- 15 Aralık 2017
- 346
- 297
- 103
- 36
Sohbet yok ışık yok oyun yokEşim uyuttu yine, beşiğe koyduğu gibi troll face uyandı. Delireceğim ya. Beşiğe koydum yanında duruyorum öyle. Başka öneriniz var mı
Böyle yapmayı denedim çığlık çığlığa bağırmaya başladı. Aldım mecburen. Bıktım vallahi yaSohbet yok ışık yok oyun yok
Anneme bir kere böyle anlatmıştım.annem yazık çocuğa demiştidayanabilirseniz tabi
Kötü günler geride kaldı mathilda önümüzde daha kötü günler varay benimki de böyle şu an 10.5 aylık. bir yerde düzelir diyordum ama demek ki devam ediyor he
ben yanlış mı anladım gece 11de uyuyor demişsiniz sanki. gece uyumuyor muEşim uyuttu yine, beşiğe koyduğu gibi troll face uyandı. Delireceğim ya. Beşiğe koydum yanında duruyorum öyle. Başka öneriniz var mı
Uyumuyor işte genelde maalesef, bazı nadir günlerde 12 buçuk 1 gibi uyuyor ama gece boyu 20 kere falan kalkıyoruz tabiben yanlış mı anladım gece 11de uyuyor demişsiniz sanki. gece uyumuyor mu
5-6 saat deliksiz uyku uyumaktan mi bahsediyorsunuz yoksa totalde gece o kadar mi uyuyor ?Benim umrumda değil ki kaçta uyuduğu. Ay şu saatte hormon falan aşamasını çocuğu sallarken uyuyakaldığım gece bıraktım shahdjf. Kaç olduğu fark etmez günlük bi 5-6 saat uyutsun yeter be
ahhh şimdi önceki mesajları okudum eğer şanslıysan memede uyuyormuş minnakUyumuyor işte genelde maalesef, bazı nadir günlerde 12 buçuk 1 gibi uyuyor ama gece boyu 20 kere falan kalkıyoruz tabi
Uyumuyor işte genelde maalesef, bazı nadir günlerde 12 buçuk 1 gibi uyuyor ama gece boyu 20 kere falan kalkıyoruz tabi
Bazı geceler 12-1 ile 8-9 arası uyuyor ama ben on üç aydır deliksiz 3 saat uyumadım daha. Mutlaka pışlama emzirme bir şeyler oluyor5-6 saat deliksiz uyku uyumaktan mi bahsediyorsunuz yoksa totalde gece o kadar mi uyuyor ?
Nasıl bir süreç oldu hiç mi uyumadıSimdi anladim ben de gercekten cok yorucu bir durum ya sizin yerinizde olsam gece beslenmesini kesmeyi denerim cok zor bu arada kizim 22 aylik hala kesemedim denedim 3. Gun oes ettim uykusuzluktan dayanamadim arrtik ama esiniz full destekse ciddi sekilde yapabileceksiniz bi deneyin derim
Uyuyor ama her uyanmasi sonucu 1 saat suruyordu kucagima alip gezdirmem falan gerekti ik gun baya iyiydi ama 3. Gun cok uyandi cok ugrastim pes etmek zorunda kaldimNasıl bir süreç oldu hiç mi uyumadı
Aynı şeyleri yazmışız :)Öğle uykusu fazla bence. Ben bir yaş sonrasında 1 saatten fazla uyuduğunu bilmem. Uyusa da ben uyandırıyordum. Bir saatten fazla uyursa akşam uyumasını etkilerdi. Saat 16dan sonra asla uyutmazdım. Ve sabah 9 o yaş çocuk için çok geç. Geç kalkan çocuk geç yatar. Oğlum şu an hala 7de kalkıyor mesela ki yaşı büyük.
Uykusunu alamasa da sabah 7de kaldırarak başlayacaksınız. Bir hafta sürünmeden uyku düzeni oturmuyor.
Ben olsa. Sabah yedide kaldırır 12de uyutur. En gel 13de uyandırırdım. Sonra akşam 20ye kadar asla uyutmazdım. Uykusu geldiğinde sulu oyunlara geçerdim. 20de geceye yatırırdım. Gece yarısı uyansa da asla salona geçmez beraber beklemeye devam ederdim. Sabah yine uykusunu alamasa da 7de kaldırmaya devam ederdim. Düzen bu şekilde oturuyor ne yazıl ki. Başka türlü zor
Denedik, sonra gece uykusu diye yatırdığımda 1 saat uyuyup uyanıyor gayet neşeli şekilde. İkinci uyku yapmış oluyor yani. Sonra şu an olduğu gibi sabaha kadar bekliyoruz uyku saati gelsin diye.
Ama sanırım bazen de tek uyku istiyor. Günü gününü tutmuyor ki. Bir tek güzel günümüz olmadı uykudan yana…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?