çok geçmiş olsun..Merhaba ben mide kanseriydim midem alındı kemo tırapi gördum 4ay oldu kurtuldum cok kilo vermistim simdi aliyorum yavas yavas fakat bazen bir fenalik geliyor icime bayılıcak gibi oluyorum ve soguk ter döküyorum acaba benim durumumda olan varmı ve bu olay gecermi lütfen bilgisi olan yardımcı olurmu
Cok sanslisiniz. Cok gecmis olsun. Kuzenimi 1.5 yil once mide kanserinden kaybettik.
Allah baska dert vermesin insallah. Hep iyi olun...
Allah rahmet eylesin kuzeninize
Merhaba ben mide kanseriydim midem alındı kemo tırapi gördum 4ay oldu kurtuldum cok kilo vermistim simdi aliyorum yavas yavas fakat bazen bir fenalik geliyor icime bayılıcak gibi oluyorum ve soguk ter döküyorum acaba benim durumumda olan varmı ve bu olay gecermi lütfen bilgisi olan yardımcı olurmu
Çok geçmiş olsun Allah sizi korusun .. Bir bilgim yok konu hakkında ama çok üzüldüm yazmak istedim size .. Inşallah en kısa sürede iyileşirsinizMerhaba ben mide kanseriydim midem alındı kemo tırapi gördum 4ay oldu kurtuldum cok kilo vermistim simdi aliyorum yavas yavas fakat bazen bir fenalik geliyor icime bayılıcak gibi oluyorum ve soguk ter döküyorum acaba benim durumumda olan varmı ve bu olay gecermi lütfen bilgisi olan yardımcı olurmu
Babanıza cok gecmiş olsun allah ssifa versin benim hic midem yok yemek borusuna kalin barsak baglcanım babam pankreas ve mide kanseriydi.sebagladi erken teşhis olmuş kurtulmuşsun Allaha binlerce şükür.babamda ameliyattan sonra midede kramp gibi ağrısı olduğunu söylüyordu.ateş basıyor diyordu.yemek yiyemediği için şeker düşmesi oluyor demişti doktor.bide mide temizlenebilmesi için bol bol su iç demişti
Merhaba ben mide kanseriydim midem alındı kemo tırapi gördum 4ay oldu kurtuldum cok kilo vermistim simdi aliyorum yavas yavas fakat bazen bir fenalik geliyor icime bayılıcak gibi oluyorum ve soguk ter döküyorum acaba benim durumumda olan varmı ve bu olay gecermi lütfen bilgisi olan yardımcı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?