• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim adım Melis Ece ..bende artık dünyadayım :))

canım arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim..malum eskisi kadar sık giremiyorum ancak yazdıklarınızı okumaya fırsat bulabildim..ayrıca diğer doğum hikayelerini okuyamadım bile ..daha onları okuyup yorum yapıcam ...anam hepimiz doğurmuşuz hangi birini okuyım şimdi..çok heycanlı...artık ara ara gelir okurum ..gelen giden çok oluyor..

eylülcüm yine ağlattın beni ya..
valla okurken çok duygulandım.allah analı babalı büyütsün prenses kızınızı..
darısı başımızaç..bek ben hala bekliyom..
ikinizinde iyi olmasına çok sevindim.
tebrikler canım..

ee hani resimler???
onlarıda bekliyoruz..

eylülüm canım arkadaşım çok mutlu oldum okurken ağladım nekadar duygulandırdın beni bitanem yaa allah bebişin ve eşinle hep mutlu etsin ailenizi hiç ayırmasın sağlık ve huzurla büyütün canım.foto bekliyoruz fotooo güzel annenin güzel bebeğini görelim bi maşşallah da biz çekelim tü tü tü....

Allah analı babalı büyütsün bebişini.
Senin hikayen benimkiyle nerdeyse aynı. Okurken kendi doğumumu yaşadım ve gözyaşlarıma hakim olamadım.
Kendine ve evlatlarına iyi bak. Herşey gönlünce olsun....

Melis Ece hoşgeldin aramıza :))
Tebrikler Eylülcüm,Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Hani ama resimleri göremedim :) En kısa zamanda bekliyoruz.

gerceten çk güzel bi doğum hikayesi...sanki yasamış gibi oldum yasadıklarını...b ebeğinle sağlıklı mutlu ve gazsız günler diliyorum canım:teytey::teytey:
yalnız benim sana bi sorum olcak hani doktor demiş ya sana plesentada kireçlenme olmuş diye.. benim bildiim kan sulandırıcı iğne vurulan annelerde olabiliyormuş bu durum. acaba sen bu iğneden vuruldun mu??ya da doktora sordunmu neden kireçlenme olmuş olabilir falan diy??şimdiden saol canım..

gerceten çk güzel bi doğum hikayesi...sanki yasamış gibi oldum yasadıklarını...b ebeğinle sağlıklı mutlu ve gazsız günler diliyorum canım:teytey::teytey:
yalnız benim sana bi sorum olcak hani doktor demiş ya sana plesentada kireçlenme olmuş diye.. benim bildiim kan sulandırıcı iğne vurulan annelerde olabiliyormuş bu durum. acaba sen bu iğneden vuruldun mu??ya da doktora sordunmu neden kireçlenme olmuş olabilir falan diy??şimdiden saol canım..

öncelikle güzel dileklerin için teşekkür ediyorum..
ben kan sulandırıcı iğne kullanmadım fakat gebeliğimin ilk günlerinden beri bilinen bir erken doğum riskim vardı ..nedeni ise sürekli tekrarlayan kanamalardı ..bu kanamalar 4. aydan sonra hiç olmadı fakat bu seferde bu sebepten dolayı rahimin bebeği fazla büyütmeyeceği ve plesentada yaşlanma başlayabileceği söylenmişti..
30. haftada gelişim sorunu olduğu ve haftasından geri seyrettiği ve kilosunun az olduğu söylendi ..bu seferde doopler çektirdim ve kan akımlarında sorun olmadığını öğrendik..bebek az kilo alıyordu plesenta % 30 kireçlenmişti..2 gün sonra kontrole gittiğimde kireçlenme % 70 olmuş ve bebeği tehlikeye sokmaya başlamıştı ..bu sebeple 36+5 de acil doğuma alındım..
bunca şey geride kaldı şükürler olsun..şimdi kızım beşiğinde mışıl mışıl uyuyor ..darısı tüm anne adaylarının başına ..

hoşgeldin yeni dünyana melis eceeeeeeeeeeee...benim bebişimde 16 kasımda doğdu.Allah bebişlerimizin hepsini korusun inşallah....

Canımmm benimmmm Allah analı babalı büyütsün Melis Ece yi ...
Aynı gün doğmuş meleklerimizzz kaydirigubbakcemile3

vallahi yağmurcum hatırlıyormusun en son gece seninle sohbet etmiştik..sen beni dualarınla yolcu etmiştin ..benimki belli değil kısmet diyordun ..bak aynı güne kısmetmiş ..canım arkadaşım allah yağmurcuğunla bir ömür boyu mutluluklar..

doğum hikayemi alelacele yazmıştım arkadaşlar merak ediyor diye ,5 ay sonra aklıma geldi biraz değişiklik yaptım uzattım yani .bayılıyordum uzun hikaye okumaya benimkide öyle olsun istedim.tekrar teşekkürler tüm arkadaşlara..

Allah sana kızınla ailenle mutlulukla sağlıkla huzurla dolu hayırlı uzun ömürler versin

çok güzeldii bir doğuma şahit olmak bende 5.haftalıkken kanama oldum ilk hamilleliğim ve ben bebeği düşürdüm sandım ama gittiğimde doktor kese gayet iyi dedii progestan kullanıyorum 10.haftda çok az leke gibi oldu bebişim hoplayıp zıplıyordu kanamanın nedeni bellimiydi canım sende

benimkii bebkle ve keseyle yakın bi yerde deil yukarda bir çizik gibiydii kanamanın olduğu yer son gittiğimdede kaybolmuştu inşş bi risk yoktur sağlıkla bebeğimi dünyaya getirebilirm senin gibii şimdi cinsiyet heyecanı sardı benii haftayı iple çekiyorum

Nasıl heveslendırdı bu yazı benı hayırlısıyla bızde saĞ salım kavuŞuruz ınŞallah kızımla bende koklarım ÇıÇeĞımı
allah uzun ÖmrÜler versın sıze maŞallah

ne güzel bir doğum hikayesi...
inşallah seni hiç bırakmaz annesi..
allah ona uzun sağlıklı bir ömür versin...

Back
X