Beni yargilamayin

Allahım beni iyice delirte bilir kabulumdur ama doğru yoldan şaşırtmasın inşallah :KK57:

Yazık hamile kadıncagizi bu kadar uzmuşsün. Aynı şeyleri yaşamani diliyorum.
Eşine de ayrı ca üzüldüm zavallı nin hiç bir şeyden haberi yok. Merak ediyorum eve gidince eşine nasıl davraniyorsun. Gözlerinin içine bakıp seni seviyorum diyor musun yada sımsıkı sayılabilir musun?
Bir de hala adami kiskanmaktan bahsediyorsun Utanç verici bir durum

neresinden tutsanız hatalısınız. Allah kimsenin eşini sizin gibilerle karşılaştırmasın. Eşinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz.. Allah size hidayet versin.

yok bide şu durum var, evli adamla ilişki yaşıyor.. Adam karısını bununla aldatıyor.. bide başkasıyla aldattığı mailleri kıskanıyor.. yetmiyor süperman kadın karısına gönderiyor bunu.. herhalde karısını bitek benle aldatsın istemiş..

o gönderdiği mailleri hangi sıfatla gönderdi onu merak ettim işte ben bir dost mu yazdı aceba:cool:yada ben bir tost en kaşarlısından:cool: TÖVBE TÖVBE

Herkesin ilişkisine kimse karışamaz demiycem budefa
Çarşı karışacak gibi
Mapusa Düşen çok olur burda
Kenardan seyredecem budefa
tekrar ceza almaya hiç niyetim yok
Veryansın

Bu adam hic bir kadini sevemez!
Alismis boyle seyler yapmaya.
Benim anlamadigim nasil yiyorsunuz evli bi adamin seni seviyorum yalanini? Yani aklim almiyor. Adamin karisina saygisi sevgisi yok ki gelip esini seninle aldatabiliyor. Benim gozumde boyle adamlarin asla sevgisine guvenilmez.
Birak nefreti ofkeyi kocanin yuzune nasil bakiyorsun onu soyle?

aldatanların şeyi kopsun :KK67:
aldatanlar ınsallah eslerını baskasıyla kendı yatagında basar
ınsallah ustune getırır aynı evde yasar
bak ne guzel dualar edıyorum :KK68:

O erkek müsvettesi ile tek farkın cinsiyetin karakterleriniz aynı boş ver üzülme sana erkek mi yok ? Yin birini bulur takılmana bakarsın karakterin bozuk...

oo hanımlar gene döktürüyorsunuz
ama mune ablanın gazabından korkuyorum gibi hissettim
şuan kafam çok karıştı
kim dedi niye dedi neden dedi
konu sahibi nerde
:confused::confused::confused::confused::confused:

Sen evlisin. Sen evlisinnnnnnn.... Sen de ev-li-sin... Yani adamın karısıyla yaptıklarını anlatıyorsun ama sen de evlisin.. Neresinden tutsan elinde kalır bu ne yaaa. Midem bulandı. Zaten beni yargılamayın diye başlanıyorsa konuya onda bir b.kluk oluyor. Özür dilerim ama çirkin ötesi...

X