Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kk hatunları benimde bir topiğim olsun istedim ve hepimiz bakım ürünlerimizi burda paylaşalım istedim. Ben kendim bakım ürünlerimi burda paylaşmaya başlıyorum . Hem bakalım neler var hemde bunları ne renk kıyafetlerle bütünleştirebiliriz.Hangi cilt tonuna hangi renk makyajlar uygulanır gelin birlikte paylaşalım ve öğrenelim =)) Açılışı ben yapıyorum sizde peşimden gelin
işte benim kullandığım parfümler gerçi ben genelde alır stok yapıp öyle kullanırım kızlar ama elimde bunlar kalmış
Elizabeth Arden Provacative
Sehvetli, çekici, seksi, sarhos edici ve manyetik çekim. Tensel hissi veren tene yakin kalarak duygu ve arzulari ince fakat etkin biçimde uyandiran bir parfüm. Çekici yogun oryantal içeriklerin, seksi ve etkileyici çiçeksi notalar ile karisimi. Üst notasinda ayva, kalp notasinda gece orkidesi ve alt notasinda beyaz kum ön plana çikiyor. Size parlak çiçeksi bir koku veren kadinsi parfüm. Ferahlik ve sehvet dolu anlar yasatir. Üst notalarda gül, yasemin ve siyah frenk üzümü; orta notalarda seftali, limon ve bergamot; alt notalarda ise sandal agaci, kehribar ve beyaz misk kullanilmistir. Gündüz ve günlük kullanimi uygundur.
Perceive Kadın EDP
Üst notalarında beyaz biber, sarı frezya ve gardenya bulunan etkiliyici parfümün orta notalarında armut ve erik kokuları bulunmaktadırç Parfümün alt notalarını ise sandal ağacı, vanilya ve ezgotik çiçekler tamamlamaktadır.
Pure Q2 for Her EDT Çiçeksi Misk Ferahlatıcı beyaz şeftali çayı zarif hanımeli ve kremsi misk kokuları ile tazeliğin kapılarını aralayın..
artık güneş koruyucusuz çıkmamak lazım ben güneş koruyucumu fonteden etkili seçtim kızlar çok güzel parlak canlı bir cilt görünümü elde etmemizi sağlıyor.La roche benim kurtarıcım diyebilirim kızarıklardan yüzdeki sivilce izlerinden olduğu anda beni kurtarıyor bir kaç gün içinde =))visions olan şeftali görünümünde parlaklık veren bir fonteden.clear skin olanda sivilce çıktığı zaman kapatmak için kullanıyorum
neo strata kesinlikle yüz yıkama köpüğü olarak önerebilirim sivilceli olan ciltler hassas olan ciltler kesinlikle kullanmalı.Bütün bir kış vazelin kullandım özellikle cacao kokusuna bayılıyorum .sılk satin oriflame ürünü ise cilde ışıltı veren bir parlaklık veriyor yumuşacık ışıl ışıl bir cilt
pırıltılı vücut spreyim yaz günlerinde benim kurtarıcım oluyor kızlar çok parlamıyor öyle ışıltı veriyor bacaklarıma sürüyorum birde kollarıma süper bir görünüm veriyor.çilek kokusuna hasta biri olarak vücut kreminide çilekli seçtim =)) yüz maskesi yapmadan olmaz soyulabilir yüz maskemle siyah noktalara elveda diyorum =) üstünede innovanın toniğinden sürüp cildimi sıkılaştıyorum :))
Eki Görüntüle 399150 pırıltılı vücut spreyim yaz günlerinde benim kurtarıcım oluyor kızlar çok parlamıyor öyle ışıltı veriyor bacaklarıma sürüyorum birde kollarıma süper bir görünüm veriyor.çilek kokusuna hasta biri olarak vücut kreminide çilekli seçtim =)) yüz maskesi yapmadan olmaz soyulabilir yüz maskemle siyah noktalara elveda diyorum =) üstünede innovanın toniğinden sürüp cildimi sıkılaştıyorum :))
canım innova toniğini nerden bulabilirim bırde senın cılt yapın nasıl? alkolsz tnıklerı tercıh edıyorum aslında ama bunu hıc denemdim tavsite ettilerde sende de görunce sormak istedim.diğerleride avondan memnunsan gerckten bende bu sefer bunları denemek istiyorum=)
vazeline müdavini oldum diyebilirim kokusu yumaşaklığı o kadar güzel ki zaten eskidende vazelin kullanırmış ama yeni hali bambaşka olmuş.vucut nemlendiricisi olarak kullanıyorum yatarken duştan sonra sürüyorum hem çok güzel kakao vanilya kokusuyla uyuyorum sabahta yumuşacık pürüzsüz bi tenle uyanıyorum denemeni kesinlikle tavsiye ederim
canım innova toniğini nerden bulabilirim bırde senın cılt yapın nasıl? alkolsz tnıklerı tercıh edıyorum aslında ama bunu hıc denemdim tavsite ettilerde sende de görunce sormak istedim.diğerleride avondan memnunsan gerckten bende bu sefer bunları denemek istiyorum=)
canım benim cildim hassas olduğu için bunu önermişlerdi toniğin yatıştırıcı nemlendirici özelliği var aynı zamanda canlandırıyor.avonun güneş sonrası ürünüde çok güzel gerçekten kokulara düşkün biri olarak her aldığım ürünün kokusuna bakıyorum süper
