- 25 Eylül 2012
- 2.091
- 29
-
- Konu Sahibi PembeCeyiz
canım ne güzel büyük parçaları aradan çıkarmışsınız hepsi çok güzel çok şık güzel günlerde kullan inş
ve ben yorum yapıyorum boschda çalışmış biri olarak hepsi çok güzel memnun kalıcağın ürünleri almışın emin ol en çok tavsiye ettiğimiz ürünlerdi bunlar
Yeni Çeyizler
Engilish Home Battaniye, Eldiven, Gratis Bulaşık Süngeri :)
Eki Görüntüle 583555 Eki Görüntüle 583557 Eki Görüntüle 583556
Kızlar beyaz eşyalarımızı seçtik anlaşmayı da yaptık. Bunları alıyoruz. BOSCH'u tercih ettik. Siemes İle kalitesi aynıymış. Bilgisi olandan olumlu olumsuz yorumları bekliyorum :)
Beyaz Eşyalar
Buz Dolabı, Bulaşık Makinesi , Ocak, Fırın, Davlumbaz, Çamaşır Makinesi,
Eki Görüntüle 578410 Eki Görüntüle 578416 Eki Görüntüle 578414 Eki Görüntüle 578412 Eki Görüntüle 578409 Eki Görüntüle 578411
Küçük Ev Aletleri
Su ısıtıcı, Tost Makinesi, Saç Kurutma Makinesi, Elektrikli Süpürge
Eki Görüntüle 578415 Eki Görüntüle 578418 Eki Görüntüle 578413 Eki Görüntüle 578417
Model olarak bende beğendim. Ne kadar kullanışlıdır bilmiyorum ama kullananlar ve orda çalışanlar öneriyor. Umarım beyaz eşya konusunda şanslı olurum. Ayrıca hesapladığımızdan çok daha uygun anlaştık. Mutlaka bayisinden almanı tavsiye ederim. İstanbuldaysan da ümraniye de ki BOSCH a bir bak derim. Yardımcı olmuştu amca :)Ben de Bosch düşünüyorum. Modellerini de çok beğendim canım güle güle kullan
Amin canım çok sağol. Allah hiçbirimizin ağzının tadını bozmasın. Evlenen çiftlerin hep yanında olsun :) :)yenilerde her zamanki gibi çok tatlı canımAllah ağzının tadını bozmasın inş
Aminn, Canım teşekkür ederim.büyükleride aradan çıkardın hayırlısıyla inş. çok güzeller canım mutlu günlerde kullan inş.
Aysegülsonunda alabildin eldiveni:) çok güzeller canım güle güle kullan
English homecu arkadaşım bnm çok güzeller güle güle kullan
güzel günlerde kullan canımyeni çeyiz eklemeni baya gözüm arar olmuştu valla
İki haftadır finallerle uğraşıyorum. Cuma günü son. Hayırlısı ile atlatıcam inşlh ya. Asosyal oldum bu aralar :)) Teşekkür ettim bu arada. :))
Allah kolaylık versin inş canım umarım istediğin gibi geçer de çeyizlerini bizimle paylaşmaya devam edersin
çok şekerler gerçekten bunları da güle güle kullan inş