• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Adım Gültepe Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
363
Hollanda
Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden Benim Adım Gültepe’nin çekimleri başladı. Başrollerinde Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, Selen Öztürk, Ekin Koç, Tolga Sarıtaş, İlker Kızmaz ve Bülent Alkış’ın rol aldığı dizinin ilk bölümleri İzmir’de geçiyor.
1980’li yıllar. İzmir’in gültepe semti. Öyle bir semt ki Gültepe, her sokağı ayrı bir hikaye, ayrı bir yaşam mücadelesi, yürek burkan hayal kırıklıkları, umut arayışları, birbirleriyle çatışan aileler, yasak aşklar ve karşılıksız sevdalarla örülü. İşte tüm bu hikaye ve daha fazlasına, o mahallede yaşayan Seyfi, Gülali, Fevzi ve Murat adındaki dört yakın arkadaşın gözünden tanıklık edilecek. Gülümser (Ayça Bingöl) bu dört çocuktan Gülali’nin annesidir. Kocası hapishaneye düşen Gülümser, her şeye rağmen ayakları üzerinde durmaya, oğluna sahip çıkmaya çalışmaktadır. Ancak semtin yakışıklı ve bıçkın minibüs şoförü Halil ile yasak ve gizli bir aşk yaşamaktan da kaçamayacaktır. Halil de Gülümser’e aşıktır. Onunla bir hayat kurmak istemektedir. Eşref (Mete Horozoğlu) ise, mahallenin hem korkulan hem de saygı duyulan ağır abisidir.
Dizi Öyle Bir Geçer Zaman ki’den tecrübeli dönem dizisi oyuncularını ve yönetmeni bir araya getirdi ve dizinin yine bir dönem dizisi olacağı açıklandı..
Başrollerinde Ayça Bingöl, Mete Horozoğlu, Selen Öztürk, Ekin Koç, Tolga Sarıtaş, İlker Kızmaz ve Bülent Alkış’ın rol aldığı Benim Adım Gültepe’nin yayın günü belli oldu. Dizi yeni sezonda Çarşamba akşamları yayınlanacak. Dizinin ilk bölümü 3 Eylül Çarşamba akşamı Kanal D’de olacak.

Aaaa Ekin Koç mu varmış :oops::oops::oops:

Mete Horozoğlu ve Ayça Bingöl, izlenir bu dizi izlenir.. :D

Oo İzmir dizisi.

Seferihisar'dan sonra Gültepe'yi de göreceğiz ekranlarda, iyi bakalım. :KK51:

merakla beklediğim tüm diziler çarşamba gününe konulmuş..
kara para aşk, benim adım gültepe,reaksiyon... çok çekişmeli olacak..
benim adım gültepe en merak ettiğim ama bakalım..

İlk gordugumden beri beklemedeyim demek ki ulan istanbul bitecek yerine bnm adim gultepe geliyor istanbul izmir gidiyor diziler :)

Fragmanda gördüğüm ve ilk aşamada çok gıcık bulduğum kadının göğüs dekoltesi.Biraz inandırıcı yapsınlar şu dizileri.

Bu sabah ilk bölümün tekrarı vardı.Pek sevmem dizi falan ama hoşuma gitti gibi.

merakla beklememe rağmen ilk bölümü beni etkilememişti. ama şans verdim dünkü bölüm gercekten çok iyiydi.. o 3 cocuk cok iyiler..

her bölümünü izliyorum dramı pek sevmesem de muhtesem bir dizi
çekim kalitesi de süper film gibi valla umarım kısa süreli olmaz

Bugün 2. ve 3. bölümü arka arkaya izledim. 1. bölümünü televizyondan biraz izlemiştim
Nasıl bir dizi boğuluyorsun, sıkılıyorsun, nefes alamıyorsun, daha başka bir şey olmaz derken daha ağır bir olay, yuh diyorsun ama izliyorsun. İnşallah hemen unuturum diziyi. Yoksa bu kadar bunalım diziyi bünyem kaldırmaz...

Ben iki bölümünü izledim. BU kadar kasvet bunalım bana fazla geldi .Beynimizi boşaltmak içinmi, gerilmek içinmi dizi izliyoruz allahaşkına .

Bu saatte olmasi gerekmiyor muydu dizinin?

Back