How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Benim canım minik prenses ellerim kırıldı galiba

Kızlar şu an tek elle yazıyorum....... az önce elimi sallarken kapıya çarptım ama işaret ve orta parmağımı bükülü şekilde çarptım bayağı da sağlam çarptım acıdan tansiyonum düştü. Şu an elim komple ağrıyo elimin herhangi bi yerine dokununca da felaket acıyo sanırım çarpmanın etkisinden ama esas ben bu iki parmağımı oynatamıyorum :KK43:(( ve de o iki parmağımın eklemleri şişti davul gibi oldu. Bu gece evde tekim napsam kalkıp acile gitsem yarını mı beklesem beklesem bi şey olur mu kırılma çatlama var mıdır acaba başına gelen var mı kafamda deli sorular :KK43:(( canım elim
Ben minik kizin var sandim :)

Bende minik piremses ayağımın tatliş tarak kemiğini kırmıştım. Dakikalar içinde şişmişti ve acısı çoktu. Sanırım bu saate kade röntgen çektirmişsinizdir umarım kötü bişi yoktur geçmiş olsun.

Allah aşkına parmaklarınız dokununca bile acıyor falan ama girip burada yazabiliyorsunuz hayret doğrusu. Elinizi sallarken bir çarpmayla nasıl o hale geldi napıyordunuz o kadar. Buraya yazana kadar birini arasaydınız aileniz yok mu ya da eşinizin ailesi falan. Doktora götürsünler sizi acile. Buradan insanlar ne yapabilir ki size durumunu bile görmeden çok saçma değil mi.

Bir de her mesajınızın sonuna ''canım elim'' diye yazmak nedir ya dalga mı geçiyorsunuz son mesajınızda parmak çatlamış bilek incinmiş ama kırık olsa duramazmışsınız çatlak az şeymiş gibi.

Allah aşkına parmaklarınız dokununca bile acıyor falan ama girip burada yazabiliyorsunuz hayret doğrusu. Elinizi sallarken bir çarpmayla nasıl o hale geldi napıyordunuz o kadar. Buraya yazana kadar birini arasaydınız aileniz yok mu ya da eşinizin ailesi falan. Doktora götürsünler sizi acile. Buradan insanlar ne yapabilir ki size durumunu bile görmeden çok saçma değil mi.

Oyle deme, prenses el onlar. Daha MR cekecektik burada :(

Oyle deme, prenses el onlar. Daha MR cekecektik burada :KK43:

Yaa evet bizim ellerimiz bir varoş ki sorma yani kesip atasım geliyor vallahi.. Prenses eli nasıl oluyor acaba ya bir fotoğraf atsaydı da biraz görseydik. Aaa ama öyle deme çatlakmış bir de bileği incinmiş ondan yazabilmiş burada kırık olsa duramazmış.. Hepimiz TUS sınavından geçtik zaten burada eli görmeden de ne olduğunu şıp diye anlama yeteneğimiz de var teknoloji çok gelişti. :KK45:

Bir de her mesajınızın sonuna ''canım elim'' diye yazmak nedir ya dalga mı geçiyorsunuz son mesajınızda parmak çatlamış bilek incinmiş ama kırık olsa duramazmışsınız çatlak az şeymiş gibi.
Kenfi acımı kendim küçümsedim ve mizah konusu yaptım buna niye duyar kasıyosunuz ayrıca hayır ailem ve eşimin ailesi yok o saatte birini arayabildeydim buraya yazmadım

Kızlar şu an tek elle yazıyorum....... az önce elimi sallarken kapıya çarptım ama işaret ve orta parmağımı bükülü şekilde çarptım bayağı da sağlam çarptım acıdan tansiyonum düştü. Şu an elim komple ağrıyo elimin herhangi bi yerine dokununca da felaket acıyo sanırım çarpmanın etkisinden ama esas ben bu iki parmağımı oynatamıyorum :KK43:(( ve de o iki parmağımın eklemleri şişti davul gibi oldu. Bu gece evde tekim napsam kalkıp acile gitsem yarını mı beklesem beklesem bi şey olur mu kırılma çatlama var mıdır acaba başına gelen var mı kafamda deli sorular :KK43:(( canım elim

Kendi kendine nazar değdirmişsin gibi geldi bana!
Malum, sana göre kimsede yok o el.

Back