Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
alla tatlılıkla kullanmak nasip etsin cnm hisar mercury teflonların çok güzel aman sakın cif sürme teflonlarına ayrıca sünger kısmıyla temzle bunların dışları çabuk deforme oluyor kullanan yakınım var ben korkdum almadım o yzden karaca teflonlardan almştım
mutfağa ait herşeyimi hisarın kampanyası vardı 3600 e aldım yemek takımını de moonji die bi marka vardı 250 lira fark ödeyip hisar takım yerine onu aldım.kahvaltı kütahya,günlük yemek takımı noblelife felan hepsi dahil bu ücrete normalde 3200 dü sanırım kampanya tencereleri teflondu bi de demliği bu demlik değildi :)
alla tatlılıkla kullanmak nasip etsin cnm hisar mercury teflonların çok güzel aman sakın cif sürme teflonlarına ayrıca sünger kısmıyla temzle bunların dışları çabuk deforme oluyor kullanan yakınım var ben korkdum almadım o yzden karaca teflonlardan almştım