How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Benim canım minik prenses ellerim kırıldı galiba

Kızlar şu an tek elle yazıyorum....... az önce elimi sallarken kapıya çarptım ama işaret ve orta parmağımı bükülü şekilde çarptım bayağı da sağlam çarptım acıdan tansiyonum düştü. Şu an elim komple ağrıyo elimin herhangi bi yerine dokununca da felaket acıyo sanırım çarpmanın etkisinden ama esas ben bu iki parmağımı oynatamıyorum :KK43:(( ve de o iki parmağımın eklemleri şişti davul gibi oldu. Bu gece evde tekim napsam kalkıp acile gitsem yarını mı beklesem beklesem bi şey olur mu kırılma çatlama var mıdır acaba başına gelen var mı kafamda deli sorular :KK43:(( canım elim
Şişip morardıysa kırılmış yada çıkmış olabilir. Bence bir acile gidin böyle şeyler pek beklemeye gelmiyor.

Başlığa gülüp açtım, çok geçmiş olsun .
Sanmıyorum çarpmanin etkisiyle ağrır acır, imkaniniz varsa ağrıdan duramiyorsaniz bi acile gidin rontgenle bakarlar.

Elinizi neden salliyordunuz ki?

yarini bekleyin rahat kafayla gidin. ben bi kere bilegimin üstüne düstüm. davul gibi sisti kac gün haraket ettiremedim. hastaneye gittim bisi cikmadi. kirik olsa bile 24 saatde hemen tekrar kaynamaz. ama buz koysaniz? ama agridan duramiyorsaniz gidin. Allah korusun bisi oluyormus sonra suclusu ben olmiim.

hahaha bu yüzden türklügümle gurur duyuyorum. basla millet sormaz neden salliyorsun diye. ama biz ek bilgilere hastayiz hemen düsünürüz. nolduda bu kiz elini salladi xD. cok hosuma gitti

yarini bekleyin rahat kafayla gidin. ben bi kere bilegimin üstüne düstüm. davul gibi sisti kac gün haraket ettiremedim. hastaneye gittim bisi cikmadi. kirik olsa bile 24 saatde hemen tekrar kaynamaz. ama buz koysaniz? ama agridan duramiyorsaniz gidin. Allah korusun bisi oluyormus sonra suclusu ben olmiim.

hahaha bu yüzden türklügümle gurur duyuyorum. basla millet sormaz neden salliyorsun diye. ama biz ek bilgilere hastayiz hemen düsünürüz. nolduda bu kiz elini salladi xD. cok hosuma gitti
Valla gecenin bu saatinde bir insan neden elini kapının yaninda sallar sonra nasil kendini kaybeder de kapiya vurur garip geldi, üstüne başlığın garip olmasi. Ardina her mesaja canim elim yazilmasi. Pek agrimiyor ki dalga derdinde hanımefendi.:KK70:
Gariplikler silsilesi gibi.

Minik prenses elleriniz immm :KK70:
Valla o agriyla konu acmak nasil geldi prenses akliniza merak ettim :oops:
Davul gibi sislik dediginiz kirik belirtisi, bence sabahi beklemeyin, yalniz evde tek basiniza elinizi sallayarak ne yapiyordunuz onu da merak ettim :KK70:

Canım elim ne ya :KK53:
Kız kafanıda mı çarptın acaba,
O kadar acıyı bu kadar eglenceli yazmak..
Kırık degildir o kırık olsa duramazsın:KK56:
Ay güldümde geçmiş olsun..
Bence acile git ne olur ne olmaz :KK19:

O minnoşları bi acile götür istersen?

ha bi de elimi sallıyodum yazmışım da sallamam gibi değil daha çok savuruyodum. Canım elim

Bizide haberdar et. Eline geçmiş olsun dileklerimi ilet.
Canın elin :KK45:

Allah iyiliğinizi versin :KK70:

Kızlar günaydınlar canım ellerde son durum iki çatlak parmak bi incinmiş bilek :KK43:( ama bakın kırılmamaş çatlamış kırık olsa duramazsın sözü demek cidden doğruymuş. Canım elim
Geçmiş olsun canım elinde acil şifalar dilerim. :KK16:
Doktor nasıl oldu diye sordu mu,
acile girerken canım eliiim diye haykırarak mı girdiniz.
Kafam da deli sorular:KK45:

Kızlar şu an tek elle yazıyorum....... az önce elimi sallarken kapıya çarptım ama işaret ve orta parmağımı bükülü şekilde çarptım bayağı da sağlam çarptım acıdan tansiyonum düştü. Şu an elim komple ağrıyo elimin herhangi bi yerine dokununca da felaket acıyo sanırım çarpmanın etkisinden ama esas ben bu iki parmağımı oynatamıyorum :KK43:(( ve de o iki parmağımın eklemleri şişti davul gibi oldu. Bu gece evde tekim napsam kalkıp acile gitsem yarını mı beklesem beklesem bi şey olur mu kırılma çatlama var mıdır acaba başına gelen var mı kafamda deli sorular :KK43:(( canım elim

Kuzlar sağ olun yorumlar için şimdi taksi çağırdım acile gidiyorum hepinizi seviyorum canım elim

Kızlar günaydınlar canım ellerde son durum iki çatlak parmak bi incinmiş bilek :KK43:( ama bakın kırılmamaş çatlamış kırık olsa duramazsın sözü demek cidden doğruymuş. Canım elim

Bildigin dalga geciyorsun kendince... :işsiz:

Back