- 26 Ekim 2011
- 324
- 4
-
- Konu Sahibi gulsah_gulsah
bence bi kadın doğuma git korkutmak istemem ama yumurtalıklarında kist olabilr. doğum kontrol hapı veriyorlar zaten. kadınların 3/4 nde varmış zaten.
benimde cok var cidiyeye gittim iki krem verdi fazla düzenli ve uzun süre kullanmadım ama azalmıstı sivilceler simdi yavas yavas cogalıyo tekrar
ya bu sırtta niye sivilce olur ki hiç anlamıyorum ??? yani doktorun verdigi kremler düzeltmişmiydi???
kurutan sabunlardan kullanmıştım ben ancak o da cildimi hepten kupkuru yapmıştı
bende solaryuma girmeyi düşünüyorum ama yüzüm buruşur diye korkuyorm((
bende bu konu ile ilgili cildiye doktoruna gittim. egzama olmuş senin dedi , sizin gibi yazın sönüyor, kışın çıkıyor özellikle gece çok kaşınıyor farketmeden yara yapıyordum. Neyse özel krem hazırlattı eczaneye şimdi onu kullanıyorum. kaşıntı ve sivilce azaldı . sürekli kullanmam gerekli ama kış günü duştan sonra zor geldiği için ihmal ediyorum açıkçacı . şimdilik memnunum. sivilceler tam kuruduktan sonrada lekeler için özel krem hazırlattı bakalım lekeleri geçirecekmi . eğer tedavi tam etkili olursa bildiririm sizede
lekelere özel krem ne imiş merak ettim..hangi kremi kullanıyrsn ayrıce fiyatta bildrsn sevinirim..ya bekarken hormonlardn oluyo kızlar östrojen hormonundn evlennce geçer diyolr aklınzda olsn öle hemen ehrşyi kullanmayn evlendktn snra belli oluyo..çok arkdşm bekar iken yüzünde ehryrnde sivilcesi vardı evlkennce çocuktn snra pürüzsüz cildi şuan öle yani..