Sivilceli Ciltler Benim cildim çok yağlı, Sırtımda sivilcelerim var!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Kızlar yosun sabunu sırtıma çok iyi geldi :KK70:DD gerçi ben onu selülit için kullanıyodum ama :KK70:DD sivilceli yağlı ciltler için de faydası varmış :KK70:D onu kullanmaya basladıgımdan beri selülittime hiç bi faya görmedim, ama sırtımdaki sivilceler önce soldu sonra yok oldu :KK70:DDDD inanamıyorum :KK70:DDDD

Kızlar benim sorunum sırtımla, sırtım çok döküyoo, anlam veremiyorum yüzümde sivilcem yok ama sırtım da çok var, bir türlü geçmiyolar, hep böle kızarık ve pütürlü bi şekilde..aynı zamanda cildim acayip yağlıı...ne yapabilirim bu sivilceleri geçirmek için yardım edin, bi çözümünüz var mı??? yasımda 21 artık ergenlik sivilcesi flnda kalmadıki..kurtulmak istiyorum sırtımdakilerden... tertemiz parlak pütürsüz bir sırtım olsun istiyorum :KK43:((((( ne yapabiliriim yardım edin kızlar :KK43:(((yardımmmm :KK43:(((((

Canim sana onerim vucut peelingi kullanman ama ole marketlerde satilanlar pek bir ise yaramiyor. Ben avonun gri kutulu vucut peelingini kullaniyorum cok iyi geliyor her banyoda kullaniyorum, kullanmadigimda da temizlendigimi hissetmiyorum :)

ayy kızlar beni cildim okadar yağlıki anlatamam. bi gün yıkamasam sanki yüzüme zeytinyağı sürmüşler gibi oluyo.. ne kullandıysam bugüne kadar fayda etmedi :KK43:

benimde sırtımda sivilcler var geçmemesinin nedeni cildimin kendini yenilememesi ... doğal olarak keloidlerimde vaar :KK50:

tatlım keloid geçmicek bi cilt sorunu cildim tazelenmiyoo yani ... sivilcelerin onarımı düşük... intte keloid die aratırsan görceksin ALLah kimsye vermesin sivilce sorun deil o yüzden

benim de vardı sivilceler doktor krem verdi kullandım sırtıma gectiler.fakat bir buçuk yıl sonra şimdi yine çıktılar kırmızı olaraktan.

neden çıkıyor anlamıyorum.

kızlar sırtta sivilceyi kesinlikle saç kremleri yapıyor. ben uzun zamandır sıvı saç kremi kullanıyordum banyodan sonra sivilcem yoktu. geçen hafta duşta kullanılan saç kremi kullandım 2 kere hemen sivilce çıktı. tekrar eski saç kremime döndüm ve geçtiler. size tavsiyem duştan sonra kullanılan sıvı saç kremi kullanmanız. umarım sizede faydası olur.
ayrıca kullandığım saç kremim çok iyi kesinlikle saç kırılmalarımda olmuyor. keratinli sıvı saç kremi :KK66:

Son düzenleme:
kızlar sırtta sivilceyi kesinlikle saç kremleri yapıyor. ben uzun zamandır sıvı saç kremi kullanıyordum banyodan sonra sivilcem yoktu. geçen hafta duşta kullanılan saç kremi kullandım 2 kere hemen sivilce çıktı. tekrar eski saç kremime döndüm ve geçtiler. size tavsiyem duştan sonra kullanılan sıvı saç kremi kullanmanız. umarım sizede faydası olur.
ayrıca kullandığım saç kremim çok iyi kesinlikle saç kırılmalarımda olmuyor. keratinli sıvı saç kremi :KK66:

canım benim saç kremi benim saçlarımı çok döküyo diye kullanmıyorum, sarmısaklı bi sampuana basladım kreme gerek kalmıyo...yani kremden olmuyo benimki si öleyse :KK43:((

tabiki tek neden saç kremi değildir. herkesin farklı nedenleri olabilir. benimkinin nedenini paylaştım, belki başka arkadaşlarda da aynı olabilir diye.
sana da şifa diliyorum umarım en kısa zamanda bi çare bulursun canım.

yagli yemekten de olur fakat cilt yapidiyla alakaliir genellikle, ende de var maalesef. Herbanya yaptigimda artik usenmeyip sirtimi osel olarak yosunlu selulitsabunuylayikiyorum duzelmear biraz biraz. Ama sirf bunun icin solaryuma girecek arkadaslara tavsiye etmem, pek bir ise yaramazuzun sure girmedikce

Sabun kullanmak cildi kurutur bu da vücut çatlakları oluşmasına zemin hazırlar.Ona göre(nemlendirici vs..) kullanın kızlar ki ben sabunu tavsiye etmiyorum.

bnmde var sırtımda.Şimdi tatile gitmeyi bekliyorum.Çünkü deniz suyu ve güneşlenmek o kadar iyi geliyor ki inanamazsınız.yok olup gidiyo sivilce ve lekeler.Tabi kışın yine kaçınılmaz bi şeklde çıkmaya başlıyor sırtmda :KK43:

Kızlar benim sorunum sırtımla, sırtım çok döküyoo, anlam veremiyorum yüzümde sivilcem yok ama sırtım da çok var, bir türlü geçmiyolar, hep böle kızarık ve pütürlü bi şekilde..aynı zamanda cildim acayip yağlıı...ne yapabilirim bu sivilceleri geçirmek için yardım edin, bi çözümünüz var mı??? yasımda 21 artık ergenlik sivilcesi flnda kalmadıki..kurtulmak istiyorum sırtımdakilerden... tertemiz parlak pütürsüz bir sırtım olsun istiyorum :KK43:((((( ne yapabiliriim yardım edin kızlar :KK43:(((yardımmmm :KK43:(((((

Tatlım saç kremi kullanıyor musun? Eğer kullanıyorsan kesinlikle sırtına değdirmemelisin çünkü biliyorsun saç kreminin üzerinde bile saç uçlarına masaj yaparak uygulayın ve bol su ile durulayın yazar.Sen saç kremini saçlarını yıkar gibi temizliyorsan vay haline :KK43: Sebebi bundandır çünkü bende bunu sonradan fark ettim.Ne yapmalıyım dersen banyo'da öne eğilerek saçlarını yıkayabilirsin duruladıktan sonra değdirsende birşey olmaz.yok ben onu yapmam dersende saçlarını kremleyip duruladıktan sonra sırtını iyice sivilce oluşmasını önleyen sabunlarla yıkamalısın duş jeli kesinlikle sürme daha çok yağlandırıyor.Vucuduna ayrı sabun sırtına ayrı sabun kullan derim.Doğal sabun satan çok site var.Reklam veremiyorz biliyorsun araştır derim.Ayrıca doktor'ada görünebilirsin bana macuna benzer bir ürün vermişti ama ben sadakatsız olduğum için ilaç konusunda belli zaman sonra bıraktım:KK43: Umarım çözüm yollarını dikkate alırsın..

X