Gelinlik Modelleri benim beğendiğim birkaç gelinlik modeli

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
Bence de 2 en güzeli, 1 kışın güzel olabilir ama baya kabarıkmış

8 herkese yakışmaz, 9'daki kız çok güzel
ilk iki bence de güzel, birincisi benim baz alıp diktirdiğim gelinlik bu dikim sonrası bir çekimdi. gelinliğimin kuyruğu da vardı, fakat nerdeyse hiçbir fotoda yok

tatlım cok guzelmıs bence gelınlıgın hem hanım hanımcık cok tatlı maşallah Allah mutlulugunu daim etsin

ne kadara dıktırdın ayıptır sorması

2000 liraya dikildi canım o da pazarlıkla tabi içinde çiçeği duvağı tokası falan da vardı gelinlikimi çok seviyorum danteli fransız kupon seçince böyle oluyor. başka danteller göstermişti gelinlikçi, 1800'e dikerim demişti. ben tutturmuştum kirpikli istiyorum, benim istediğim bunlar değil diye. uzun zaman yok gibi davrandılar, sonra çıkardılar fransız kuponları

fransız kupon, hem de ışıltılı, hem de etek çerçevesi dönülmüş, nerede diktirdin yahu bu fiyata, hem de üst beden yani gepiyerin de çok güzel duruyor. maşallah vallahi, şanslı imişsin...

fransız kupon, hem de ışıltılı, hem de etek çerçevesi dönülmüş, nerede diktirdin yahu bu fiyata, hem de üst beden yani gepiyerin de çok güzel duruyor. maşallah vallahi, şanslı imişsin...

Ben de minese katılıyorum, detyalardan çok anlamıyorum ama duruşunu çok beğendim gelinliğinizin ve bu güzelliğe söylediğiniz fiyat çok uygun geldi. merak ettim nerede diktirdiginizi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…