- 29 Ocak 2015
- 19
- 4
- 33
-
- Konu Sahibi balbocegi91
selam arkadaslar biz bu yaz nişanlanicaz Allah nasib ederse bunlari düsünüyoruz fakat eltimin bebegi olucak su aralar tüm ilgi onda .. herkez bizi düsünmeyi birakti gibi düsünüyorum ben eltim cerkezköyde kayınvalideme 1 saatlik uzakta oturmasına ragmen bizi erteleyip ona gidiyorlar ve sözlüm dogmamis bebegi bile prensesim askim diye sevmeye basladi ben kendimi dış kapının dış mandalı gibi görüyorum sizce bu duygularim gereksiz mi ne dersiniz bi fikir verin vallaha cok daraldim daraliyorum kimsenin bizi düsündügü yok mudur nedir
anliyorum insallah öyledir dogum yazin sonu gibi olacakdaha yaza çok var,ama eltinizin doğumu yaklaşmış, bence siz abartıyorsunuz onların davranışı normal
anliyorum insallah öyledir dogum yazin sonu gibi olacak
demek ki durumum baya vahim nisanslim bana bile söylemedigi sözleri ona söyleyince bende dis kapînin dis mandali gibi hissediyorum aslında kıskanclık degl suana kadar hep düsünüorm bisiy görüncede hediye aliceriyorum cok seviyolar kıskanclık degilde bu farklı bişey anlatamıyorumDüşünceleriniz duygularınız yanlış .
Eltinizi minicik bebeği kıskanıyorsunuz .
Sakın nişanlınıza bahsetmeyin bu durumdan .
saolasın rahatlattigin icin ne bileyim iste cok iclerindeyim herislerine kosturuyorum durum böyle olunca elimi ayagımı cekesin geliyorhımm doğumda yazın olucaksa var daha, ama onların ki eğer ilk torunsa biraz heyecanlanmaları normal, bir müddet sonra normale dönerler canım,takma kafaya
ü
demek ki durumum baya vahim nisanslim bana bile söylemedigi sözleri ona söyleyince bende dis kapînin dis mandali gibi hissediyorum aslında kıskanclık degl suana kadar hep düsünüorm bisiy görüncede hediye aliceriyorum cok seviyolar kıskanclık degilde bu farklı bişey anlatamıyorum
yok hicte soguk degil masallah ama iste böyle sözler söyleyince oda bide benden beklentileri cok olunca ilgi bende degil diye biraz karamsarlıga kapıldım heralde gecer insallahÇok normal ama belli ki ilk torunları bütün ailede heyecanlı .
Nişanlınla aran nasıl ?
Soğukmudur ?
yok hicte soguk degil masallah ama iste böyle sözler söyleyince oda bide benden beklentileri cok olunca ilgi bende degil diye biraz karamsarlıga kapıldım heralde gecer insallah
tamam canım cok saolasn beni zaten gelinleri gibi görüyorlar herislerine kosturuyorum hastane olsun ben götürürüm bişey eksik olsun ben alirim diger kizlari pek bişiy yapmazlar birde içlerinde en çok okuyanıda benim o yüzden el üstünde tutarlardi simdi böyle birsey degil sofradayız o hamile diye hersey ona veriliyor bu gibi durumlar tamam o hamile ama bizde canız yani bizimde canımız cekebiliyor ne yapayımSen biraz hassas dönemindesin bence,
geçecektir mutlaka .
Ama sakın nişanlına birşey söyleme bir karşılaştırmaya girme
çok yanlış anlaşılırsın sonra .
saolasın iyi ki destek oldnz yoksa yanlıs yanls seyler düsünüyorum iste evet ilk torun vallaha icimden ben bu kadar kötü düsüncelere sahip bi insan miyim diye gecirmiyo degilim elde degil kiiiDOĞUM YAZIN SONUNDAYSA ELTİN DAHA YENİ HAMİLE DEMEKTİR... HABERİ HEMEN HEMEN YENİ ALMIŞLAR, BİR DE İLK TORUNSA NORMALDİR BU İLGİ VE HEYECAN...
tamam canım cok saolasn beni zaten gelinleri gibi görüyorlar herislerine kosturuyorum hastane olsun ben götürürüm bişey eksik olsun ben alirim diger kizlari pek bişiy yapmazlar birde içlerinde en çok okuyanıda benim o yüzden el üstünde tutarlardi simdi böyle birsey degil sofradayız o hamile diye hersey ona veriliyor bu gibi durumlar tamam o hamile ama bizde canız yani bizimde canımız cekebiliyor ne yapayım
YOK CANIM KÖTÜ DÜŞÜNCEYLE ALAKASI YOK BUNUN ANLIK DUYGULAR BUNLAR... HERKESTE OLABİLİR ZAMAN ZAMAN... TAKMA KAFANA GEÇERsaolasın iyi ki destek oldnz yoksa yanlıs yanls seyler düsünüyorum iste evet ilk torun vallaha icimden ben bu kadar kötü düsüncelere sahip bi insan miyim diye gecirmiyo degilim elde degil kiii(((((
ya yukarda birisi ufacik bebegi kiskaniyorsun dedi de ondan bu kadar düsüncelere dalginim kıskandigim falan yok ta iste sözlümün bile prensesim falan demesi ona icimde benden cok önemsiyor gibi geldi ne de olsa ben el im ya tabi önemsiycek bu durumda nasıl davranmam gerektigini bilemiyorum herkese cok haşır neşiriz dedigimYOK CANIM KÖTÜ DÜŞÜNCEYLE ALAKASI YOK BUNUN ANLIK DUYGULAR BUNLAR... HERKESTE OLABİLİR ZAMAN ZAMAN... TAKMA KAFANA GEÇER
desem ki bana bile prensesim demiyosun dicem de icimde iste kaldi icimde kalmaya devam edicek bu seferde ona kuruluyorum iste en iyisi icimde kalmasi degil mi söylersemde yanlis anlar?Sen boşver hiç takılma bunlara ..
Şimdi hamile diye üstüne düşüyorlardır.
TABİ YANLIŞ ANLAR... ÇOCUK MUSUN SEN?desem ki bana bile prensesim demiyosun dicem de icimde iste kaldi icimde kalmaya devam edicek bu seferde ona kuruluyorum iste en iyisi icimde kalmasi degil mi söylersemde yanlis anlar?
SEN EL FALAN DEĞİLSİN, SÖZLÜNÜN GELECEKTEKİ AİLESİSİN... BOŞ DÜŞÜNCELERE KAPILMA.... SEN ŞİMDİDEN BÖYLE DÜŞÜNÜRSEN EVLİLİĞİNİ NASIL YÜRÜTECEKSİN?ya yukarda birisi ufacik bebegi kiskaniyorsun dedi de ondan bu kadar düsüncelere dalginim kıskandigim falan yok ta iste sözlümün bile prensesim falan demesi ona icimde benden cok önemsiyor gibi geldi ne de olsa ben el im ya tabi önemsiycek bu durumda nasıl davranmam gerektigini bilemiyorum herkese cok haşır neşiriz dedigim
ya tabikide degilimde onunda beni anlamasi gerekmiyo mu bzm aile yapilarimiz aynı fakat benî ailem hep el üstü de tuttu hep ilgi üzerimdeydi belkide sebep buTABİ YANLIŞ ANLAR... ÇOCUK MUSUN SEN?