• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

Konu sahibi neden bu kadar taşa tutuldu yaptigi,düsünceleri dogru degil önceki konusuna da yazdim ama yargilamak ,taşlamak yerine yol gosterip telkin etsek daha iyi olmaz mi dürüstce yazmasi suç mu oldu

Ne demek istediğini inan hiç anlamadım
Eşinin skype'ta sizinle sanal seks yaptığını iddia eden bir üye vardı burada, geçenlerde onun konusu açıldı ve o yüzden böyle kötü bir ününüz oluştu forumda. Onu kastediyor olabilir. Yanlış anlamayın haberiniz olsun diye söyledim.

Edit: İlgili konu da bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sanal-iliski.1011188/page-4#post-51533552
Evet geçen yine isim verilmiş hatta etiketlenmisti

Garip bir durum. Diğer kadının defneyi şipşak tanıması ve defnenin bu suçlamalara kayıtsız kalması filan. Her açıdan garip.
Evet değişik hanı resmi olsa olabilir dicem ama burda kim kimi taniyor. Veya kadın ben yaptım demedikten sonra nasıl bilicek. Haftalardır konuştuğun insanı bilemiyorsun burda

Bir insan kendisine nasıl böyle bir başlığı kondurabilir değil mi?
4 senelik evliyim ama bakireymişim yani zarım esnek ve kalın olduğu için bozulamamış ki o bile ameliyatla alındı, bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..

Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..

Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..

Sen kendini biz de seni biliyoruz zaten yorum yapmayacağım ama bu hareketli yaşam (güya buraya yansıtılan) bence ilgi arzusundan kaynaklanıyor.
Psikolojik yardım şart.

Hanımlar,
genel bir uyarı veya eleştiri gibi alın yazacaklarımı, bir konu açılıyor, benzer durumu yaşayan üyeleri, konuları da açılan o topik içine yazıyorsunuz ve insanlar zor durumda kalıyor, üyelerin kendilerini ifade etmeye çalıştığı yorumlar değil sizlerin yazdıkları akılda kalıyor ve o üyeler ne zaman bir konuya yorum yazsa veya adları ne zaman bir konu da geçse itham ediliyorlar veya konu linkleri topiklere yazılıyor sorun yaşıyorlar.

Kimine fake diyorsunuz, kimine trollüyor diyorsunuz, kimine falanca üyenin söylediği kişi diyorsunuz, yapmayın lütfen, varsa da bir bildiğiniz bunu şikayet et butonuna basarak bildirin, konularda zikretmeyin, x bir üyenin adı fake'e çıktı kadın üyelik iptali yaptırıp gitti niye fake diyorsunuz dediğimiz halde adı fake üye kaldı, üyeliğini yeniden asktır edip konu açsa fake değilim diye kendini anlatmaya çalışıp duracak, başka bir x üye bir konuda kullanıcı adı geçmediği halde konuyu açan kesin onu kastetti denip itham edildi, yapmayın lütfen, konu içeriği neyse o içerik için yorum yazın, konuları konularla, üyeleri üyelerle benzeştirip konu içinde konu oluşturup insanların zor durumda kalmasına sebep olmayın rica ediyorum.

o konuda kadinin yazdigini sadece defne begenmisti kadin ordan anlamisti burdasin defdef demisti hatta ismini degistirmis sonradan defne yapmis oyle yazilmisti belki skype taki adi da defdef ti ordan anladi dediler yorum yapan arkadaslar ben konuyu okudugum kadarini yazdim gerisini bilemem tabi J JewelryBonney minnie minnie

Back