Çoook uygun bi fiyata demişsin. Merak ettim kaça aldın
Canım maşallah çok başarılı bir birleştirme olmuş, eline sağlık.
Üstteki çapraz drapeleri tülden çalışacaksınız değil mi, saten olmayacak? çünkü saten olması uyumsuz durur.
Gelinligin son halinin alt kismi harikadokum dokum. Ust kismindaki gogusleri saran satenli bolumde cok asil. Ama ust bolumudeki tamamen dantel kisimla altindaki danteller zit durmus. Alt ayri ust ayri kalmis. tercih senin
İnsallah guzel bir gelin olursun..
çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. sevgilerçok güzel bir seçim olmuş çok beğendim. Allah mutlu huzurlu bir yuva nasibetsin, güle güle giyin ve hep mutlulukla hatırlayın inşallah.. sevgiler :)
gördüklerimden çok farklı bir model canım bende yaklaşık 3 yıldır model bakıyorum
ilk kez gördüm böyle bir model biraz karışık gibi ama önemli olan senin beğenmen mutluluklar diliyorum
bu hafta sonu memleketimdeydimm ve nihayet gelinliğim için çok şeker bir gelinlikçiyle anlaştık. hem de çoook uygun bir fiyataaslında başka bir model vardı aklımda ama, son kararım bu oldu. 2 farklı modeli birleştirdim ve sonuç tam istediğim gibi oldu
sağolsun Minenes beni kırmadı ve açık bir gelinliği benim için photosopta düzenledi. kendisi hemen alttaki resimdeler efendim.işte gelinliğimin üst kısmını esinlendiğim model;
gelinliğimin alt kısmını da aşağıda görmüş olduğunuz Maggie Sottore-Fantine modelindeki gibi olacak;
son olarak da ortaya çıkan model aşağıdaki gibi oldu :) bunu da çoook uzun bir süre uğraşmanın sonucunda kendim,bizzat photoshopta düzenleyerek yaptım
Minenes'e tekrar tekrar teşekkür ediyorum bunun için. onun sayesinde yavaş yavaş programı kullanmayı öğreniyorum
eveeett,işte bu kadar. gelinbaşı konusunda hala kararsızımönerilerinizi bekliyorum. ve tabi gelinliğim için yorumlarınızı da
çok güzel canım çok beğendim rabbim bi ömür boyu mutlu etsin.
organzenin farklı kalınlıkları var. geçen gün bir akrabama diktirilen gelinlik için tül ve organze arasında kalmıştık mesela, o kadar ince bir organze getirmişlerdi ki neredeyse tül gibi görünüyordu ancak tülden daha sert bir kumaş. bahsettiğim ince ipek organzeydi. eğer o tarz ince bir organze olursa yakışabilir -asla cam organze olmasın, parlar biliyorsun-.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?