Beni yargilamayin

Angela82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
1
0
42
Merhaba herkese patlamak uzereyim birileri ile paylasmazsam olucem gibi geliyor. 10 yillik evliyim ve 3 yildir ayni is yerinde calisiyorum. Isyerinde gecen seneye kadar samimi oldugum bir is arkadasimla aramizda bir iliski basladi. Evliligi hata olarak goren karisiyla birseylerin bittigini iddaa eden ama aliskanliklarinin oldugunu soyleyen bir adamdi beni kiskaniyor ilgileniyor ve hep yanimda olmak istiyordu. Cok ayrildik baristik surekli beni kazanmak icin ugrasip duruyordu. Onlarda 3yillik evliydi baslarda cocuk hic istemiyordu fakat sonra fikri degisti ve sadece kendi icin baba olmak istedigini soyledi ve karisi hamileydi yine ayrildim ama yine beni geri dondurdu cocugunun cinsiyetini ogrendigi gunu bile benle gecirmeyi tercih etti. Birgun kiskanclikla onun bilgisayarini kurcaladim ve baska bir bayana attigi maili gordum cok kotu degildi fazla samimiydi sadece ama bir kere aldatabilen bir erkek oldugu icin niyetinin farkli oldugunu susundum halada dusunuyorum bu mailleri karisina gonderdim ve kavga ettiler bir sekilde karisini ikna etmis yalan diye ve karisi savciliga suc duyurusunda bulunmus kim bu mail atan diye bu olaylar olurken ben agzima geleni soyledim birbirimize nefretle yaklastik ve nefretle konustuk sonrasinda olaylari birsekilde kapattik tekrar arkadas olmamaizi istedi ama ben kabul etmedim. O hayatina devam ediyor karisinla dr. Kontrollerine gidiyor ve birkac ay sonra cocugu olacak disaridan mutlu gibi . Ama ben hayatima devam edemiyorum surekli ofke icindeyim surekli dusunuyorum. Ayni yerde calismamiz ve surekli gormek beni cildirtiyor. Isyerinde ona asilan bir kiz daha var sanki inat edercesine onla goruyorum yada tesaduf oluyor . Sevildigime inandirildim ve kandirildim nasil kurtulurum bu igrenc durum ve dusuncelerden hayatimin en buyuk pismanligi bu

karısını seviyor sizi değil, evde efendi gibi duran karısını bırakıp sizi mi alıcak, bunun mu hayalini kuruyorsunuz, adamın içindekilerini söyliyim sana.
-seni kullanıyorum.
-karımı bırakıp onunla evleniceğimi düşünüyor, Allah göstermesin, karım gibi birini bırakıp kocasını aldatan bir kadına nasıl güveneyim ki.
-arkadaşlarıma anlatıyorum havam oluyor.
kimbilir daha neler düşünüyor, adam zaten pislik.sizinde farklı bir durumunz yok
sizin kocanızla ve onun karısına üzüldüm sadece

10 yıllık evlisiniz, ve bu karmaşık bir o kadar da sindirilmesi zor ilişkiye mi bel bağladınız da üzülüyorsunuz. Karısını sizinle aldatan bir adam neden sizi de bir başka kadınla aldatmasın ki?

Evli bir kadın olmanız sizi durdurmamış , eşinizden ayrılmak ve dürüstçe hayatınıza devam etmek yerine bir başkasıyla gönül ilişkisi kurmuşsunuz.

Burada kandırılan biri var ise o da olaydan bihaber olan eşiniz.

yaaa bir bitmediniz aldat doğümamış çocuğun günahına gir...sonrada beni yargılamayın...yanlışın neresinden dönersen kar adam böyle gelmiş böyle gider sen onun için heyecandan ibaretsin başka birşey değil..çocuğuda olacak demekki mutlu işinden derhal istifa et eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun...

yargılamak ne kelıme
tebrık edıyorum senı!!
yanlız senın canın yandıgı ıcın butun foyasını ortaya cıkarmıssın esıne peki sen de o herif müsveddesinin esının canını yaktıgının farkındamısın?
bıde pısmanım dıyorsun keske senın esını tanısam varya!!!!
o pişmanlık senın hayatını herzaman zındana cevırsın ısterım ınsallah

bence bosanın
gonlunuzu eglendırecek cok delıkanlı bulursunuz bu sekılde ne gerek var
gencecık yasta kalp hastası olursunuz bu kadar adrenalıne

Kaldı ki adamın sizle gönül eğlendirdiği apaçık ortada. Adam karısını seviyor diyemem çünkü karısını seven bi adam bunu yapmamalı. ama tercihi karısı olacaktır bu belli. Bende sizin eşinize ve adamın karısına üzüldüm. Aynısını yaşasanız ne hissederdiniz merak ettim.

2. kadın olmayı kadınlar seçiyor. .
artık o iş yerinden çıkın..
eşinize yazık..

Müstehak.evli adamla sevgili olmuş kadını mi nikahlayacakti karısını bırakıp. Bir de yaptığına bak mailleri gönderiyor filan karısına. Degersizlik hissi herseyi yaptirabilir bir insana.

başlığa bakıp yargılayasım geldi inatla dur içeriği okuyayım patlatacam yorumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…