Beni yargilamayin

bu olaylar olurken senin kocan nerde
sen evli adamla bile bile ilişki yaşa sonra kandırıldım de :KK70:

Merhaba herkese patlamak uzereyim birileri ile paylasmazsam olucem gibi geliyor. 10 yillik evliyim ve 3 yildir ayni is yerinde calisiyorum. Isyerinde gecen seneye kadar samimi oldugum bir is arkadasimla aramizda bir iliski basladi. Evliligi hata olarak goren karisiyla birseylerin bittigini iddaa eden ama aliskanliklarinin oldugunu soyleyen bir adamdi beni kiskaniyor ilgileniyor ve hep yanimda olmak istiyordu. Cok ayrildik baristik surekli beni kazanmak icin ugrasip duruyordu. Onlarda 3yillik evliydi baslarda cocuk hic istemiyordu fakat sonra fikri degisti ve sadece kendi icin baba olmak istedigini soyledi ve karisi hamileydi yine ayrildim ama yine beni geri dondurdu cocugunun cinsiyetini ogrendigi gunu bile benle gecirmeyi tercih etti. Birgun kiskanclikla onun bilgisayarini kurcaladim ve baska bir bayana attigi maili gordum cok kotu degildi fazla samimiydi sadece ama bir kere aldatabilen bir erkek oldugu icin niyetinin farkli oldugunu susundum halada dusunuyorum bu mailleri karisina gonderdim ve kavga ettiler bir sekilde karisini ikna etmis yalan diye ve karisi savciliga suc duyurusunda bulunmus kim bu mail atan diye bu olaylar olurken ben agzima geleni soyledim birbirimize nefretle yaklastik ve nefretle konustuk sonrasinda olaylari birsekilde kapattik tekrar arkadas olmamaizi istedi ama ben kabul etmedim. O hayatina devam ediyor karisinla dr. Kontrollerine gidiyor ve birkac ay sonra cocugu olacak disaridan mutlu gibi . Ama ben hayatima devam edemiyorum surekli ofke icindeyim surekli dusunuyorum. Ayni yerde calismamiz ve surekli gormek beni cildirtiyor. Isyerinde ona asilan bir kiz daha var sanki inat edercesine onla goruyorum yada tesaduf oluyor . Sevildigime inandirildim ve kandirildim nasil kurtulurum bu igrenc durum ve dusuncelerden hayatimin en buyuk pismanligi bu
sadece yargılamak için geldim ohhhhhh olsun sana aldatanların çok olsun inşallahhhh!!!!!!!!!!!!:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Merhaba herkese patlamak uzereyim birileri ile paylasmazsam olucem gibi geliyor. 10 yillik evliyim ve 3 yildir ayni is yerinde calisiyorum. Isyerinde gecen seneye kadar samimi oldugum bir is arkadasimla aramizda bir iliski basladi. Evliligi hata olarak goren karisiyla birseylerin bittigini iddaa eden ama aliskanliklarinin oldugunu soyleyen bir adamdi beni kiskaniyor ilgileniyor ve hep yanimda olmak istiyordu. Cok ayrildik baristik surekli beni kazanmak icin ugrasip duruyordu. Onlarda 3yillik evliydi baslarda cocuk hic istemiyordu fakat sonra fikri degisti ve sadece kendi icin baba olmak istedigini soyledi ve karisi hamileydi yine ayrildim ama yine beni geri dondurdu cocugunun cinsiyetini ogrendigi gunu bile benle gecirmeyi tercih etti. Birgun kiskanclikla onun bilgisayarini kurcaladim ve baska bir bayana attigi maili gordum cok kotu degildi fazla samimiydi sadece ama bir kere aldatabilen bir erkek oldugu icin niyetinin farkli oldugunu susundum halada dusunuyorum bu mailleri karisina gonderdim ve kavga ettiler bir sekilde karisini ikna etmis yalan diye ve karisi savciliga suc duyurusunda bulunmus kim bu mail atan diye bu olaylar olurken ben agzima geleni soyledim birbirimize nefretle yaklastik ve nefretle konustuk sonrasinda olaylari birsekilde kapattik tekrar arkadas olmamaizi istedi ama ben kabul etmedim. O hayatina devam ediyor karisinla dr. Kontrollerine gidiyor ve birkac ay sonra cocugu olacak disaridan mutlu gibi . Ama ben hayatima devam edemiyorum surekli ofke icindeyim surekli dusunuyorum. Ayni yerde calismamiz ve surekli gormek beni cildirtiyor. Isyerinde ona asilan bir kiz daha var sanki inat edercesine onla goruyorum yada tesaduf oluyor . Sevildigime inandirildim ve kandirildim nasil kurtulurum bu igrenc durum ve dusuncelerden hayatimin en buyuk pismanligi bu
şeytan topuklu giyer :KK62::KK53:

