Benim 2 bağımlılığım var!Ve utanıyorum!

Naftalin bende de vardı ya,koklamakla yetinmiyordum bazen çıtır çıtır yiyesim geliyordu o naftalinleri,yapmadım tabi ama uzun zaman koklamaya ve içime çekmeye devam ettim.
Şimdi bıraktım ama Allah'tan.

bende biraktim sükür ama asiriya kacmaya baslamistim farkettim ve büyün naftalinleri hayatimdan cikardim o gün bu gün almiyorum ama bazen bi yere gittigimde bi bakiom naftalin bi cocugun eline seker verirsin sevinir ayni öle oluyorum azcik kokluyorum yine birakiyorum :))

konu açılalı çok olmuş kızlar ama yinede bende yazacam
bende de var bu hastalık ve suan hamileyim daha da arttı çok fazla tiner bali ucucu bütün hersey hoş geliyo bana
hatta naftalın aldım daha az zararlı diye düşünüp o da çok zararlıymış keşke sigara
bağımlısı olsaydım daha az zarar görürdüm galiba :2: :2:

Bendede var bazı alışkanlıklar alıskanlık dıyorum bagımlı degılım,Burun sprey bagımlılıgım vardı cok sukur o durumu aştım,taş yerim cıtır cıtır dayanamam buna duvarı kazıya kazıya toz halınde cıkardıgım tasları yerım cebımde taş parcaları bulunur.uç evet evet kalem ucu deli gibi yiyorum yiyordum,rutubet kokusuna bayılırım.bılırım o duyguyu oje kokusu tiner ve mazotta oyledır uzak durmaya calısıyorum ama koklamak yetmıyor bılırım o duyguyu..taş yemem ve rutubet kokusunu sevmemın dıger kokularıda sevmemın sebebıbıb aşırı derecede demir eksikligi oldugunu soyledı doktorum..ve sigara bagımlısıydım..10 gun gıbı bı suredır ıcmıyorum..aynı anda uçta yememek ıcın caba sarfedıyor aynı sureyle ucta yemıyorum..

işiniz zor tabi ama, profesyonel yardım ile kurtulabilirsiniz, hiç sağlıklı kokular değil üstelik bunlar

Bende severdim bu tür kokuları küçükken
benzin kokusuna bayılırdım...
sonrra sigaraya başlayınca bütün kokulardan nefret ettim...
parfüm kokusu bile hoşuma gitmiyor sigarayla birleşince

onların kokusu benimde hoşuma gidiyorda senin durumun baya kötüymüş canım ya umarım kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…