- 28 Haziran 2011
- 113
- 0
-
- Konu Sahibi tuqce_baysal
yazık sana canım ya, durumun gerçekten vahim.. aslında bu bağırma ve hakaretlerin seni soğutması gerekli. sana olan sevgisini bilemem , sevse ......... git gibi bir tabir kullanmaz. saygısınıda sevgisinide yitirmiş bana kalırsa.. o yüzden sen sadece sevdiğin için katlanıyorsun ve sadece katlandığın çektiğinle kalacaksın.. hislerinle değil, mantığınla hareket etmelisin.
biz sana nasıl yardım edelim o giderse yaşayamam diyorsun
o çocuk için annenle babanla kavga etmişsin
zaten daha önce başka bir konuda da sana tavsiyelerde bulunuldu ama sen bildiğini okumaya devam ediyorsun
adamın ne olduğu belli ama sana ne söylesek boş
Bu kardesımz ılkkez asık olmus heralde ve ondan daha ıyısını bulamıyacgı hıssıne kapılmıs olmalı canım oncelıkle sunu belırtmek ısterımkı aslında ınsanlar kaybetmekten degıl alıskanlıklrını degıstrmekn korkarlar yanı sen onu kaybetmekten degılde yasnmıslıklrının tekrarlanmayacgndan korkuosun ılıskının basında bole sagısızca seyler yasnmıssa ztn o ılıskının yurumesı cok zordur yanı en azındn saglıklı bır sekılde yurumesı bence hıc ole olurum yasayamam fln dıye dusunme benı ıstemeyenı bende ıstemem de sakın arama acı ckmek ıstıosan buyur ck ama gun geleck bu halıne gulecksın ben ne yapmısım dıyecksın buna emın olabılrsın bence arkadaslrınla gez ılgıleneck baska seyler bul spor yap tatle cık vs yasanmıslıgınzda cok yokkı hangı ara asık oldunda onsz yasayamıosn :))) cnm benımm hıc uzulme sana boyle sygısızlık eden bırı ztn senı tasıyamayackktı buna emın ol sende ona yol ver gıtsn
bu çoçukla devam edersen sonun ne olur biliyomusun "bataklık" oakadaraklını başına al uyuşturucu kullanmış hırsızlık yapmış ablam deli misin sen uçurumun kenarındasın dikkat et