hepimizin düşkün olduğu gibi işte saç maskelerim . Kuafördeki saç bakımına evinizde sahip olun!Watsons Ballı Saç Bakım Cilası doğal bal ile formile edilmiştir.Saçınızı derinlemesine beslerken,her telini kökten uca güçlendirir.Panthenol ve hidrolize buğday proteini ile zenginleştirilmiş olup,saçınıza daha sağlıklı ve şekil alabilir bir görünüm kazandırır. demişşşşş gerçekten uyguladım mükemmel ışıl ışıl bir saça sahip oluyosunuz daha sonra bile elinize parlaklığı bulaşıyor ben sevdim :)) oriflame ve avon maskelerimide seviyorum saçlarımı yumuşacık yapıyor ama bugünlerde ki tercihim ballı maskem :))
canım benim cildim hassas olduğu için bunu önermişlerdi toniğin yatıştırıcı nemlendirici özelliği var aynı zamanda canlandırıyor.avonun güneş sonrası ürünüde çok güzel gerçekten kokulara düşkün biri olarak her aldığım ürünün kokusuna bakıyorum süper
vucüt kremi olan kızlar ayıptır söylemesi az çatlaklar var bende onun için kullanıyorum etkisini gördünmü diyeceksiniz kremle birlikte kahve telvesi kürünüde yapıyodum çatlak olan bölgeye biraz azaldı gibi ama şu ara yapmıyorum tekrar yapmam lazım vücut spası gerçekten dinlendiriyor ve vucuttaki ölü deriyi arındırıyor.diğerini anlatmama gerek yokk siyahh noktalara karşı peeling arındırıcı jel sürekli yapıyorum çokta memnunum
Eki Görüntüle 399157 vucüt kremi olan kızlar ayıptır söylemesi az çatlaklar var bende onun için kullanıyorum etkisini gördünmü diyeceksiniz kremle birlikte kahve telvesi kürünüde yapıyodum çatlak olan bölgeye biraz azaldı gibi ama şu ara yapmıyorum tekrar yapmam lazım vücut spası gerçekten dinlendiriyor ve vucuttaki ölü deriyi arındırıyor.diğerini anlatmama gerek yokk siyahh noktalara karşı peeling arındırıcı jel sürekli yapıyorum çokta memnunum
ben lorealden pek memnun kalmadım açıkcası değiştrdim.bendede çatlaklar var bıraz canım kahve kürünü nasıl yaptın? çatlaklar ıcın ben orflame den bir krem almıştm ondan çok memnundum suanda kullanmıyorum aslında tekrar başlamam lazm
kesinlikle canımm kokulara hastayımm illaa kokusu olucak yoksa kullanmıyormuşum gibi hissediyorum =)) canım ben loreal ürünlerini kullanıyorum sana yıkama köpüğü paylaşmıştım onu tavsiye ederim ben onunla ilk başta yıkıyorum cildimi sonra gözenekleri loreal le arındırıyorum innova tonik bazende avondan aldığım cilt tonik petleri var onunla temizleyip sonrada yağsız veya hassas ciltler için nemlendiricimi sürüyorum süper oluyor.ben normal zamanda bile cildimi dalinle yıkıyorum çok hassas çünkü hemde göz yakmıyor :))
ben lorealden pek memnun kalmadım açıkcası değiştrdim.bendede çatlaklar var bıraz canım kahve kürünü nasıl yaptın? çatlaklar ıcın ben orflame den bir krem almıştm ondan çok memnundum suanda kullanmıyorum aslında tekrar başlamam lazm
tam kahve fallık telve kalıyor yaa onu biriktiriyodum içinede limon sıkıyodum sonra masaj yapıyodum bi de jelatinle sarıyodum hem selilüte hemde çatlaklara çok iyi geliyor
Burun ve alındaki parlamalara karşı matlaştırıcı kompleks içeren, irtitasyona ve zararlı dış etkenlere karşı geliştirilmiş, cilde hemen nüfuz eden bu bakım kremi cildi yağlandırmadan nemlendirir, gözenekleri sıkılaştırır. Cildin pH dengesini düzenler ve ciltteki mat görünümü uzun süre korur.
Kullanımı
Yıkama jeli ile temizlenmiş, tonik ile canlandırılmış cilt üzerine her gün düzenli olarak uygulanır.
kesinlikle canımm kokulara hastayımm illaa kokusu olucak yoksa kullanmıyormuşum gibi hissediyorum =)) canım ben loreal ürünlerini kullanıyorum sana yıkama köpüğü paylaşmıştım onu tavsiye ederim ben onunla ilk başta yıkıyorum cildimi sonra gözenekleri loreal le arındırıyorum innova tonik bazende avondan aldığım cilt tonik petleri var onunla temizleyip sonrada yağsız veya hassas ciltler için nemlendiricimi sürüyorum süper oluyor.ben normal zamanda bile cildimi dalinle yıkıyorum çok hassas çünkü hemde göz yakmıyor :))
aynen canım yaa watsons da mukemmel kokan vucut spreyleri var öneririm bayılacaksın=) o kopüğü denemdim normal ciltler için bir dahakine denerim ozman.nemlendirici olarak sevdiğin bır marka varmı peki? nivea dan ve vaselinden vazgecemıyorum..gul suyu ve maden suyu karısımını yapıyorum bende tonık nıyetıne bayada guzel oluyo dalinde çok guzel kokuooo sampuanım cnku
tam kahve fallık telve kalıyor yaa onu biriktiriyodum içinede limon sıkıyodum sonra masaj yapıyodum bi de jelatinle sarıyodum hem selilüte hemde çatlaklara çok iyi geliyor