Benim Çeyizlerim :)

ve ben yorum yapıyorum boschda çalışmış biri olarak hepsi çok güzel memnun kalıcağın ürünleri almışın emin ol en çok tavsiye ettiğimiz ürünlerdi bunlar

canım ne güzel büyük parçaları aradan çıkarmışsınız hepsi çok güzel çok şık güzel günlerde kullan inş

Ayşegülcüm sağol canım çok teşekkür ederim :)
ve ben yorum yapıyorum boschda çalışmış biri olarak hepsi çok güzel memnun kalıcağın ürünleri almışın emin ol en çok tavsiye ettiğimiz ürünlerdi bunlar

Seh123 çok rastgele oldu aslında içime su serptin diyebilirim. Biz siemes niyeti ile gitmiştik ve BOSCH aldık. Acaba nasıldır dedim. Yorumun içimi rahatlattı. Çok teşekkür ederimm :)

simensi kötüleyemem ama bosch bi üstün kendisinden
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Ben de Bosch düşünüyorum. Modellerini de çok beğendim canım güle güle kullan

Ben de Bosch düşünüyorum. Modellerini de çok beğendim canım güle güle kullan
Model olarak bende beğendim. Ne kadar kullanışlıdır bilmiyorum ama kullananlar ve orda çalışanlar öneriyor. Umarım beyaz eşya konusunda şanslı olurum. Ayrıca hesapladığımızdan çok daha uygun anlaştık. Mutlaka bayisinden almanı tavsiye ederim. İstanbuldaysan da ümraniye de ki BOSCH a bir bak derim. Yardımcı olmuştu amca :)

yenilerde her zamanki gibi çok tatlı canım Allah ağzının tadını bozmasın inş
Amin canım çok sağol. Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın. Evlenen çiftlerin hep yanında olsun :) :)

büyükleride aradan çıkardın hayırlısıyla inş. çok güzeller canım mutlu günlerde kullan inş.
Aminn, Canım teşekkür ederim.

sonunda alabildin eldiveni:) çok güzeller canım güle güle kullan
Aysegül Unutmamışsın ya Engilih home'a gittim. Alt kata benim takım yaptığım bu mutfak takımının ürünlerini koymuşlar. Bide baktım %25 indirime girmiş. Eldivene uyuz olmuştum alırken sürekli bişi çıkmıştı diye ama dediğin gibi sonunda aldım onu Çok sağol canım :))

güzel günlerde kullan canım yeni çeyiz eklemeni baya gözüm arar olmuştu valla

İki haftadır finallerle uğraşıyorum. Cuma günü son. Hayırlısı ile atlatıcam inşlh ya. Asosyal oldum bu aralar :)) Teşekkür ettim bu arada. :))

Allah kolaylık versin inş canım umarım istediğin gibi geçer de çeyizlerini bizimle paylaşmaya devam edersin

canım yeni cicilerini güle güle kullan sınavlarında iyi geçmiştir umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…