Benim canım minik prenses ellerim kırıldı galiba

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.693
108
Kızlar şu an tek elle yazıyorum....... az önce elimi sallarken kapıya çarptım ama işaret ve orta parmağımı bükülü şekilde çarptım bayağı da sağlam çarptım acıdan tansiyonum düştü. Şu an elim komple ağrıyo elimin herhangi bi yerine dokununca da felaket acıyo sanırım çarpmanın etkisinden ama esas ben bu iki parmağımı oynatamıyorum (( ve de o iki parmağımın eklemleri şişti davul gibi oldu. Bu gece evde tekim napsam kalkıp acile gitsem yarını mı beklesem beklesem bi şey olur mu kırılma çatlama var mıdır acaba başına gelen var mı kafamda deli sorular (( canım elim

Başlığa gülüp açtım, çok geçmiş olsun .
Sanmıyorum çarpmanin etkisiyle ağrır acır, imkaniniz varsa ağrıdan duramiyorsaniz bi acile gidin rontgenle bakarlar.

Elinizi neden salliyordunuz ki?

Geçmiş olsun ihmal etmeyin lütfen doktora görünün hemencecik

Benim canim boyle yanacak prenses elim felan diye konu acacagim muhtemelen kapiyla kavga ediyordumKirilmis olabilir bence hemen git

O acıyla duruyorsun yetmiyor, konu açıyorsun yetmiyor konu başlığında mizah yapmaya çalışıyorsun.

Yapacağın en mantıklı şey acile gitmek. Ne bekliyorsun buradan öpelim de geçsin mi?

Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…