• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri benim beğendiğim birkaç gelinlik modeli

fransız kupon, hem de ışıltılı, hem de etek çerçevesi dönülmüş, nerede diktirdin yahu bu fiyata, hem de üst beden yani gepiyerin de çok güzel duruyor. maşallah vallahi, şanslı imişsin...

Ben de minese katılıyorum, detyalardan çok anlamıyorum ama duruşunu çok beğendim gelinliğinizin ve bu güzelliğe söylediğiniz fiyat çok uygun geldi. merak ettim nerede diktirdiginizi:26:

öyle miymişim :17::17::17: ben de pahalı sanıyordum, çevreden o tarz tepkiler almıştım da birkaç tane, gerçi onlar da dantelden falan anlamayan insanlardı. sakaryada diktirdim, bir haftada dikildi, bana özel zaman ayırdılar sağolsunlar :16: ama ben de onlar için kalktım uzak bir Anadolu şehrinden geldim. bu sebepten kendilerini daha da zorladılar sanırım, çünkü bizi çok sevmişsiniz, karşılığını vermeliyiz vari şeyler söylüyorlardı :16: normalde 2750 ydi fiyatları ama ine ine bu kadar indiler işte :16: sakarya seval gelinlik, mischa bridal diye de geçiyordu sanıyorum :17:

öyle miymişim :17::17::17: ben de pahalı sanıyordum, çevreden o tarz tepkiler almıştım da birkaç tane, gerçi onlar da dantelden falan anlamayan insanlardı. sakaryada diktirdim, bir haftada dikildi, bana özel zaman ayırdılar sağolsunlar :16: ama ben de onlar için kalktım uzak bir Anadolu şehrinden geldim. bu sebepten kendilerini daha da zorladılar sanırım, çünkü bizi çok sevmişsiniz, karşılığını vermeliyiz vari şeyler söylüyorlardı :16: normalde 2750 ydi fiyatları ama ine ine bu kadar indiler işte :16: sakarya seval gelinlik, mischa bridal diye de geçiyordu sanıyorum :17:

İstanbulda olsa iyiymiş :( saolun yine de aklımızda olsun;)

4 yada 10 aralarında en ıyısi
ama sana tavsıye justın alexander gelınlıklerıne bır bakman harikalar :16:

4 yada 10 aralarında en ıyısi
ama sana tavsıye justın alexander gelınlıklerıne bır bakman harikalar :16:

saol canım onlardan bırkac tane..

1330553851_1.jpg

justin-alexander-wedding-dresses-2013.jpg

l.jpg

gelinlik_8637.jpg

gerçekten elit görünüyorlar:16:

kızlar ben gelinliğimi balık model istiyorum ama yürümek zor oluyormuş öyle sizce ne yapmalıyım?

ve gelinlikte olmazsa olmaz bence dantel detayı :))

tabi birde şu var gelinlik çoook abartı uzun olmamalı diye düşünüyorum

kızlar ben gelinliğimi balık model istiyorum ama yürümek zor oluyormuş öyle sizce ne yapmalıyım?

zor olabılır evet, ben balık modellere bayılıyorum ama bence ıkıncı evlılıgını yapanlar ıcın daha uygun. ben çoook kabarık istiyorum ona hevesım var:16:

Yaa bende Justin alexanderda bir gelinlik beğendim fakat karar veremedim daha önce bu markadan alan var mı terzi hizmeti nasıl hiç bilemiyorum kampanyayı da kaçırmak istemiyorum :/

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Back