- 1 Ekim 2011
- 2.437
- 1.605
- 198
o su bardaklarına bayılıyorum yaa istyiorm onlardan bende![]()
Gürallar Artcraft canım markası, markafoni ya da benzeri bi siteden almıştım çıkıyo ara ara...
Aday da var da çeyizlerin adayla buluşması ancak seneye canım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o su bardaklarına bayılıyorum yaa istyiorm onlardan bende![]()
Canım aldıklarını güzel günlerde mutlulukla kullan.
Keşke tüm resimlerini ilk sayfaya koysaydın,bakması daha kolay olurdu
ayy bayıldım canım hepsi öuhteşem kırmızı beyaz siyah taraftarı biri daha :):)güle güle kullan canım aldıklarını hepsi çok güzel hangisini saysam acaba bilemiyorum o nedenle hepsini beğendim özellikle günlük yemek takımınla misafir yemek takımını![]()
Selam Kızlarr...
Yakın bi zaman öncesine kadar, eve gelen bi hediye veya kampanyadaki ürün için biri bana "al da çeyizine koyarsın" dediğinde bunu hakaret gibi birşey kabul eden ben, bu eşiği geçtikten sonra bi baktım moda girmişim:)
Bu konuda hiç bi fikrim olmadığı için alacağım en ufak şeyden önce bile sizin tecrübelerinizden gizli ya da aleni olarak faydalandığım için buraya eklemek de boynumun borcu diye düşündüm:)
Daha pek birşeyim yok gerçi ama birkaç ay öncesine göre kendimce aşama kaydettim en azından:)
Bu arada fotoların görüntü kaliteleri de pe iyi değil maaleseff...
Kütahya Porselen Yemek takımı:
Eki Görüntüle 302777 Eki Görüntüle 302777
6'şarlı olarak aldığım 12 kişilik günlük yemek takımı:
Eki Görüntüle 302787 Eki Görüntüle 302789
selam kızlarr aranıza yeni geldim :)) tatlıcady alıntı yapmak istedim ama henüz yeni olduğum için çözemedimbende mor beyaz istiyorum mutfağımı ona göre alışveriş yapacağım mutfak için ama kırmızıda güzel kararsız kaldım :))
nomatter aldıklarınıda güle güle kullan canımmm çok güzeller :) devamını bekliyoruz bak :)) sende kırmızı mutfakçılardansın demek :) arçelik lal serisini gördün mü bak elektronik yok aklıma geldi bi göz at istersen:))
Eki Görüntüle 386736
Kızlar bu da dün internetten aldığım Taç marka bornoz setim...
Mutfak eşyalarıyla uyumlu olması gibi bir derdim yoktu aslında da napiim beyazlardan beğenemedim:)
Gördüm canım da internetten korkmaz'ın kırmızı tost makinesini almıştım hata olmuş gri gönderdiler bidaha değiştirmeye üşendim, gri olacak beyazeşyalara uyar en azından diyerek herşeyi gri almak zorundayım sanırım bundan sonra:)
Markapon sitesinden mi aldın canm?Dün görmüştüm orada.