- 17 Mart 2010
- 839
- 80
-
- Konu Sahibi pelinsubahar
teşekkür ederim canım.bende burdan okuyunca hep açmıyo falan demişlerdi. benim gözüm koyu kahvedir ona rağmen açtı.karşıdan bakınca tabi kendim çözemiyorum çok yeşil durduğunu sanmam. ama koyu da durmaz sanırım.daha resim ekleyecektim ama dediğim gibi gözümde arpacık çıktı takmıyorum o yüzdenYakışmış canım güzel olmuş güle güle kullan. Bazı fotoğraflarda bu lensi kullanan kişilerde hiçbir değişiklik yapmadığını görüyorum ama sende yeşil yeşil duruyor güzel olmuş. Karşıdan bakılınca da yeşil duruyor mu yani renkli olduğu belli oluyor mu gözlerinin yoksa kahverengi gibi mi duruyor?
tatlım fiyatı ne kadar?
arkadaşlar bana o site üretim hatası bi-yellowları geri gönderin dedi , sonra kendileri yırtıp bu tırnak izi diye bir not yazmışlar! oysa açar açmaz bozuk görünüyodu, takmadım bile ve yırtık falan yoktu göndermeden önce! aman dikkat!
canım korkma rahat ediyosan çünkü ben ilk dare-grey almıştım o hatalı değildi, işte bi-yellowlarda boyle bi sorun cıktı. sorun cıkabılır bısey demıyorum ama yaklasım yanlıs benı korkuttu acıkcası. sımdı yenı bıyer arıyorum adore alabılecegım, senın bıldıgın var mı? bu arada çok yakışmış canım güle güle kullanyaa aman şimdi korktum. gerçi ben de yok gibi ama taktım da bi sorun da yoktu.inşallah farketmediğim bi hata yoktur.
ben kadıköyden almıştı lenslerimi turkuaz rengiygi
bi farklı duruyodu
Türkiyede başka getirtip satan yer var mı bilemiyorum ama yurtdışı siparişi düşünürseniz lensmarketplace diye bir site var oraya bakabilirsiniz. Ben "Bi grey" ya da "Bi yellow" renklerinden birini getirtmeyi düşünüyorum o siteden. Yorumlar da iyi çünkü. Bu konya ile ilgili olan siteye pek güvenemiyorum açıkçası daha önce maillerime cevap vermediler. Şimdi arkadaşın yazdığını okuyunca iyice soğudum.
teşekkürler de seni öne sürdüm gibi oldu denek gibi :)Yazarım tabi canım sipariş verirsem :))