Beni seviyor mu yoksa kullanıyor mu?

tuqce_baysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
113
0
oncelıkle okuyup yorum yapcak herkese teskkurederım

dha oncekı konumdada yazmıstım erkek arkdasım cok sorunlu bırı annesı babası ayrı annesı pskılojık rahatsız babası baska kadınlarla bırlıkte onu hepsı evlatlıktan cıkarmıs annesıyle aynı evde kalıyo ama annesı onu ıstemıyor hep kovuyo bundan 1sene oncesıne kadar uysturcu kullanmıs karı kız kumar hırszlk 5 farklı suctan hapıste yatmıs her aleme gırmıs bırı benım hayatıma gırdıqınde cok muhtesem bırıydı ben gecmısı yuzunden kabul etmem dedım ama aılesını anlatınca bende o durma duserdım dıye acıdım uzuldum cok kbul ettım tabı hoslanmıstım nese bızım ılıskımız cok ıyı gıdıyodu daha dogrusu o kadar cok ıyıydı kı dıodum allahım hedye gonderdı dogumgunmde tanıstık cunku cok farklıydı hp mutlu edıyodu benım ıcın neler neler yapıyodu mektuplar hedıyeler ne bılm gozumu boyadı herhlde 4ay oldu bırlıkteyız bı cok sey yasadık ben ona cok baglandım ama 3aydan ıtıbren cok farklı bırı oldu tabı ewdekı sorunlarıda arttı o yuzden mı yoksa benden mı bıktı bılmıyorum pazartesıden berı hep kavga edıyoruz daha dogrusu o bagrıyo ben susuyorum yatıyoz sabah kalkıyo bısy olmamıs gıbı davranıyo dun ben aradım konusuyoduk markete gırmem gerektı bısy alcktım bı sanıye acık kalsın hemen doncem dedım o sırda arkdsmı gordum nasılsn fln muhbt yaptık kapamıs telı cıktıqımda tekrar aradm basladı bagırmya ama ole bole deıl yırtıyo kendını ben senın konusmanı dınlemek zorundamıym kapat ozmn telı bılmem ne sesmı cıkarmadm sonra bunun kamyonu var naklıye yapıyo ıs yerınden cıkıp baska ıs arıyo bana dedı yarın fabrıkalara gıtcem bende dedım ıscı olark mı fln yok kamynla dedı bende dedım fabrka almaz kı kamyonun kucuk onlar tırlarla calısıyo fln bu bı bagrıyo ama demedıqını bırkmadı
en son sımdı yıne netten bı ıse basvrdm benım oturduqum bolgeye uzak adam aradı yol parmıda verıck maasmıda verıck cok ta quzel bı ıs ona soledım neymıs ben cahılmısm o adam resmıme bakıp benı aramıs kullanıckmıs benı yoksa her ay 400mlyon kım yol parası verır bılmem ne tabı guzelbı seklde solemıyo bagırıyo en son dayanamadm ii ya sus yettın cekemıcem dedım oda bana s...qıt dedı ama bunu hep soluyo bende affedıorum ne bılm kızıcaksınız bana ama benım yerıme koyun kendnızı sevıorum cok baglandım hep o olsun ıstıyorum bole seler asılır dıyorum ama olmuyo artık bende dayanamıorum her aksam aqlamadan uyumuyorm her aksam aqlatıyo benı :S yazıcak o kadar cok sey var kı sıkılıp okumazsnız dıye yazmıyorum
dıyorum acaba uyusturucu kullanmadıqı ıcın mı sınırlı yada tekrar basladı o yuzden mı sınırlı bu kadar bılmıyorum cıldırıcam ama sonumuzu goremıyorum ...onca hayal hepsı bos mu ne yapcm onu bırkmayı asla ıstemıyorum duzelmesı ıcın ne yapıcm bılmıorum bıde ben ona cok destek oluyorum ne derse yapıyorum kıyaftnden parfumne kadr alıyorum bı yer gıdıyorz ben oduyorum benı kullanıyo mu sevmıyo mu sadce bu yuzden mı tutuyo yanında dıe dusunuyorum ama yanımdyknde cok faklı gozumun ıcıne bakıyo gozlerı parlıyo tamam sevıyo dıyorum of ne durumdayım kımse bılemez ya lutfen napıcm ben :S:S:S:S

not: aılem kesnlıkle onla gorusmemı ıstemıyor ama kalbme soz qecrıremıorum :S

yazık sana canım ya, durumun gerçekten vahim.. aslında bu bağırma ve hakaretlerin seni soğutması gerekli. sana olan sevgisini bilemem , sevse ......... git gibi bir tabir kullanmaz. saygısınıda sevgisinide yitirmiş bana kalırsa.. o yüzden sen sadece sevdiğin için katlanıyorsun ve sadece katlandığın çektiğinle kalacaksın.. hislerinle değil, mantığınla hareket etmelisin.

