- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.317
- 798
- 35
- Konu Sahibi Passionatewoman
Ne demek istediğini inan hiç anlamadımbu yorumu senden görünce çok komiğime gitti bugün okuduklarından sonra al birini vur otekine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek istediğini inan hiç anlamadımbu yorumu senden görünce çok komiğime gitti bugün okuduklarından sonra al birini vur otekine
Eşinin skype'ta sizinle sanal seks yaptığını iddia eden bir üye vardı burada, geçenlerde onun konusu açıldı ve o yüzden böyle kötü bir ününüz oluştu forumda. Onu kastediyor olabilir. Yanlış anlamayın haberiniz olsun diye söyledim.Ne demek istediğini inan hiç anlamadım
Ne demek istediğini inan hiç anlamadım
Evet geçen yine isim verilmiş hatta etiketlenmistiEşinin skype'ta sizinle sanal seks yaptığını iddia eden bir üye vardı burada, geçenlerde onun konusu açıldı ve o yüzden böyle kötü bir ününüz oluştu forumda. Onu kastediyor olabilir. Yanlış anlamayın haberiniz olsun diye söyledim.
Edit: İlgili konu da bu https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sanal-iliski.1011188/page-4#post-51533552
Garip bir durum. Diğer kadının defneyi şipşak tanıması ve defnenin bu suçlamalara kayıtsız kalması filan. Her açıdan garip.Evet geçen yine isim verilmiş hatta etiketlenmisti
Nasil anlamiş ki ajan gibi masallahEvet geçen yine isim verilmiş hatta etiketlenmisti
Evet değişik hanı resmi olsa olabilir dicem ama burda kim kimi taniyor. Veya kadın ben yaptım demedikten sonra nasıl bilicek. Haftalardır konuştuğun insanı bilemiyorsun burdaGarip bir durum. Diğer kadının defneyi şipşak tanıması ve defnenin bu suçlamalara kayıtsız kalması filan. Her açıdan garip.
Yok bu olay olmuş ben görmemiştim. Geçen biri böyle bi olay oldu diye bu kadının yine adını etiketlemiştiNasil anlamiş ki ajan gibi masallah
Ben de anlamadım, acayip merak ediyorum aslındaNasil anlamiş ki ajan gibi masallah
Ya ne bileyim yanilma ihtimali çok fazla degil mi?madem bisey atiyor ortaya kaynagini soylesin boyle çamur at izi kalsin oluyorBen de anlamadım, acayip merak ediyorum aslında
Kesinlikle. Skypte'ta konuşan kocası bile tanıyamaz buradan, kendisi nasıl bulabilir ki?Ya ne bileyim yanilma ihtimali çok fazla degil mi?madem bisey atiyor ortaya kaynagini soylesin boyle çamur at izi kalsin oluyor
Valla çok acayip anlamak zor bu konuyla ilgili itham edilen üyede hiç birsey yazmadi az önceKesinlikle. Skypte'ta konuşan kocası bile tanıyamaz buradan, kendisi nasıl bulabilir ki?
O kadar etiketleniyor, durumdan haberinin olmaması ihtimalı düşük. Ben yine de bu konuya da yazdım ya yoksa diye. Umarım iftira ya da yanlış anlaşılmadır.Valla çok acayip anlamak zor bu konuyla ilgili itham edilen üyede hiç birsey yazmadi az önce
Yanlis anlasilma olabilir tabi ama ben etiketlenmis olsam bi açiklama yapardim meselaO kadar etiketleniyor, durumdan haberinin olmaması ihtimalı düşük. Ben yine de bu konuya da yazdım ya yoksa diye. Umarım iftira ya da yanlış anlaşılmadır.
Bir insan kendisine nasıl böyle bir başlığı kondurabilir değil mi?
4 senelik evliyim ama bakireymişim yani zarım esnek ve kalın olduğu için bozulamamış ki o bile ameliyatla alındı, bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..
Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..
Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..
Ben diğer konuda o arkadaşı etiketledim ama hala haberi yokmuş gibi davranıyor ilginçYanlis anlasilma olabilir tabi ama ben etiketlenmis olsam bi açiklama yapardim mesela
Demekki var biseyBen diğer konuda o arkadaşı etiketledim ama hala haberi yokmuş gibi davranıyor ilginç