• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Adım Gültepe Kanal D

dizi bitecek diye söylentiler var inşallah doğru değildir

süper bir bölümdü hiç sıkılmadan izliyorum
film tadında geçiyor bitirmezler umarım

İzmir dizisi ama İzmir'de çekilmiyor.

İzmir dizisi ama İzmir'de çekilmiyor.

ilk 2 bölüm izmirde çekilmiş sonra istanbula gelmiş mahalle yaratmak için dünya kadar para harcanmış anlamadığım neden çoğu diziler istanbulda çekiliyor

Dizi kalkmis mi yayindan piii tam izlemeye baslamistim uffff :(

Dizi yayindan kaldirilmis diyorlar
Ben severek izliyordum
Onun yerine hayat yolundayi kaldirsinlar doktorlarin cakmasi bu kanallari hic anlamiyorun

''Kanal D'nin iddialı dizisinin ömrü 7 bölüm sürdü. Benim Adım Gültepe dizisi yayından kaldırıldı
.
Başrollerini Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu , İlker Kızmaz , Ekin Koç, Tolga Sarıtaş, Efe Akercan ve Burak Dakakın paylaştıkları 'Benim Adım Gültepe' dizisi ekran yolculuğu bitti.
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilk yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen dizinin, daha önce de yayından kaldırılacağı iddiaları gündeme gelmişti.
Kanal yönetimi dün akşam ekranlara gelen dizinin Total'de 8. AB'de ise 5.olması nedeniyle dizinin kaldırılması yolunda karar aldı. ''

güncelleme: 02 Kasım 2014 12:15

Kanal D'nin seyirci tarafından sevilen ancak kanal yönetiminin hatalarından dolayı ekrana veda etmek zorunda kalan dizisi Benim Adım Gültepe'de sürpriz final kararı...

Kanal D'nin yeni sezondaki en iddialı yapımı olan ve başrollerinde Ayça Bingöl, Mete Horozloğlu, İlker Kızmaz'ın rol aldığı Benim Adım Gültepe'nin ekran süreci adeta yılan hikayesine dönmüştü. Kanal D'de 5 bölüm ekrana gelen dizi daha sonra ekrana ara vermiş ancak seyircinin tepkisiyle yeniden eski gününe dönmüştü.

Ara vermeden önce reytingte yükselişe geçen dizi, bir haftalık aradan sonra ise düşüş yaşamıştı. Kanal D yönetimi de diziyi 7. bölümünden sonra yayından kaldırmıştı. Ancak diziden sürpriz bir haber geldi. Kanal D, Benim Adım Gültepe'ye final yaptırma kararı aldı. Dizinin yeni bölümü ise 03 Kasım Pazartesi akşamı 23:15'te ekrana gelecek.

Dizi geçen bölüm final yapmış diyorlar..:KK64:

''Benim Adım Gültepe, yeni bölümü ile Pazartesi 23:15'de Kanal D'de!''

Allah allah şimdi de bu şekilde okudum Kanal D nin sitesindeo_O

Back