zaten konuları alıntılayın arkadaşlar. ben genelde alıntıyla cevap yazarım.Konu nerede diyen arkadaşlar için ,minnakmimar alıntılamış sağolsun , buyrun okuyun.
sanmıyorum buralarda olabileceğimizi mapusta görüşürüzyardıma ihtiyacın olursa buralardayım canım
yargılama konularında direkt bunu yapıyorum zatenKonuya bakınca silinir bu diye mi geçti içindenTedbirli olmak iyidir. Eline sağlık
kanmak işine geliyor demek ki.
beklentilerle alakalı.
hadi onlar reyting alsın diye veriyolarlarda..bu aşkı memnunun tekrarlarını çok veriyorlar halk napcağını şaşırıyor sonra
Hep basarım ben böyle ya, kız sakin ol, ne şehit ne gazi pisi pisine gitti bendegilim olacak sonra sonun, ban yeme değmeyecek bir olay içüntam üstüne bastın kaldır ayağını.
valla kadın bildiğin yolunda A.Ş.
ohhhh bi bilsen neler nelerrrr
Offf eskimedi gitti, evliliğim kötü gidiyor yalanı he!adam evli kadın evli kadın adamı seviyormuş adam klasik evliliğim bitik benim zaten numaraları çekmiş bu da inanmış güyasonra adam sadece çocuk istediği için karısı hamileymiş şu an yanlış anlama yani sadece çocuk istediği için tamam sonra adam da durur mu yapıştırmış başka kadınlara da mailleri sonra bizim hatun dellenmiş karısına göndermiş mailleri sonra karısı demiş kim bu mailleri bana gönderen vermiş savcılığa falan ortalık karışık yani sonuçta bu şahıs güya kandırılmış falan filan işte yargılama tamam mı
ne dendiğini biliyorum da yazamıyorum işte site kuralları gereğihadi onlar reyting alsın diye veriyolarlarda..
ya çarpık ilişki yaşayan kişilere ne denmeli..
düğüne değil mapusa gidiyoruz ben çorap pijama cuğara falan alayım bari
yani yıl olmuş 2015 hala aslında karısını sevmiyor falan filan ..yanmasın kız niye yandı bu kadar kırık fazla geldi sana zaar
bi sevmiş ve sevildiğine inandırılmış ya..Bilemiyorsun ki o anda ne düşünüyor ne hissediyor..
al benden de o kadar.ne dendiğini biliyorum da yazamıyorum işte site kuralları gereği