Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

ben arkadaşlarımı görünce (erkek-kadın)mutlu oluyorum,onlarla konuşmaktan keyif alıyorum flört mü ediyorum yani

ben arkadaşlarımı görünce (erkek-kadın)mutlu oluyorum,onlarla konuşmaktan keyif alıyorum flört mü ediyorum yani

Bende bunu sordum ama herkes benim yazdıklarımı algılayabilcek bilinç düzeyinde olmayabilir sizin gibi diyince sustum
Daha mapustam bugun çıktımda

Sizlere uzun uzun anlatsam da, sizin anlayacağınız algınız kadar olacak..ki öylede olmuş..kendimi yormaya değmez o yüzden.

Sizlere uzun uzun anlatsam da, sizin anlayacağınız algınız kadar olacak..ki öylede olmuş..kendimi yormaya değmez o yüzden.

karşınızdakileri aşağılamaya çalışmadan kendinizi ifade edebilseniz keşke..
flört tabi ki öpüşüp mıncıklaşmak şeklinde olmayabilir bakışarakta flört edilir. ben ne söylemeye çalıştığınızı anladım sizin ancak konu sahibesi o sizin söylediğiniz şekilde flört etmiyor.. evli olduğu halde iş yerindeki erkek arkadaşına masa altından frikik vererek flört ediyor.. bunada normal diyorsanız benim algı düzeyimde oldukça zayıf size göre..

Algı düzeylerimiz farklı denmesi ile aşağılanmış hissediyorsanız o sizin sorununuz..konu sahibinin eski konuları beni ilgilendirmiyor..ahlak bekçisi değilim..özel yaşamı onu ilgilendirir..cesurca yazmış bende "kendimce" ona cevap yazdım..her yazdığımın hesabını vermek mecburiyetinde değilim..bunu normal görsem size ne, görmesem size ne..tanımadığınız birinin beklediğiniz tarzda cümleler yazmaması mı problem..sizler, "ahlaksız ladın,kötü kadın" yazınca birine haddini bildiriyor yada dünyayı kurtarmış gibi hissediyor olabilirsiniz..benim böyle bir misyonumda,derdimde yok.

elbette hepimizin algı düzeyleri farklı, ancak siz farklı demediniz kelime oyunu yapmayın şimdi..
negatif bir yapınız var belli ki zira sizden hesap vermenizi falan istemedim.
neyse size ne size ne tarzındaki üslubunuz iletişim kurmaya müsait bir yapınız olmadığını gösteriyor zaten. o yüzden lütfen bir daha alıntı yapmayın benden. sizinle forumu amacına uygun kullanıp fikirlerimizi yazıp konuşmak pek mümkün değil.
iyi forumlar size..

Verecek bir yanıt bulamayınca "çok negatifsiniz bla bla" yazacağınıza sussanız daha yakışan bir davranış olurdu..burada sizin yada başkasının yorumuna yanıt yazmak için izin alacak değilim..insanları kafanızdaki kalıplara uydurmaktan vazgeçin bugün hayattan aldığınız ders bu olsun yoksa daha çok madara olursunuz.mutlu günler.

Bence bu diğer erkekleri sevmek beya ilgi duymak değil. Beklentilerin fazla ve esin karsilayamayipta başkalarının senin beklentilerini yaşıyor olduğunu görmek seni çıldırtıyor. Heves ediyorsun.

Arkadaş alıntılamadan kendimce bi yorum yapmak istiyorum şu yazılanlara..
Bazı kadınlar burada böyleyse gerçek hayatta nasıllar merak ediyorum..
Çevrelerinde hiçmi insan yok hiçmi sevgi saygı görmuyorlar, hiçmi samimi duygular hissetmemişler hepmi böyle hırslı ve despotlar?
Tabiiki hayır, öyle olsa yapayalnız olurlardı..

Eminimki burada bir rol üstlenip olduğundan farklı görünen birsürü oyuncu var..Daaa, bukadar kasılmayın Allah aşkına ya? Yalan bile olsanız çekilmiyosunuz, valla billa bakk..

Iki lafın'da altında kalın nevarki?

Son düzenleme:

hayır birde üsluba bak bla bla bla ymış..
bu kadar negatiflikle yaşamak zor olsa gerek..

Son düzenleme:
Hem konulariniza hem de konulari ifade edis seklinize baktigimda cinsel anlamda ciddi sorunlariniz oldugunu dusunuyorum konu sahibi.
Bir de gozum kayiyor demissiniz, esinizin kiskancligindan dem vurmussunuz ama esinizin erotik bir video seyredince vay anam nasil seyreder demekten de geri kalmiyorsunuz.
Bence duygularinizi bi oturtmaniz, ben ne istiyorum ne hissediyorum diye oturup bi dusunmeniz lazim gerekirse uzman destegi de alarak cunku ciddi bir celiski var ic dunyanizda. Size de yazik esinize de

Ahh sen benim eski hovarda halime çok benziyorsun. Sevgilm varken kesiştiğim flörtleştiğim çok oldu. Eşimle tanışana kadar... şimdi tam tersiyim sende içindeki o boşluğu doldurmaya çalışıyorsun ama kendine zarar. Bak kendine neleri yakıştırmışsın sözlerle... ne eksikse sen tamamla. Sana sen lazımsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…