Benim Çeyizim..

nomatter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
2.437
1.605
198
Selam Kızlarr...
Yakın bi zaman öncesine kadar, eve gelen bi hediye veya kampanyadaki ürün için biri bana "al da çeyizine koyarsın" dediğinde bunu hakaret gibi birşey kabul eden ben, bu eşiği geçtikten sonra bi baktım moda girmişim:)
Bu konuda hiç bi fikrim olmadığı için alacağım en ufak şeyden önce bile sizin tecrübelerinizden gizli ya da aleni olarak faydalandığım için buraya eklemek de boynumun borcu diye düşündüm:)
Daha pek birşeyim yok gerçi ama birkaç ay öncesine göre kendimce aşama kaydettim en azından:)

Bu arada fotoların görüntü kaliteleri de pe iyi değil maaleseff...

Kütahya Porselen Yemek takımı:

$photos 146.webp$photos 146.webp

6'şarlı olarak aldığım 12 kişilik günlük yemek takımı:

$photos 149.webp$photos 143.webp

Güle güle kullan canım :16:
Al tabi çeyiz yapmak kadar zevkli birşey yok ... İlerde sevdiğicenle bunları kullanmak fikri inanılmaz güzel :17:
Ne alırsam sevdiğimle begenir alırım :17:

çok güzel tabaklarına bayıldım kırmızı siyah olan takımın markası nedir canım ve nerden aldıgını öğrenebilirmiyim :31: bende bu tabaklara bayılıyorum :nazar:

Keramika canım..
Bulmak için biraz uğraştım da Beşiktaşta'ki bir milyoncu tarzı biryerden buldum sonunda da :):1:

Selam Kızlarr...
Yakın bi zaman öncesine kadar, eve gelen bi hediye veya kampanyadaki ürün için biri bana "al da çeyizine koyarsın" dediğinde bunu hakaret gibi birşey kabul eden ben, bu eşiği geçtikten sonra bi baktım moda girmişim:)
Bu konuda hiç bi fikrim olmadığı için alacağım en ufak şeyden önce bile sizin tecrübelerinizden gizli ya da aleni olarak faydalandığım için buraya eklemek de boynumun borcu diye düşündüm:)
Daha pek birşeyim yok gerçi ama birkaç ay öncesine göre kendimce aşama kaydettim en azından:)

Bu arada fotoların görüntü kaliteleri de pe iyi değil maaleseff...

Kütahya Porselen Yemek takımı:

Eki Görüntüle 302777 Eki Görüntüle 302777

6'şarlı olarak aldığım 12 kişilik günlük yemek takımı:

Eki Görüntüle 302787 Eki Görüntüle 302789

ne güzel bir takımdır bu böyle ya...dibim düştü

çok güzel ,hayırlısıyla güle güle kullan inşallah.çeyizleri anladımda aday var mı aday ,:52: çeyiz adayla ne zaman taçlanıcak

$IMG_0971.webp$IMG_0962.webp$IMG_0961.webp$IMG_0724.webp$IMG_0728.webp

Tencere tavalar...
buraya koyacağımı bilseydim fotoğrafları da biraz kaliteli çekerdim:)

Ve bunlar da nevresimlerim ve yatak örtüsü... daha et görünsün diye yatak örtüsünü yakın çekim bir de..
Bunu böyle pullu falan alınca bidaha beyaz fırfırlı falan yatak örtüsüne gerek kalmaz demiştim ama bi tane beyaz şart mı dersiniz?

$OZDILEK-QUEEN-SATEN-NEVRESIM-TAKIMI__48257711_0[1].webp$IMG_0690.webp$IMG_0778.webp$IMG_1833.webp$IMG_0777.webp$IMG_0860.webp

Canım aldıklarını güzel günlerde mutlulukla kullan.
Keşke tüm resimlerini ilk sayfaya koysaydın,bakması daha kolay olurdu

Son düzenleme:
Back
X