karısını seninle aldatmış senide başka kadınlarla...
gönül eğlendirmiş resmen..
sonra baba olmak istemiş hemde karısından..
kusura bakma ama ben burda birtek o kadına ve bebeğine üzülürüm..
adam seni kandırmamış bile bile sevgili olmuşsun..

Kandırılmış haa güleyim bari,bariz belli değilmi,adam gönül eğlendiriyor üstelik..
Akıllanın artık,evli adam evli kadın .
Bu arada diğer eşleri düşünen yok tabi..

Evliligi hata olarak goren karisiyla birseylerin bittigini iddaa eden ama aliskanliklarinin oldugunu soyleyen bir adamdi

kandırılmaktan kastın bumu ? ne deseydi ? karımı çok seviyorum çok mutluyum ama sende benle ilişki yaşa diyecek hali yokya

okadar garip ki sanki ikiniz de bekarmış gibi ne de güzel anlatıyorsunuz?
Newfsinize sahip çıkmayı öğrenin tek tesellim bu size.Eşinizi de en yakın zamanda boşayın bence daha fazla vebale girmeyin.

Onlarda 3yillik evliydi baslarda cocuk hic istemiyordu fakat sonra fikri degisti ve sadece kendi icin baba olmak istedigini

buda şu demek oluyor, karımla ilişkiye girdim demiyorda, baba olmak istemiş miş. sevmediği kadından neden çocuk yapıyor? Akşam kadına sırnaşmış yatağına girmiş sonra ben çocuk için yaptım demiş..
nereden baksan 30 35 yaşındasın.. seninde evlatların vardır belki.. kendinize nasıl ikinci olmayı yediriyorsunuz..

mailleri adamın eşine gönderirken altına bende diğer sevgilisi diye not düşseydiniz bari.Birde beni yargılamayın diyorsunuz,adam evde bir tane işyerinde bir tane maşallah bir koltukta iki karpuz hatta belki bilmediklerinizle birkaç karpuz taşıyor,.

Tovbe estagfurullah sabah sabah cinlerim tepeme cikti
Bir bitmedi sizin gibiler
Adam haysiyetsiz siz neden onunla bir oldunuz da bu yalana ortak oldunuz?ondan ne farkiniz kaldi?
Hep ayni masallar adam karisiyla mutlu degil de vidi vidi
Sana ne mutlu degilse amme hizmeti mi bu onune gelen mutsuz adami sen mi mutlu edeceksin?
Bir de yargilamayin demiyorlar mi boyleleri!!!napayim yargilamayip?

mailleri adamın eşine gönderirken altına bende diğer sevgilisi diye not düşseydiniz bari.Birde beni yargılamayın diyorsunuz,adam evde bir tane işyerinde bir tane maşallah bir koltukta iki karpuz hatta belki bilmediklerinizle birkaç karpuz taşıyor,.

yok bide şu durum var, evli adamla ilişki yaşıyor.. Adam karısını bununla aldatıyor.. bide başkasıyla aldattığı mailleri kıskanıyor.. yetmiyor süperman kadın karısına gönderiyor bunu.. herhalde karısını bitek benle aldatsın istemiş..

Arkadaslar ama yapmayin kinamayin basiniza gelir mazallah hepiniz konu sahibi gibi seref yoksunu oluverirsiniz :KK53:
gelir birazdan kınadığınız başınıza gelir inşallah siz de görürsünüz ama ben birşey yapmadım zaten evlilikleri bitmişti der :KK14: dönüp dönüp yargılayasım geliyor :63::KK76:

X