam ya her çocuk mizacıyla doğuyor eminim her yolu denemişsindir. sana bollll güç kuvvet bebişe kocaman rahat uykular diliyorum 🙏🌷🌷

Uyumuyor işte genelde maalesef, bazı nadir günlerde 12 buçuk 1 gibi uyuyor ama gece boyu 20 kere falan kalkıyoruz tabi

Simdi anladim ben de gercekten cok yorucu bir durum ya sizin yerinizde olsam gece beslenmesini kesmeyi denerim cok zor bu arada kizim 22 aylik hala kesemedim denedim 3. Gun oes ettim uykusuzluktan dayanamadim arrtik ama esiniz full destekse ciddi sekilde yapabileceksiniz bi deneyin derim

5-6 saat deliksiz uyku uyumaktan mi bahsediyorsunuz yoksa totalde gece o kadar mi uyuyor ?
Bazı geceler 12-1 ile 8-9 arası uyuyor ama ben on üç aydır deliksiz 3 saat uyumadım daha. Mutlaka pışlama emzirme bir şeyler oluyor

Simdi anladim ben de gercekten cok yorucu bir durum ya sizin yerinizde olsam gece beslenmesini kesmeyi denerim cok zor bu arada kizim 22 aylik hala kesemedim denedim 3. Gun oes ettim uykusuzluktan dayanamadim arrtik ama esiniz full destekse ciddi sekilde yapabileceksiniz bi deneyin derim
Nasıl bir süreç oldu hiç mi uyumadı :(

Nasıl bir süreç oldu hiç mi uyumadı :KK43:
Uyuyor ama her uyanmasi sonucu 1 saat suruyordu kucagima alip gezdirmem falan gerekti ik gun baya iyiydi ama 3. Gun cok uyandi cok ugrastim pes etmek zorunda kaldim :(((

Papatya çayı içebilirsin yada dislerine sürebilirsin...detayli bir kan tahlili yaptırdınızmi belki bazi değerleri yüksekse oda uykusuzluk yapar

Öğle uykusu fazla bence. Ben bir yaş sonrasında 1 saatten fazla uyuduğunu bilmem. Uyusa da ben uyandırıyordum. Bir saatten fazla uyursa akşam uyumasını etkilerdi. Saat 16dan sonra asla uyutmazdım. Ve sabah 9 o yaş çocuk için çok geç. Geç kalkan çocuk geç yatar. Oğlum şu an hala 7de kalkıyor mesela ki yaşı büyük.
Uykusunu alamasa da sabah 7de kaldırarak başlayacaksınız. Bir hafta sürünmeden uyku düzeni oturmuyor.
Ben olsa. Sabah yedide kaldırır 12de uyutur. En gel 13de uyandırırdım. Sonra akşam 20ye kadar asla uyutmazdım. Uykusu geldiğinde sulu oyunlara geçerdim. 20de geceye yatırırdım. Gece yarısı uyansa da asla salona geçmez beraber beklemeye devam ederdim. Sabah yine uykusunu alamasa da 7de kaldırmaya devam ederdim. Düzen bu şekilde oturuyor ne yazıl ki. Başka türlü zor

Acaba geceleri yatmadan devam sutu felan mi verseniz acikiyorsa uyaniyordur uykusu kaciyordur.Her cocugun mizaci farkli ne yazikki ablam bir yasindan sonra doktor tavsiyesiyle gunduz uykusunu kesti.cunku gece hic uyumuyord.Benim kizimda tam tersi gunduz 3 saat araliksiz uyurdu.Gecede 12 de yatardi ama sabah 10 a kadar uyurdu.İnsallah duzelecek stres yapmayin stres yapinca onlarda hissediyor ve daha kotu bir hal aliyor.

2 uyku fazla geliyor. Hatta sabah 9ds uyanıp 12de uyuması ds çok fazla. Sabah 6-7de kaldırın öğle uykusunu da 11-12 gibi yatırın. Bir daha yatırmayın yorun biraz. Ekran varsa asla vermeyin siz de açmayın tv falan. Park şu bu çıkarın eğlensin yani. Akşam da 19.00 gibi duş aldırıp yatırın. Böyle bir kaç gün devam edin bakalım. Ama evde çocuk uyuduktan sonra ışık siz de hiç açmayın. Evde ışık olmasın. Uyanınca ışık görmesin hemen geri uğraşın çabalayın yatırın. Gerekirse 2 saat uğraşın ama uğraşın

Öğle uykusu fazla bence. Ben bir yaş sonrasında 1 saatten fazla uyuduğunu bilmem. Uyusa da ben uyandırıyordum. Bir saatten fazla uyursa akşam uyumasını etkilerdi. Saat 16dan sonra asla uyutmazdım. Ve sabah 9 o yaş çocuk için çok geç. Geç kalkan çocuk geç yatar. Oğlum şu an hala 7de kalkıyor mesela ki yaşı büyük.
Uykusunu alamasa da sabah 7de kaldırarak başlayacaksınız. Bir hafta sürünmeden uyku düzeni oturmuyor.
Ben olsa. Sabah yedide kaldırır 12de uyutur. En gel 13de uyandırırdım. Sonra akşam 20ye kadar asla uyutmazdım. Uykusu geldiğinde sulu oyunlara geçerdim. 20de geceye yatırırdım. Gece yarısı uyansa da asla salona geçmez beraber beklemeye devam ederdim. Sabah yine uykusunu alamasa da 7de kaldırmaya devam ederdim. Düzen bu şekilde oturuyor ne yazıl ki. Başka türlü zor
Aynı şeyleri yazmışız :)

Denedik, sonra gece uykusu diye yatırdığımda 1 saat uyuyup uyanıyor gayet neşeli şekilde. İkinci uyku yapmış oluyor yani. Sonra şu an olduğu gibi sabaha kadar bekliyoruz uyku saati gelsin diye.
Ama sanırım bazen de tek uyku istiyor. Günü gününü tutmuyor ki. Bir tek güzel günümüz olmadı uykudan yana…

Yegenim mesela cok sakin buyudu, ama en son hangi ay 2 uyku yapti hatirlamiyorum. Sabah 8 gibi uyanirdi gece 9 10 civari uyurdu gunduz uykusu 2 -4 arasi idi. Ama anne uyku saati kacti stresi hic yasamadi 8de uyudugu da oldu gunduz 45 dk da uyandigi da.
6 aylik tatile gittik tek uyku yapardi sadece aksam 8de uyurdu
Ya fazla geliyor ya saati kaciyor ayiliyor
Ya da en kotu ihtimal bazi cocuklar uyumaz sevmez :( baba nasil yada ailede uykusuz yasayan varmi?

tam anlamadım öğlen 2 kere mi uyutuyorsunuz?
2 uyku için büyümüş artık.
sabah erken kaldırıp öğlen kısa bir uyku yeterli. birde her çocuk bir olmuyor öğle uykusu gerekmeyende olabilir.
beraber yatmanın nimeti kalkmadan emzirmek olsa da uyku düzeni oturmaz malesef. yatağını ayırın bir iki gece sürünürsünüz ama sonra rahat edersiniz.

Güzel anne, her çocuk bir değil inan. Benim kızım uyumayı sevmezdi. Yaş 9 hala sevmez. 1 yaş civarı gündüz uykusu yok gibiydi. En fazla yarım saat uyurdu. Akşam 10 gibi uyur, bilmem kac kere emer sabah en geç 7 -8 uyanırdı.

Bizim uyku sorunu hala devam ediyor. Bazı gece ağlayarak yanımıza geliyor, bizimle yatıyor.

Back