• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim adım Melis Ece ..bende artık dünyadayım :))

Hoşgeldin Melis Ece... Zor bulunmui :) adıyla yaşasın Eylülcüm minik kızın. Nasıl koktuğunu tahmin edebiliyorum birer tane de bizde var. Tadını çıkar :)

canim Allah anali babali büyütsün ins ,saglikli sihatli uzun ömürler versin minik kizina darisi basimiza

canım gözün aydın gözlerim dolu dolu okudum hikayeni
Allah analı babalı sağlıklı mutlu hazurlu uzuuun ömürler versin size
cennet kokan bütün çiçekleri de korusun inşallah

Maşallah kızına Eylülcüm... Erken gelmiş ama annesini hiç üzmemiş :) Umarım hayatı boyunca da size hep mutluluklar yaşatır, sağlıklı, şanslı, hayırlı bir evlat olur.

Canımmmmmm benimmm geldin demek.. Canım hayırlı ugurlu olsun Allah analı babalı büyütsün ve sağlıklı olsun diyorum hoşgeldin melis ece çok güzel bir anneye sahipsin cok şanslısın ..
Eylülcüm bu arada benim dogumgunumde dogurdun biliyomusun yani kızınla aynı gün dogumluyum 5 kasım :)) o gün senle konuştuktan sonra telefonda sonradan farkettim :)) Hadi tekrar gözünüz aydın canımm

terbrıkler canım allahım hep boyle mutluluk gozyası dokmeyı nasıp etsın hepppppppp mutlu olun ınsallah arkadasım

melis eceye uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum anne babasıyla ve tüm sevdikleriyle mutlu bir hayat sürsün eğer resimdeki sensen sana benzesin minik kızın

eylülcüm tebrik ederim cnm allah analı babalı büyütsün.bu arada bizim çok yakın bi tanıdıkla aynı apartmanda oturuyormşsun ismi sevil ona geldiğim bi gün sanada uğramak isterim cnm.küçük melis ece ye bolll boll öpücüklerrrrr.

ne kadar güzel yazmışsın
allah analı babalı büyütsün
allah nazarlardan korusun tatlı kuzunu:nazar:

maşallah .. Sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum size.. inşallah darısı başımıza:)

Canım Allah analı babalı büyütsün ömrü hep gülücüklerle geçsin inş küçük hanımın Şeniz:nazar:

Back
X