benim bu duygu catismalarim sizce gereksiz miii ?

balbocegi91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
19
4
33
selam arkadaslar biz bu yaz nişanlanicaz Allah nasib ederse bunlari düsünüyoruz fakat eltimin bebegi olucak su aralar tüm ilgi onda .. herkez bizi düsünmeyi birakti gibi düsünüyorum ben eltim cerkezköyde kayınvalideme 1 saatlik uzakta oturmasına ragmen bizi erteleyip ona gidiyorlar ve sözlüm dogmamis bebegi bile prensesim askim diye sevmeye basladi ben kendimi dış kapının dış mandalı gibi görüyorum sizce bu duygularim gereksiz mi ne dersiniz bi fikir verin vallaha cok daraldim daraliyorum kimsenin bizi düsündügü yok mudur nedir

daha yaza çok var,ama eltinizin doğumu yaklaşmış, bence siz abartıyorsunuz onların davranışı normal

Düşünceleriniz duygularınız yanlış .
Eltinizi minicik bebeği kıskanıyorsunuz .
Sakın nişanlınıza bahsetmeyin bu durumdan
.

ü
Düşünceleriniz duygularınız yanlış .
Eltinizi minicik bebeği kıskanıyorsunuz .
Sakın nişanlınıza bahsetmeyin bu durumdan
.
demek ki durumum baya vahim nisanslim bana bile söylemedigi sözleri ona söyleyince bende dis kapînin dis mandali gibi hissediyorum aslında kıskanclık degl suana kadar hep düsünüorm bisiy görüncede hediye aliceriyorum cok seviyolar kıskanclık degilde bu farklı bişey anlatamıyorum

Çok normal ama belli ki ilk torunları bütün ailede heyecanlı .
Nişanlınla aran nasıl ?
Soğukmudur ?

Çok normal ama belli ki ilk torunları bütün ailede heyecanlı .
Nişanlınla aran nasıl ?
Soğukmudur ?
yok hicte soguk degil masallah ama iste böyle sözler söyleyince oda bide benden beklentileri cok olunca ilgi bende degil diye biraz karamsarlıga kapıldım heralde gecer insallah

yok hicte soguk degil masallah ama iste böyle sözler söyleyince oda bide benden beklentileri cok olunca ilgi bende degil diye biraz karamsarlıga kapıldım heralde gecer insallah

Sen biraz hassas dönemindesin bence,
geçecektir mutlaka .
Ama sakın nişanlına birşey söyleme bir karşılaştırmaya girme
çok yanlış anlaşılırsın sonra .

Sen biraz hassas dönemindesin bence,
geçecektir mutlaka .
Ama sakın nişanlına birşey söyleme bir karşılaştırmaya girme
çok yanlış anlaşılırsın sonra .
tamam canım cok saolasn beni zaten gelinleri gibi görüyorlar herislerine kosturuyorum hastane olsun ben götürürüm bişey eksik olsun ben alirim diger kizlari pek bişiy yapmazlar birde içlerinde en çok okuyanıda benim o yüzden el üstünde tutarlardi simdi böyle birsey degil sofradayız o hamile diye hersey ona veriliyor bu gibi durumlar tamam o hamile ama bizde canız yani bizimde canımız cekebiliyor ne yapayım

DOĞUM YAZIN SONUNDAYSA ELTİN DAHA YENİ HAMİLE DEMEKTİR... HABERİ HEMEN HEMEN YENİ ALMIŞLAR, BİR DE İLK TORUNSA NORMALDİR BU İLGİ VE HEYECAN...

DOĞUM YAZIN SONUNDAYSA ELTİN DAHA YENİ HAMİLE DEMEKTİR... HABERİ HEMEN HEMEN YENİ ALMIŞLAR, BİR DE İLK TORUNSA NORMALDİR BU İLGİ VE HEYECAN...
saolasın iyi ki destek oldnz yoksa yanlıs yanls seyler düsünüyorum iste evet ilk torun vallaha icimden ben bu kadar kötü düsüncelere sahip bi insan miyim diye gecirmiyo degilim elde degil kiii (((((

Sen boşver hiç takılma bunlara ..
Şimdi hamile diye üstüne düşüyorlardır.

saolasın iyi ki destek oldnz yoksa yanlıs yanls seyler düsünüyorum iste evet ilk torun vallaha icimden ben bu kadar kötü düsüncelere sahip bi insan miyim diye gecirmiyo degilim elde degil kiii (((((
YOK CANIM KÖTÜ DÜŞÜNCEYLE ALAKASI YOK BUNUN ANLIK DUYGULAR BUNLAR... HERKESTE OLABİLİR ZAMAN ZAMAN... TAKMA KAFANA GEÇER

YOK CANIM KÖTÜ DÜŞÜNCEYLE ALAKASI YOK BUNUN ANLIK DUYGULAR BUNLAR... HERKESTE OLABİLİR ZAMAN ZAMAN... TAKMA KAFANA GEÇER
ya yukarda birisi ufacik bebegi kiskaniyorsun dedi de ondan bu kadar düsüncelere dalginim kıskandigim falan yok ta iste sözlümün bile prensesim falan demesi ona icimde benden cok önemsiyor gibi geldi ne de olsa ben el im ya tabi önemsiycek bu durumda nasıl davranmam gerektigini bilemiyorum herkese cok haşır neşiriz dedigim

SEN EL FALAN DEĞİLSİN, SÖZLÜNÜN GELECEKTEKİ AİLESİSİN... BOŞ DÜŞÜNCELERE KAPILMA.... SEN ŞİMDİDEN BÖYLE DÜŞÜNÜRSEN EVLİLİĞİNİ NASIL YÜRÜTECEKSİN?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…