• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim 13 senelik eşyalarım

_kardelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2009
34
0
86
Kayseri
$Fotoğraf0154.webp$Fotoğraf0155.webp$Fotoğraf0156.webp$Fotoğraf0157.webp$Fotoğraf0158.webp$Fotoğraf0159.webp$Fotoğraf0160.webp$Fotoğraf0161.webp$Fotoğraf0162.webp$Fotoğraf0163.webp$Fotoğraf0164.webp$Fotoğraf0166.webp$Fotoğraf0167.webp$Fotoğraf0169.webp$Fotoğraf0168.webp$Fotoğraf0170.webp$Fotoğraf0173.webp$Fotoğraf0176.webp$Fotoğraf0178.webp

bazı evler kusursuz güzel oluyor ama ruhu olmuyor eşyadan ibaret oluyor... senin evinin bi ruhu var canım yaşayan bir ev çok da şirin güle güle otur...

Çok sıcak ve güzel bir ev .Allah sağlıklı huzurlu yaşamlar nasip etsin içinde.Özellikle mutfak perdelerine bayıldım:16: çok şık tatlı olmuş :34:

sanırım mor aşığısınız:)
eve canlılık getirmiş güle güle oturun:)

Canım herşey çok güzel ,13 yıllık diyorsun ama zamana ayak uydurmak için bazı yenilikler yapılmış ,gözümden kaçmadı,ben gibi 7 yıllık eşyalarım fakat halıydı perdeydi gibi şeyleri sıkıldıkça yada yenileri çıktıkça değiştirdim,yada işte ne bileyim lcd tv gibi eşyalar yeni alındı yoktu benim zamanımda ,ama herşeyin tertemiz mis gibi güle güle otur canım.

yemek odası aynı benimkinden bende 2000 de evlendim bizim zamanımızda bunlar vardı.mutfak perdene bayılfım bende dolaplarla biraz uyumsuzluk var hakkaten ama istersen dolabın sadece kapaklarını değiştirebilirsin bunuda yapamam diyosan yapışkan folyo sağolsun .:1: onun dışında çocuk odan oturma odan gayet güzel bide salona daha düz açık renke bir halı alsan eşyayı da gösterir hemde modern olur .tavsiyem bunlar canım.güle güle sağlıkla otur:nazar:

maşallah hiç 13 senelik eşyalara benzemiyor sanki yni gibi sevgiyle huzurla otur içinde kızının odası çok güzel çok beğendim allah ağzınızın tadını bozmasın:34:

yemek odası aynı benimkinden bende 2000 de evlendim bizim zamanımızda bunlar vardı.mutfak perdene bayılfım bende dolaplarla biraz uyumsuzluk var hakkaten ama istersen dolabın sadece kapaklarını değiştirebilirsin bunuda yapamam diyosan yapışkan folyo sağolsun .:1: onun dışında çocuk odan oturma odan gayet güzel bide salona daha düz açık renke bir halı alsan eşyayı da gösterir hemde modern olur .tavsiyem bunlar canım.güle güle sağlıkla otur:nazar:

çok teşekür ederim bende 2000 de evlendim salonu degişmek istiyorum ama evimizin borcu bitmedigi için sesimi çıkaramıyorum allah herkeze huzur versin:nazar:

Back
X