- 17 Kasım 2007
- 2.998
- 2
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıssssssssssssssssssssss varya sana maşallah.anam sende ne marifetler varmış.sen dahisin
ahanda yakaladım ilk yorum benden ;anam sen hiç yatmıyosun yemiyosun içmiyosun hep bişiler üretiyosun..nerden aklına geliyo gerçekten... çok orjinal bir fikir bu ya pes diyorum arkadaşım...kelimeler tükendi..sende fikirler tükenmedi..ellerine sağlık..alkisalkisalkis
süper olmuş valla kesin dünyada bir ilk
Allah'ım şu dünyada bi beceriksiz ben miyim
ayyyy yayayaaaaaaa süper ötesi bişi maşallah ya bu becerine hayranım valla
hayret biseysin anacim sen,nasi aklina gelir boyle seyler,fantastik hatunsun valla,
brava,bravaalkisalkisalkis
Şeniz
mersi şekerim
yok daha neler KK da beceriksiz hatun yok :enbuyukkk:
sersoy yapılışını anlatcan dimii
inanmıorum yaa :1shok: muthişsin vala ilk başta bune böle dedim ama en son resim dehşetti bayıldım... Aklına sağlık diyorum artık yerimseniben
anlatamaya çalışacam canım
aslında biraz dikiş bilgisi olan için çok basit bir çalışma oldu yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum yani sanki baktığında anlaşılıyormuş gibi
evet evet kesinlikle haklısın.. bende dikişten anlıyorum..ama canım ,sanki yoğurt kabını veya sert bir cismin etrafına kumaşı dikerek oturtmuşun gibi gördüm..
ben anlamıyorum dikişten ama bana da bi kabın etrafına kumaşlar yapıştırlmış gibi gelmişti kaydirigubbakcemile3