How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Benim Çalışmalarım...

ozlem71

MİMOZA ÇİÇEĞİM...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
2.965
4
116
53
İstanbul
spma0162f.jpg

kaydirigubbakcemile2

en üsttekini çabuk ca oğluşumu oyamak için yapmıştım tükenmez kalemle yaptım

Son düzenleme:
spa0623b.jpg
spa0624.jpg
spa0625.jpg

dün gece otururken yapmıştım hanımlar ..yerimseniben işte işlerden vakit buldukça resim çizmek hoşuma gidiyor ...

çizgileriniz gelecek vadediyor.....çalışın .....çok güzel eserler meydana getireceksiniz ne görürseniz çizin.....

Bir eğitimciden bunları duymak beni çok sevindirdi .Teşekkür ederim .Ev hanımıyım işte vakit buldukça çiziyorum .Okul yıllarımda öğretmenlerimde çok begenirdi. Derslerde her türlü şekil-harita çizimini ben yapardım .

naçizane bi iki şey de söylemek istedim ..niyetim seni kırmak değil önceden belirteyim..
kaş göz burun dudak çizimin çok hoş özellikle ilk resimdeki...
ama vücut çizerken kollarını biraz daha uzun olsa vede biraz daha doğal bir şekilde bırakabilsen kolları..

içimden geldiği gibi çiziyorum canım kırılmam zaten bazen fazla özeniyorum bazen öyle oluyo dediğin gibi sürekli yapsam dahada iyi olur ara veriyorum iki çocugum var onlarlada ilgileniyorum

canim benim ne guzel cizmissin hem hobin olur senin cizimlerin kendine icin daralinca cizersin dahada gelisir calismalarin bi bakarsin sergi acarsin kuzum

sagol canım ya benim ki şu anda hobi ama çok isterdim tabiki hemde rahatlama saglıyor gerçekten...

kabiliyetin var ne guzel bendede olsa cizim yetenegi bende yapardim canimcimm desarj olur insan

içinden geldiği gibi yapman zaten en güzeli ..
biri şöyle yap böyle yap dediği zaman yani belli kurallar altında kısıtlandığı zaman (mesela okullarda, kurslarda) insan yaptığı resimden zevk alamazki bana göre...
ben de resim yapıyorum ama bir kere kursa gitmeye kalktım sinir oldum yok şu şöyle olucakmış bu böyle olucakmış..hiç bana göre değilmiş kursa gidip bu işi ilerletmek...bi iki gün sonra ayrılmıştım kurstan..
sevgiler opuyorumnanaktan

Back