Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece yargılamak için geldim ohhhhhh olsun sana aldatanların çok olsun inşallahhhh!!!!!!!!!!!!Merhaba herkese patlamak uzereyim birileri ile paylasmazsam olucem gibi geliyor. 10 yillik evliyim ve 3 yildir ayni is yerinde calisiyorum. Isyerinde gecen seneye kadar samimi oldugum bir is arkadasimla aramizda bir iliski basladi. Evliligi hata olarak goren karisiyla birseylerin bittigini iddaa eden ama aliskanliklarinin oldugunu soyleyen bir adamdi beni kiskaniyor ilgileniyor ve hep yanimda olmak istiyordu. Cok ayrildik baristik surekli beni kazanmak icin ugrasip duruyordu. Onlarda 3yillik evliydi baslarda cocuk hic istemiyordu fakat sonra fikri degisti ve sadece kendi icin baba olmak istedigini soyledi ve karisi hamileydi yine ayrildim ama yine beni geri dondurdu cocugunun cinsiyetini ogrendigi gunu bile benle gecirmeyi tercih etti. Birgun kiskanclikla onun bilgisayarini kurcaladim ve baska bir bayana attigi maili gordum cok kotu degildi fazla samimiydi sadece ama bir kere aldatabilen bir erkek oldugu icin niyetinin farkli oldugunu susundum halada dusunuyorum bu mailleri karisina gonderdim ve kavga ettiler bir sekilde karisini ikna etmis yalan diye ve karisi savciliga suc duyurusunda bulunmus kim bu mail atan diye bu olaylar olurken ben agzima geleni soyledim birbirimize nefretle yaklastik ve nefretle konustuk sonrasinda olaylari birsekilde kapattik tekrar arkadas olmamaizi istedi ama ben kabul etmedim. O hayatina devam ediyor karisinla dr. Kontrollerine gidiyor ve birkac ay sonra cocugu olacak disaridan mutlu gibi . Ama ben hayatima devam edemiyorum surekli ofke icindeyim surekli dusunuyorum. Ayni yerde calismamiz ve surekli gormek beni cildirtiyor. Isyerinde ona asilan bir kiz daha var sanki inat edercesine onla goruyorum yada tesaduf oluyor . Sevildigime inandirildim ve kandirildim nasil kurtulurum bu igrenc durum ve dusuncelerden hayatimin en buyuk pismanligi bu
şeytan topuklu giyerMerhaba herkese patlamak uzereyim birileri ile paylasmazsam olucem gibi geliyor. 10 yillik evliyim ve 3 yildir ayni is yerinde calisiyorum. Isyerinde gecen seneye kadar samimi oldugum bir is arkadasimla aramizda bir iliski basladi. Evliligi hata olarak goren karisiyla birseylerin bittigini iddaa eden ama aliskanliklarinin oldugunu soyleyen bir adamdi beni kiskaniyor ilgileniyor ve hep yanimda olmak istiyordu. Cok ayrildik baristik surekli beni kazanmak icin ugrasip duruyordu. Onlarda 3yillik evliydi baslarda cocuk hic istemiyordu fakat sonra fikri degisti ve sadece kendi icin baba olmak istedigini soyledi ve karisi hamileydi yine ayrildim ama yine beni geri dondurdu cocugunun cinsiyetini ogrendigi gunu bile benle gecirmeyi tercih etti. Birgun kiskanclikla onun bilgisayarini kurcaladim ve baska bir bayana attigi maili gordum cok kotu degildi fazla samimiydi sadece ama bir kere aldatabilen bir erkek oldugu icin niyetinin farkli oldugunu susundum halada dusunuyorum bu mailleri karisina gonderdim ve kavga ettiler bir sekilde karisini ikna etmis yalan diye ve karisi savciliga suc duyurusunda bulunmus kim bu mail atan diye bu olaylar olurken ben agzima geleni soyledim birbirimize nefretle yaklastik ve nefretle konustuk sonrasinda olaylari birsekilde kapattik tekrar arkadas olmamaizi istedi ama ben kabul etmedim. O hayatina devam ediyor karisinla dr. Kontrollerine gidiyor ve birkac ay sonra cocugu olacak disaridan mutlu gibi . Ama ben hayatima devam edemiyorum surekli ofke icindeyim surekli dusunuyorum. Ayni yerde calismamiz ve surekli gormek beni cildirtiyor. Isyerinde ona asilan bir kiz daha var sanki inat edercesine onla goruyorum yada tesaduf oluyor . Sevildigime inandirildim ve kandirildim nasil kurtulurum bu igrenc durum ve dusuncelerden hayatimin en buyuk pismanligi bu
mailleri adamın eşine gönderirken altına bende diğer sevgilisi diye not düşseydiniz bari.Birde beni yargılamayın diyorsunuz,adam evde bir tane işyerinde bir tane maşallah bir koltukta iki karpuz hatta belki bilmediklerinizle birkaç karpuz taşıyor,.
gelir birazdan kınadığınız başınıza gelir inşallah siz de görürsünüz ama ben birşey yapmadım zaten evlilikleri bitmişti der dönüp dönüp yargılayasım geliyorArkadaslar ama yapmayin kinamayin basiniza gelir mazallah hepiniz konu sahibi gibi seref yoksunu oluverirsiniz