Gelinlik Modelleri Benim cici gelinliğimm :)))

ben uzun zamandır bu tarzda bir yaka istiyordum. bir çok gelinlikte de uygulanmış halini gördüm. bu modeldeki haliyle çok beğendim. ama dediğiniz gibi, saten olması uyumsuzluk oluşturacaktır. o yüzden tülden yaptırmayı düşünüyorum. ya da çok ince ipek organze olacak. saten hem ağır duracak, hem de bütünlüğü bozacak gibi görünüyor. ama drapeler ve yaka kısmında değişiklik düşünmüyorum. umarım hayalimdeki gibi olur gelinliğim. önerileriniz için çok teşekkür ederim.

=) yok estağfirullah. ben de 3-4 gündür baya bir modaevi, gelinlikçi falan gezdiğim için biraz fikir edindim. burda fotoğrafla oluşturup düşündüğünüz model, gittiğiniz yerdeki kumaş ve dantellere göre değişecektir. o zaman görünüm de çok farklı olacaktır. bu yüzden düşündüğünüz modele yakın olan böyle dantel işlemeli, tüllü bir gelinliği deneyin önce.

ben de bu A şeklinde inen etek kısmı tamamen tül bir model beğendim. bunun için önce danteli beğendim. sonra bu dantel modelinde aynen böyle eteği tül olan A şeklindeki modeli denedim. sonra ona göre üstü de kendi düşündüğüm modele göre uyarladık. orda modaevindekiler fikir verdi. şu şöyle olsa daha güzel olur falan. ben de onların söylediklerine göre düşündüğüm modeli değiştirdim biraz. ne de olsa yılların deneyimi var onlarda bu konularda biraz güvenmek gerekir =) o yüzden gidip tekrar görüşün, nasıl durur, böyle olsa daha mı güzel olur ya da bana göstereceğiniz güzel uyarlanabilecek modeller nasıl falan diye fikir alın. sonuçta burdaki arkadaşlar tasarımcı değil. ama ordakiler en azından bu işi yıllardır yapan insanlar, daha iyi fikir verirler ....

inşallah gönlünüze göre bir model yaptırıp giyersiniz =)

tüm kumaş örneklerini ve dikildiklerinde nasıl durduklarını gösterdiler bana zaten. eteğinde kullanılacak tülü,dantelini,yakasında nasıl bir kumaş kullanılabileceğini hatta eşarbım için kullanılabilecek kumaşı bile gördüm :) ama herşey haziranda netleşecek. biz sadece modelde ve fiyatta anlaştık. tabi istediğim ilaveler için mutlaka fiyatta oynamalar olacaktır. benim hazirana kadar eskişehire gitme durumum yok. o zamana kadar da fikir alışverişi yapacağım sizlerle :) ve dediğiniz gibi, uygulama sırasında birçok şey değişecektir eminim.

canımm bence cokk hoş olacaga benzıyo ınsallah olede olurr Allah mesut etsin insallah:)

2.resimdeki gelinlik çok güzel keşke onun üzerini kapalı hale getirtip onu seçseydin

2.resimdeki gelinlik çok güzel keşke onun üzerini kapalı hale getirtip onu seçseydin

aslında dediğine benzer birşey olacak. sadece ek olarak üst bedende kayık yaka ve drapeler olacak. ben tamamen üstüme oturan dantel bir gelinliğim olsun istemedim. göğüs kısmının oturmasından hoşlanmıyorum. en iyi kamufle eden de bu yaka oldu. ben tamamen ilk gelinliği düşünmüştüm aslında ama dantelden vazgeçemedim ve böylelikle 2. gelinliğin eteğinde karar kıldım. umarım bu haliyle de güzel olur.

Farklı ve çok güzel görünüyor. Güle güle giy.

ben çok beğendim canım inşallah istediğin şekilin en güzelini dikerler.....
mutluluklar dilerim..güle güle giy canım

çok şeker hayırlı olsun üstü çok değişilik özellikle :)

çok güzel olmuş ben de beğendim mutluluklar dilerim

Gelinliğinin fotografını ancak görebildim, belki de çoktan diktirdin. Benimkisi geç kalmış bir fikir ama, ben üst dantel, alt dantel gayet güzelken, üstteki uzun kollu dantelin üzerine yerleşmiş saten kısımları hiç begenmedim. ikisi çok alakasız durmuş. Bir de "ben açık gelinlik giymeye özeniyodum aslında ama şartlar el vermeyince böyle oldu" dermiş gibi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…