- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
-
- Konu Sahibi balbocegi91
DESENE SENİNKİ PSİKOLOJİKya tabikide degilimde onunda beni anlamasi gerekmiyo mu bzm aile yapilarimiz aynı fakat benî ailem hep el üstü de tuttu hep ilgi üzerimdeydi belkide sebep bu
evet sanirim bunla ilgili bazi birimlere gidicem baska tavsiyenz varsada alabilirim böyle oldukca ben sözlümden ve ailesinden uzaklasiyorum yoksa ..DESENE SENİNKİ PSİKOLOJİK
DUR GÜZELİM DAHA SÖZLÜSÜN... BUNUN NİŞAN EVRESİ VAR, DÜĞÜN VAR, EVLİLİK VAR... VAR DA VAR... SEN ELTİN HAMİLE DİYE BU HALE DÜŞTÜYSEN BU DÜŞÜNCELERE DALDIYSAN EVLİLİĞİ NASIL YÜRÜTECEKSİN? NE KADAR MÜKEMMEL BİR EVLİLİĞİN OLURSA OLSUN GÜNÜN BİRİNDE NADİR DE OLSA OLUMSUZ ŞEYLER DE YAŞAMAN MUHTEMEL... YAPMA BÖYLE ŞİMDİDEN... KENDİNİ DE SÖZLÜNÜ DE YIPRATMA..evet sanirim bunla ilgili bazi birimlere gidicem baska tavsiyenz varsada alabilirim böyle oldukca ben sözlümden ve ailesinden uzaklasiyorum yoksa ..
tamam canım saolasn öyle yaparm biz zaten sözlülüğü aştık kizlaridan daha öteyim yani baya yakınız ama gelin işte ...DUR GÜZELİM DAHA SÖZLÜSÜN... BUNUN NİŞAN EVRESİ VAR, DÜĞÜN VAR, EVLİLİK VAR... VAR DA VAR... SEN ELTİN HAMİLE DİYE BU HALE DÜŞTÜYSEN BU DÜŞÜNCELERE DALDIYSAN EVLİLİĞİ NASIL YÜRÜTECEKSİN? NE KADAR MÜKEMMEL BİR EVLİLİĞİN OLURSA OLSUN GÜNÜN BİRİNDE NADİR DE OLSA OLUMSUZ ŞEYLER DE YAŞAMAN MUHTEMEL... YAPMA BÖYLE ŞİMDİDEN... KENDİNİ DE SÖZLÜNÜ DE YIPRATMA..
desem ki bana bile prensesim demiyosun dicem de icimde iste kaldi icimde kalmaya devam edicek bu seferde ona kuruluyorum iste en iyisi icimde kalmasi degil mi söylersemde yanlis anlar?
haklısınz canım benim insallah benim bu durumlar gecer gider yoksa yandk ben en coo evligimizi düsünen yok die kafayı takıp cezalandirmak istiyorum sözlümü belkide bundan sucluyorumSakın söyleme canım .
Çok yanlış anlaşılırsın haksız duruma düşersin nişanlının gözünde .
selam arkadaslar biz bu yaz nişanlanicaz Allah nasib ederse bunlari düsünüyoruz fakat eltimin bebegi olucak su aralar tüm ilgi onda .. herkez bizi düsünmeyi birakti gibi düsünüyorum ben eltim cerkezköyde kayınvalideme 1 saatlik uzakta oturmasına ragmen bizi erteleyip ona gidiyorlar ve sözlüm dogmamis bebegi bile prensesim askim diye sevmeye basladi ben kendimi dış kapının dış mandalı gibi görüyorum sizce bu duygularim gereksiz mi ne dersiniz bi fikir verin vallaha cok daraldim daraliyorum kimsenin bizi düsündügü yok mudur nedir
saol beni anladigin icin tesekkurler dediginizi yapicammm :)Nişana yaklaşıyor doğal olarak ilgi istıyorsun sureklı arasınlar gelsinler vs diye
Diğer taraftanda hamile bi bayan var ona daha sık gıtmeleri gerek zaten nedenini hamile olunca anlarsın
Nişanlıma bahsetme bu durumla ilgili trip yapma sana gaz veren aile bireyleri vardır mutlaka onların ağzına laf verme