Benim 2 bağımlılığım var!Ve utanıyorum!

Dreaminess

SpongeBob SquarePants!
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
24
0
86
İzmir
Arkadaşlar bu forumda baktım ama kimsede böyle bir bağımlılık yok sanırım.
Birincisi alışveriş koliğim.
Bu hayatımı fazla etkilemediği için asıl sorunma geçeyim.

Arkadaşlar ben tiner,benzin,mazot,bally gibi şeyleri kokluyorum.Ama öyle bulunca değil,her an aklımda,sanki sizin sigaranız gibi bende bunlar için kendimi tutamıyorum,özlem çekiyorum yani..

Her çantamın içinde 1 tane uhu var ve ben hiç çekinmeden kokluyorum bunları.Oje sürmeye dayanamıyorum ojelerim yarım kalıyo ben oje şişesini kokluyorum.Aseton,boya,yapıştırıcı HATTA çakmak gazı kokluyorum arkadaşlar.Bundan nasıl kurtulabilirim bilmiyorum

Kendimi tinerci gibi hissediyorum.Onları koklarken gözlerimi kapatıyorum içime doğru çekiyorum ama bu çekiş yetmiyo daha fazlasını istiyorum.Keşke mazotla dolu bi havuza düşsem diye geçiririm hep aklımdan.Resmen tiryakiyim lütfen bana yardım ve ben çok utanıyorum bu durumdan. :sinifsinif:

Canim bu aliskkanliktan tek basina kurtulman cok zor.
Bence de en kisa zamanda hastanenin ilgili bir bolumune git.
Benim bildigim bazi buyuk illerdeki devlet hastanelerinde bu bolumler oluyor.
AMATEM (Alkol ve Madde Araştırma Tedavi Merkzi) en bilindigi,
Gec kalmadan git canim, profesyonel yardim al,
Hersey sende bitiyor bunu da unutma...

alışverişi kötü bi alışkanlık oalrak görmüorum çünkü öyle olsa bende öyleyim o zamana.sgelelim çakmak gazı koklamana biran önce bırakmalısın geçenlerde bi haber gördüm küçücük çocuk çakmak gazı bağımlılığı yüzünden aniden ölmüş yapmamalısın arkadaşımlmaz:

Evet ani ölümleri okumuştum.teşekkürler arkdşlar hepinize yarın bi araştıralım bakalım iyiki varsınız

o kokuları bende severim ama bağımlılık derecesinde değil öyle çantamda falan taşımam hiç birini ama senin iş zor uzman yardımı alman şart

Al ıste bıtane daha benden bende senın gıbıyım canım ben de naftalın ve balı manyaklıgı var hamıle ıken basladı benımde evımın dort bucagı sastıgıma kadr naftalındı esım dogum yaptım eve gelıcem dıe hepsını toplayıp atmıs ama tabı senın hesap benımde her cantamda naftalın topları var bırde cebıme koyuyorum :) ezıyorum elımle ovarak kokusunu cekınce ucuyorum resmen :) senın gıbı9d usunuyorum bende kendımı tınercımım dıe ustelık hamıle ıken esımın arkadasına gıtık balı ıle bısye yapsıtıordu uff ne pıs kokdu dedılerde bende aa neyı pıs mıs gıbı ohhh deıdmde butun herklez bı kahkaha atmısdı :)

ALLAHIM YARDIM ETSIN.
bakin cok zararlari var ve sizde bunu kabul ediyorsunuz yardim alin mutlaka tadavi olun.zamanla bunlar yetmez daha cok seyler denemek istersiniz.erkenden önlem alinmasi sart
alis verisse gelince cok gereksiz seyler alindiginda oda bir hastalik oluyor
benim abin bunun icin tedavi görüyor.gelen masasini.bir günde harciyor.buda para harcama hastaligi.kendine hic hakim olamiyor.öylesine para iste toparla cikarip verir ta öyle

canım sağlığından oluyosun farkında değilsin belki bırakamıyosun haklısın ama mutlaka bir yardım almalısın.allah yardımcın olsun

utanma utanılacak bir durumun yok ama acilen tedavi olman gerekir.utanmayı sıkılmayı bir kenara bırak ve acilen bir yardım kuruluşuna git .tek başına çözüm bulamazsın ..

canım dr a git dahada ilerlemeden........çakmak falan koklama çocuk öldü ondan duydunmu bilmem inşallah kurtulursun..:Saruboceq:.bende de deterjan koklama ,sabun koklama hastalığı vardı markette deterjan reyonundan çıkasım gelmezdi .......ama elime alıp içime çekmem uzaktan poşetindeyken bayılırdım ........haaa itiraf ediyorum 15-16 yaşlarındayken hacı şakir beyaz sabunu ısırmıştım tadı berbattı tabi........:roflol:baktım bağımlı olucam duş jeli kullanıyorum o sabundan almıyorum yoksa yıkanmayada bayılırdım onla.......yani uzaklaştırdım kendimi kendi kendini telkin et bazen olay sende biter sonuçta.......olumunekankayizsmile

Bali kokusu beni de mest ediyor ne yalan söyliyeyim , uhu kokusu, naftalin kokusu filan dayanamam hiç..
Ama benimki masum kaçamaklar, sadece kokusunu bir yerden alınca azcık deli oluyorum sonra geçiyor... -tatlicadiarzu-
Ama oturup da almam asla kendime bali veya uhu...
Acilen tedavi görmelisin.
Hiç bekleme, her geçen gün aleyhine işliyor çünkü lmaz:

çok ama çok ciddi bir bağımlılık... uyuşturucu bağımlılığından hiçbir farkı yoktur.. mutlaka tedavi görmelisin ... inan çok tehlikeli.

acılen sıfalar dılıyorum sana
benımde ıkı bagımlılıgım var
bırıncısı sıgara ıkıncısı kocam
ıkısınıde bırakamıyorum:bbo:

sagolun kızlar annem yakaladı cantamda baya kızdı bana sonra evde ne varsa cöpe attık üstünden cok zman gecti çok sükür atlattım

sende bendensin yaa bende tam naftalinciyim bütününü koklamak yetmiodu biakla ufaliodum cekiodum icime tozunu cantamda tasiodum wc de banyomda hep heryerde vardi babam cok kiziodu cünkü koklayip odaya onlarin yanlarina geldigimde bana diodu ne bu les gibi naftalin kokuon diodu bi ara c ok bagimlisiydim oje kokusu bide benzinli arabalar hamileyken arabanin arkasina gecerdim gaz verin koklucam derdim resmen aseriodum ya.. dogum sonrasida aynisi.... simdi okadar aklima gelmio gerek duymuorum sanirim vaktimde olmuo o yüzden silindi aklimdan gereksiz biseydi zaten.. bazen oje sürerken ojenin kokusunu derin bi icime cekiyorum bide cikarirken aseton kokusunu oda ayda yilda bi buda zararlimi bilmem ama bazen oluo iste :18: :18: :18: :18: :18: :18:

unutmusum hele bide yeni badana yapildiginda o boyanin kokusu varyaaa offfff en cok onu seviyorum o yüzden senede üc dört kez badana yapmayi öneriyorum hep esime :))) ama yapmio :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…