- Konu Sahibi hurremland
-
evet canm bnde cok begedım gelınlıkte dekolteyıde sewmıyorum o yuzden hem masum hem zarıf2.model çok zarif duruyor
tatlım cok guzelmıs bence gelınlıgın hem hanım hanımcık cok tatlı maşallah Allah mutlulugunu daim etsin8 herkese yakışmaz, 9'daki kız çok güzel
ilk iki bence de güzel, birincisi benim baz alıp diktirdiğim gelinlikbu dikim sonrası bir çekimdi. gelinliğimin kuyruğu da vardı, fakat nerdeyse hiçbir fotoda yok
Eki Görüntüle 594094
ne kadara dıktırdın ayıptır sorması
ilk 2 model favorim kesinlikle çok beğendım ve straplez tercih etmedim cok yaygın oldugu için koymadım buraya da...
1.Eki Görüntüle 549568
2.Eki Görüntüle 549569
3.Eki Görüntüle 549570
4.Eki Görüntüle 549572
5.Eki Görüntüle 549573
6.Eki Görüntüle 549574
7.Eki Görüntüle 549575
8.Eki Görüntüle 549576
9.Eki Görüntüle 549577
10.Eki Görüntüle 549579
2000 liraya dikildi canım o da pazarlıklatabi içinde çiçeği duvağı tokası falan da vardı gelinlikimi çok seviyorum danteli fransız kupon seçince böyle oluyor. başka danteller göstermişti gelinlikçi, 1800'e dikerim demişti. ben tutturmuştum kirpikli istiyorum, benim istediğim bunlar değil diye. uzun zaman yok gibi davrandılar, sonra çıkardılar fransız kuponları
fransız kupon, hem de ışıltılı, hem de etek çerçevesi dönülmüş, nerede diktirdin yahu bu fiyata, hem de üst beden yani gepiyerin de çok güzel duruyor. maşallah vallahi, şanslı imişsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?