Benim canim masam :(

Aysmll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
509
508
Merhaba kizlar ya dun sabah kahvaltiya misafirim vardi kalabalik olduğu icin salondaki masaya hazirladim neyse cay getirip goturme su caydanligi koyuver dediler masaya pecete vardi hafif kalin onun üstüne koydum ortu de var masada bu arada neyse dun dikkat etmemisim sabah baktim masam beyaz parlak lake o kismi yuvarlak serit seklinde hafif kabarmis gibi deforme olmus isikta bakinca kenarlari hafif kabarik belli oluyor napsam gecer duzelir o kismi cok mutsuzum ya bi anlik dikkatsizligim neye mal oldu ya sizin bilginiz var mi lake masadaki iz nasil gecer nolur yardimci olun

Sakın kolonya dökme o koyu ahşaplarda ısıdan beyazlaşma lekeleri için geçerli .

Kabardıysa zımparadan başka çare yok zımparalanıp tekrar boyanması gerekir .

ay yok artık buna canın mı sıkıldı? olan mala olsun, sağlık olsun da takılma böyle şeylere, koltukların da yırtılacak zamanla, halıların da eskiyecek, perdelerinin rengi de gidecek. eskiyen her şeyin arkasından yas tutarsaaannn işin çok zor

Mobilya cilası ile bir şansınızı deneyin. Marketlerde satılıyor ucuz 10 lira.

Bence kendi basiniza mudahale etmeyin bi mobilyaci cagirip sorun daha kotu yapabilirsiniz

gecmez. lake kaplamanın kaldırıp yeniden lake ile kaplanması gerekiyor.
kolanya ile yakma işi de her msasada olmaz. ayrıca senin lake oldugu için gene olmaz.
zımpara lakede kaplamada olmaz.
yani tek caren marangoza vermek veya aldıgın yere verip tadilat masrafını vereceksin.
ben olsam hiç birlşey yapmazdım. biri geldiginde zaten örtü örtersin. biri yokken de artık ötrü ört gözün görmesin
ve kulagına küpe olsun nihale kullanmayı asla ihmal etme.

Sofraya çaydanlık getirmeyin bir daha, ay çok tehlikeli, insanlar nasıl bu kadar rahat oluyor şaşırıyorum.
Masanıza üzüldüm ama sizin başınıza da kötü bir şey gelebilirdi.
Ya mutfağa git gel yapın, ya termos gibi birşey kullanın.
Masayı da aldığınız yere danışın, yardımcı olabilirler.

Ya hani normal bakinca belli olmuyor ama egilip bakinca isikta hafif kabariklik belli oluyor salakligim iste ya niye nihale getirmediysem demek beyaz lakeye yapilacak bisey yok diyorsunuz off ya salak ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…