Benim Cici İğnedanlığım

Sersoy

www.ebruhane.blogcu.com
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
2.998
2
45
İddaa ediyorum benim iğnedanlığım kimsede yok, dunyada bir ilk kaydirigubbakcemile3

sdc12827.jpg

sdc12839.jpg

Bu ne biçim iğnedanlık mı? Benzetemediniz mi? Birde içine bakın sengözlerimebaksanab

TA TAA TA TAAMMMMM​
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sdc12833.jpg

kıssssssssssssssssssssss varya sana maşallah.anam sende ne marifetler varmış.sen dahisin
b-81001-nazarl&

ahanda yakaladım ilk yorum benden ;anam sen hiç yatmıyosun yemiyosun içmiyosun hep bişiler üretiyosun..nerden aklına geliyo gerçekten... çok orjinal bir fikir bu ya pes diyorum arkadaşım...kelimeler tükendi..sende fikirler tükenmedi..ellerine sağlık..alkisalkisalkis

hayret biseysin anacim sen,nasi aklina gelir boyle seyler,fantastik hatunsun valla,
brava,bravaalkisalkisalkis

ahanda yakaladım ilk yorum benden ;anam sen hiç yatmıyosun yemiyosun içmiyosun hep bişiler üretiyosun..nerden aklına geliyo gerçekten... çok orjinal bir fikir bu ya pes diyorum arkadaşım...kelimeler tükendi..sende fikirler tükenmedi..ellerine sağlık..alkisalkisalkis

malesef gulum ya senden önce yabanım yazmış.. sağlık olsun bi dahaki projeye beklerim ilk yorumu kaydirigubbakcemile3 bende fikir tukenmez tukenmez kalem gibiyim dermişim süprizzzzz

sersoycum.. kocaman bir nazar boncuğuda benden ..hakkaten sen bida bida harika bir arkadaşsın..bu çalışmana hayran kaldim bak böle:1shok:

inanmıorum yaa :1shok: muthişsin vala ilk başta bune böle dedim ama en son resim dehşetti bayıldım... Aklına sağlık diyorum artık yerimseniben

inanmıorum yaa :1shok: muthişsin vala ilk başta bune böle dedim ama en son resim dehşetti bayıldım... Aklına sağlık diyorum artık yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 bende sizleri biraz şaşırtmak istamiştim canım
teşekkurler Şeniz

anlatamaya çalışacam canım
aslında biraz dikiş bilgisi olan için çok basit bir çalışma oldu yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum yani sanki baktığında anlaşılıyormuş gibi

evet evet kesinlikle haklısın.. bende dikişten anlıyorum..ama canım ,sanki yoğurt kabını veya sert bir cismin etrafına kumaşı dikerek oturtmuşun gibi gördüm..

evet evet kesinlikle haklısın.. bende dikişten anlıyorum..ama canım ,sanki yoğurt kabını veya sert bir cismin etrafına kumaşı dikerek oturtmuşun gibi gördüm..

ben anlamıyorum dikişten ama bana da bi kabın etrafına kumaşlar yapıştırlmış gibi gelmişti kaydirigubbakcemile3

X