Benim Çeyizlerim :)

Baharat Takımım

$baharat takımı.PNG $baharat takımı.PNG

Kahve Fincanı

$kahve fincalarım.PNG

Sağlıkla iyi günlerde güle güle kullanın eşinle inşallah
Bende bir yıllık evliyim 1 aydır kullanmaaya başladım çeyizlerimi yeni yerleştik evimize bende senin gibi özenle hevesle almıştım herbiriniii şimdiii severek kullanıyorum herbiri ayrı keyif veriyor insanaa hayırlısıyla bir an once sende kullan ınsallah.mutluluklar diliyorum

Sağlıkla iyi günlerde güle güle kullanın eşinle inşallah
Bende bir yıllık evliyim 1 aydır kullanmaaya başladım çeyizlerimi yeni yerleştik evimize bende senin gibi özenle hevesle almıştım herbiriniii şimdiii severek kullanıyorum herbiri ayrı keyif veriyor insanaa hayırlısıyla bir an once sende kullan ınsallah.mutluluklar diliyorum

Çok teşekkür ederim. Severek kullanacağım zamanlar gelicek inşlh. Ben de sizin için bir ömür sağlık ve mutluluk diliyorum.

Bugün Bernardo' dan aldıklarım

Misafir Yemek Takımı
dkubh.png

Misafir Çatal Bıçak Takımı
dkucj.png

Misafir Bardak Takımı
dkudl.png

Günlük Yemek Takımı
dkug9.png

Tencere Takımı
dkufh.png

Baharatlıklar
dkul2.png

dku95.png

Kupalar
dku4r.png

hepsi ayrı güzel =) büyük zevkle alınmış bir çeyiz daha..güzel günlerde kullanırsın inş canım :KK16:

oo baya yüklü bir alışveriş yapmışsın hepsi birbirinden güzel ve şık özellikle baharat takımlarını çok beğendim insanın içini açıyor:KK16: güle güle kullan canım

hepsi ayrı güzel =) büyük zevkle alınmış bir çeyiz daha..güzel günlerde kullanırsın inş canım :KK16:

oo baya yüklü bir alışveriş yapmışsın hepsi birbirinden güzel ve şık özellikle baharat takımlarını çok beğendim insanın içini açıyor:KK16: güle güle kullan canım

hepsi birbirinden güzel zaten bernardo yani :KK53:

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Sizden güzel yorumlar geldikçe içime daha çok siniyor aldıklarım. :) Evett Bunlarla birlikte asıl kısmı bitti çeyizin çok şükür :)

X