• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri benim bir hastalım var

B takimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
10
3
3
62
Merhaba ben mide kanseriydim midem alındı kemo tırapi gördum 4ay oldu kurtuldum cok kilo vermistim simdi aliyorum yavas yavas fakat bazen bir fenalik geliyor icime bayılıcak gibi oluyorum ve soguk ter döküyorum acaba benim durumumda olan varmı ve bu olay gecermi lütfen bilgisi olan yardımcı olurmu

Merhaba ben mide kanseriydim midem alındı kemo tırapi gördum 4ay oldu kurtuldum cok kilo vermistim simdi aliyorum yavas yavas fakat bazen bir fenalik geliyor icime bayılıcak gibi oluyorum ve soguk ter döküyorum acaba benim durumumda olan varmı ve bu olay gecermi lütfen bilgisi olan yardımcı olurmu
çok geçmiş olsun..

Bir bilgim yok ama hastalığı atlatmışsınjz çok şükür. Ameliyat sonrası böyle oluyordur belkide. Doktorunuza danışın bence. Çok geçmiş olsun

Ben yurtdışındayım doktorum bir cevap vermedi bilmem niye böyle oluyor dedi bol su ic diyor gecer belki dedi ama beni cok rahasız ediyor

Cok sanslisiniz. Cok gecmis olsun. Kuzenimi 1.5 yil once mide kanserinden kaybettik.
Allah baska dert vermesin insallah. Hep iyi olun...

ağır bir hastalık atlatmışsınız çok geçmiş olsun.psikolojik bir durum olabilir gibi sanki.

Allah sifalar versin cok sukur atlatmissinjz hastaligi. Kontrole gidiyorsaniz eger doktorunuza sorun. Eger kafaniza cok takiliyorsa randevu alip aklinizdaki sorulardan kurtulun. Gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun Allah sizi korusun .. Bir bilgim yok konu hakkında ama çok üzüldüm yazmak istedim size .. Inşallah en kısa sürede iyileşirsiniz

canım babam pankreas ve mide kanseriydi.seninki erken teşhis olmuş kurtulmuşsun Allaha binlerce şükür.babamda ameliyattan sonra midede kramp gibi ağrısı olduğunu söylüyordu.ateş basıyor diyordu.yemek yiyemediği için şeker düşmesi oluyor demişti doktor.bide mide temizlenebilmesi için bol bol su iç demişti

Bunyen zayif düştüğü icin tansiyonun dusuyor olabilir ara sıra. . Cok iyi beslenemiyorsan sekerin de dusuyor olabilir ekstra bi durum olacagini sanmıyorum. . Gecmis olsun

psikolojik te olabilir.sonuçta zorlu bir süreçten geçmişsiniz.ama yemek yiyemediğinizden tansiyon ya da şekeriniz düşüyor da olabilir.bir bardak suya şeker atıp için rahatlatır belki.

• canım babam pankreas ve mide kanseriydi.sebagladi erken teşhis olmuş kurtulmuşsun Allaha binlerce şükür.babamda ameliyattan sonra midede kramp gibi ağrısı olduğunu söylüyordu.ateş basıyor diyordu.yemek yiyemediği için şeker düşmesi oluyor demişti doktor.bide mide temizlenebilmesi için bol bol su iç demişti
    Babanıza cok gecmiş olsun allah ssifa versin benim hic midem yok yemek borusuna kalin barsak bagl

geçmiş olsun canım..
çok sevindim atlatmana..
ama fenalığın midenle alakalı değil gibi geldi bana...
bi baktırsan iyi olur...

Back