Benim Çeyizim..

o su bardaklarına bayılıyorum yaa istyiorm onlardan bende :24:

Gürallar Artcraft canım markası, markafoni ya da benzeri bi siteden almıştım çıkıyo ara ara...
Aday da var da çeyizlerin adayla buluşması ancak seneye canım:)

Canım aldıklarını güzel günlerde mutlulukla kullan.
Keşke tüm resimlerini ilk sayfaya koysaydın,bakması daha kolay olurdu

Teşekkür ederim canım..
Haklısın canım daha iyi rmuş da Acemiliğime geldi derli toplu koyamadım fotoğrafları da:(

ayy bayıldım canım hepsi öuhteşem kırmızı beyaz siyah taraftarı biri daha :):)güle güle kullan canım aldıklarını hepsi çok güzel hangisini saysam acaba bilemiyorum o nedenle hepsini beğendim özellikle günlük yemek takımınla misafir yemek takımını :nazar:

[SUP][/SUP]
ayy bayıldım canım hepsi öuhteşem kırmızı beyaz siyah taraftarı biri daha :):)güle güle kullan canım aldıklarını hepsi çok güzel hangisini saysam acaba bilemiyorum o nedenle hepsini beğendim özellikle günlük yemek takımınla misafir yemek takımını :nazar:

Teşekkür ederim canım.. ay böyle insanın aldıklarını birileri beğenince de mutlu oluyomuş insan:)
bir ara coşup topluca aldmıştım bu aralar biraz hevesimi alıp duraklama döemine girdim de yine başlayayım bari birşeyler almaya...

renk olarak da Morcu olsam da en bulunabiir renkler olarak mutfak için genelde kırmızı-siyah yaptım:3:

Allah hepsini güle güle kullanmanı nasip etsin

Bende mor sevdalısıyım. amma mutfakta da mor gümüş sevdamdan vazgeçmedim:33: dediğin gibi mutfak eşyalarında kırmızı yoğun olarak satılıyor.aslında mutfağında kırmızıyı kullanman iyi olacak.moru diğer odalarında kullanabilirsin.

ben mutfağı morlu, salonu morlu yaptım:1: yatak odamı da mor istiyordum ama boğar diye vazgeçmek zorunda kaldım.

bazen keşke mutfakta kırmızıyı seçseydim diyorum. ayy çok konuştum devamını bekliyoruz,hadi alışverişe:10:

selam kızlarr aranıza yeni geldim :)) tatlıcady alıntı yapmak istedim ama henüz yeni olduğum için çözemedim :D bende mor beyaz istiyorum mutfağımı ona göre alışveriş yapacağım mutfak için ama kırmızıda güzel kararsız kaldım :))

nomatter aldıklarınıda güle güle kullan canımmm çok güzeller :) devamını bekliyoruz bak :)) sende kırmızı mutfakçılardansın demek :) arçelik lal serisini gördün mü bak elektronik yok aklıma geldi bi göz at istersen:))

Selam Kızlarr...
Yakın bi zaman öncesine kadar, eve gelen bi hediye veya kampanyadaki ürün için biri bana "al da çeyizine koyarsın" dediğinde bunu hakaret gibi birşey kabul eden ben, bu eşiği geçtikten sonra bi baktım moda girmişim:)
Bu konuda hiç bi fikrim olmadığı için alacağım en ufak şeyden önce bile sizin tecrübelerinizden gizli ya da aleni olarak faydalandığım için buraya eklemek de boynumun borcu diye düşündüm:)
Daha pek birşeyim yok gerçi ama birkaç ay öncesine göre kendimce aşama kaydettim en azından:)

Bu arada fotoların görüntü kaliteleri de pe iyi değil maaleseff...

Kütahya Porselen Yemek takımı:

Eki Görüntüle 302777 Eki Görüntüle 302777

6'şarlı olarak aldığım 12 kişilik günlük yemek takımı:

Eki Görüntüle 302787 Eki Görüntüle 302789

kırmızı siyh takımın bnde fıstık yeşili vr cnm ama siyhı önermıyorm bn tabak olarak çnkü toz topluyor üzerine yni bn sinir olurm şahsen masaya koyduğum bir tabağın kıyaft ipliğini tozunu fln çekmesi göstermesi işth miştah kalmaz yni :(

selam kızlarr aranıza yeni geldim :)) tatlıcady alıntı yapmak istedim ama henüz yeni olduğum için çözemedim :D bende mor beyaz istiyorum mutfağımı ona göre alışveriş yapacağım mutfak için ama kırmızıda güzel kararsız kaldım :))

nomatter aldıklarınıda güle güle kullan canımmm çok güzeller :) devamını bekliyoruz bak :)) sende kırmızı mutfakçılardansın demek :) arçelik lal serisini gördün mü bak elektronik yok aklıma geldi bi göz at istersen:))

Gördüm canım da internetten korkmaz'ın kırmızı tost makinesini almıştım hata olmuş gri gönderdiler bidaha değiştirmeye üşendim, gri olacak beyazeşyalara uyar en azından diyerek herşeyi gri almak zorundayım sanırım bundan sonra:)

$71014971.webp

Kızlar bu da dün internetten aldığım Taç marka bornoz setim...
Mutfak eşyalarıyla uyumlu olması gibi bir derdim yoktu aslında da napiim beyazlardan beğenemedim:)

hayırlı olsun canımm ben ''bendemi alıyorum ne'' kısmını geçtim ''ne alsam kâr'' dönemindeyim :)
güzel başlangıçlar mutlu günlerde kullan çeyizini :nazar: :nazar:

Gördüm canım da internetten korkmaz'ın kırmızı tost makinesini almıştım hata olmuş gri gönderdiler bidaha değiştirmeye üşendim, gri olacak beyazeşyalara uyar en azından diyerek herşeyi gri almak zorundayım sanırım bundan sonra:)

:))) aklın kalıcaksa kırmızı devam et bitanesi farklı olsa bişey olmaz :))

canım güle güle kullan kırmızı-siyah ağırlıklı seçmişsin cicişlerini...İstanbul teması da baskın,bayıldım aşkla kullan tatlım:nazar:

Kızlar aldığım kırmızı siyah bornozları geri vererek Home Sweet Home'da çok beğendiğim ama pahalı diye almadığım bornozu aldım... Saç havlusu 50 küsür TL olunca onu bile almadım indirime girdiğinde alayım diye gerçi ama, en azından bornoz istediğim gibi oldu. Erkek bornozunu da taç'tan falan alırım...
bir de indirimden beyaz nevresim takımıyla, 2 tane de nevresim deseninde havlu aldım... Şu 3 parça şey de indirimli haliyle 450TL tuttu yaw...

$photos 001.webp
$photos 003.webp
$photos 011.webp
$photos 012.webp

Back
X