• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Benim cici gelinliğimm :)))

gelinlik dikilmiş midir acaba? merak ediyorum bitmiş halini. gelinlikçilerin yeteneklerini görmek güzel oluyor :)

gelinlik malesef bu resimdeki ile çok farklı oldu kızlar. çünkü anlaştım dediğim gelinlikçim beni uzun bir süre oyaladı. ben de son anda yetişen bir gelinliğim olmasını istemedim. o yüzden bu modelden vazgeçtim ve başka bir terzi buldum. kuzenimin gelinliğini de bu terzi ablamız dikmişti zaten. farklı bir model seçtim, sonra terzimle birlikte kumaşımızı aldık. dikiyor kendisi şu an. 2 prova yaptık şimdiye kadar. yarın da 3. provam var. sanırım son 1 prova kalacak. sade ama güzel bir gelinlik çıktı ortaya. provalarda gidişata göre eklemeler yapıyoruz, değişik fikirler üretip uyguluyoruz. terzim de çok tatlı ve çok ilgili. benden daha çok özeniyor desem abartmış olmam :) yarın fotoğraf çekecek birini bulursam yanıma, eklerim fotoğraflarını gelinliğimin.

çok güzel bi modelmiş

tatsızlık yaşamana üzüldüm umarım dilediğin gibi olur fooğrafını merkla bekliyorum

o modelin olmaması isabet olmuş.:1:.
beğendiğin her iki gelinlikte ayrı ayrı güzel, ama birleştirince olmamış zaten..:31:

mutluluklar..

satılık 2000, kiralık 900 dediler. ben satılık düşünmüyordum zaten,kiraladım. üzerime göre dikilecek tabi ki :32:

900 mü böyle küpürlü bir gelinliğimi üstelik bunun üst kruvazesini dikmekte çok zor ee bence süper bi alışveriş olmuş hayırlı olsun modelide çok güzel

gelinlik malesef bu resimdeki ile çok farklı oldu kızlar. çünkü anlaştım dediğim gelinlikçim beni uzun bir süre oyaladı. ben de son anda yetişen bir gelinliğim olmasını istemedim. o yüzden bu modelden vazgeçtim ve başka bir terzi buldum. kuzenimin gelinliğini de bu terzi ablamız dikmişti zaten. farklı bir model seçtim, sonra terzimle birlikte kumaşımızı aldık. dikiyor kendisi şu an. 2 prova yaptık şimdiye kadar. yarın da 3. provam var. sanırım son 1 prova kalacak. sade ama güzel bir gelinlik çıktı ortaya. provalarda gidişata göre eklemeler yapıyoruz, değişik fikirler üretip uyguluyoruz. terzim de çok tatlı ve çok ilgili. benden daha çok özeniyor desem abartmış olmam :) yarın fotoğraf çekecek birini bulursam yanıma, eklerim fotoğraflarını gelinliğimin.

biraz önce hayırlı olsun dedim ama yani 900 e nasıl olacak dyede mera ediyordum şimdi okudum diğer yazdığını. tatlım üzülme 900 e onu dikmesi imkansızdı zaten

gelınlıkte kumas uyumu cok onemlı bence guzel bı kombın olmus ama ust kısmı acaba etekle aynı kumaş mı olasydı

henüz bitmedi gelinliğim. yaka kısmı tamamlanacak. birkaç küçük detay kaldı. ilk resimlerdeki gelinlikten çok daha farklı oldu. ama çok şükür içime sindi. zaten elimizdeki imkanlarla ve 15 gün içinde yapılabilecek en iyisi buydu sanırım. bakalım sizler de beğenecek misiniz.

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 51
  • $2.jpg
    $2.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 59
yaka kısmı tamamlanmadığı için tam olarak gözümde canladıramıyorum ama sanki kolları çok sade kalmış gibi manşet kısımlarına bol inci yaptırırsan çok hoş olabilir yaka kısmıda böyle düzmü kalacak bilmiyorum ama daha önce planlamış olduğun modeldeki gibi pliseli olsa çok daha güzel olur

Back