• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Çeyizciklerim de buradaaa ;))

hayırlı olsun canım tencerelerine bayıldım çok ciciler aşkla kullan:nazar:

hisardan aldıklarını toplam ne kadara aldın canım yemek takımı da ordan galiba. bu arada aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullan.

Selam kızlar bayadır takip ediyorum topiği ben de aldıklarımı eklemek istedim umarım beğenirsiniz :))

Eki Görüntüle 562275 Eki Görüntüle 562280 Eki Görüntüle 562279 Eki Görüntüle 562278 Eki Görüntüle 562277 Eki Görüntüle 562276 Eki Görüntüle 562272 Eki Görüntüle 562274 Eki Görüntüle 562273 Eki Görüntüle 562281 Eki Görüntüle 562236 [ATTACH=CONFIG]562781[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]562782[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]562783[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]562784[/ATTACH]:16::16::16:[/QUOTE]

alla tatlılıkla kullanmak nasip etsin cnm hisar mercury teflonların çok güzel aman sakın cif sürme teflonlarına ayrıca sünger kısmıyla temzle bunların dışları çabuk deforme oluyor kullanan yakınım var ben korkdum almadım o yzden karaca teflonlardan almştım

hisardan aldıklarını toplam ne kadara aldın canım yemek takımı da ordan galiba. bu arada aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullan.

mutfağa ait herşeyimi hisarın kampanyası vardı 3600 e aldım yemek takımını de moonji die bi marka vardı 250 lira fark ödeyip hisar takım yerine onu aldım.kahvaltı kütahya,günlük yemek takımı noblelife felan hepsi dahil bu ücrete normalde 3200 dü sanırım kampanya tencereleri teflondu bi de demliği bu demlik değildi :)

alla tatlılıkla kullanmak nasip etsin cnm hisar mercury teflonların çok güzel aman sakın cif sürme teflonlarına ayrıca sünger kısmıyla temzle bunların dışları çabuk deforme oluyor kullanan yakınım var ben korkdum almadım o yzden karaca teflonlardan almştım

teşekkür ederim önerilerin için canım zaten teflon gibi muamele etmek gerekiyomuş kendilerine umarım sorun çıkarmaz çok sevdim ben onları :14:

gyk özellikle tencerelerine bayıldımmm mutlu günlerde kullan!

Hayırlı olsun tatlım gayet güzel şeyler almışsın güzel günlerde kullanın :16::nazar:

Back
X