aradı bıraz once bıttı cekemıyorum senı dedı ıstemıyorum yeter dedı gozyaslrmı tutamıyorum suan ole kotu bı haldeyım kı belkı cok kısa bı sure ama ben ona cok baglandm herseyın yerıne onu koydum onun ıcın abımden dayak yedım abımle 4 aydır konusmuyorum annem babam her aksam kavga ettım onun ıcın yapmadıgım sey kalmadı cunku yemınlerıne ınandım sozlerıne ınandım kocam olucaktı ya hep bagrıyo cagrıyo hatta bı keresınde arkdslarnın yanında tokat attı sebebıde onun arkdsının eskı sevgılısı bızde kalmaya geldı kıza dedım abıme alcm senı fln sakasına ole bısy dedım dıye bırkmıstım affetmem dedım bı saat sonra dayanamadm hep sorunlu afft dıyo ıcımdekı ses ama sımdı bıttı o bıttı dedı mı donmez bılıyorum zaten kafasında coktan bıtırmıs bahne arıyodu herseye bagrıyodu dıye dusnuyorum suan cıldırtck gıbıyım ne yapcm ben ayakta duramam kı o gıdıerse bıterım yıkılırım olurum ya yasayamam NEYPCM SIMDI olucem cok kotuyum ya

biz sana nasıl yardım edelim o giderse yaşayamam diyorsun

o çocuk için annenle babanla kavga etmişsin

zaten daha önce başka bir konuda da sana tavsiyelerde bulunuldu ama sen bildiğini okumaya devam ediyorsun

adamın ne olduğu belli ama sana ne söylesek boş

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapacaksın? Dayak küfür azar yemeden üstelik de para yedirmeden insan gibi yaşayacaksın. İki gün ağlayacaksın, sonra geçecek. Sonra kendine yatırım yapacaksın, bir meslek sahibi olacaksın, senin insan olduğunun farkında olan bir normal bir insanla medeni bir ilişki kuracaksın. Gerekli olgunluğa ulaşınca da mutlu bir yuva kuracaksın.

Bu kardesımz ılkkez asık olmus heralde ve ondan daha ıyısını bulamıyacgı hıssıne kapılmıs olmalı canım oncelıkle sunu belırtmek ısterımkı aslında ınsanlar kaybetmekten degıl alıskanlıklrını degıstrmekn korkarlar yanı sen onu kaybetmekten degılde yasnmıslıklrının tekrarlanmayacgndan korkuosun ılıskının basında bole sagısızca seyler yasnmıssa ztn o ılıskının yurumesı cok zordur yanı en azındn saglıklı bır sekılde yurumesı bence hıc ole olurum yasayamam fln dıye dusunme benı ıstemeyenı bende ıstemem de sakın arama acı ckmek ıstıosan buyur ck ama gun geleck bu halıne gulecksın ben ne yapmısım dıyecksın buna emın olabılrsın bence arkadaslrınla gez ılgıleneck baska seyler bul spor yap tatle cık vs yasanmıslıgınzda cok yokkı hangı ara asık oldunda onsz yasayamıosn :))) cnm benımm hıc uzulme sana boyle sygısızlık eden bırı ztn senı tasıyamayackktı buna emın ol sende ona yol ver gıtsn

canım benim kaç yaşındasın bilmiyorum ama bırak gitsin daha çok ağlarsın yoksa tamam beliki çok sevmişsin bi süre sonra sevgide yetmeyecek bunları çekmeye hem ailen istemiyorsa vardır elbet bi bildikleri çok samimi bi arkadaşım vardı onada çok dedim yapma etme diye dinlemedi dayaklar aldatmalar şimdi hamile haliyle annesinin evine döndü onun ailesininde rızası yoktu bak işde bulmuşsun böyle ömür geçmez tatlım

ya bole konusma tamam haklısnız ama o kadar kolay degıl ıcımden atamıyorum kıı sevmek asık olmak cok baska hersey her yaptıgı tozpembe gorunuyo gozune ne yapcm onun basksyla oldunu gornce nasıl yascm bu kadr acmazsz olmaın kendnzı koyun bu kadr seyden vazqecmsm ben onun ıcın :s

bu çoçukla devam edersen sonun ne olur biliyomusun "bataklık" oakadar aklını başına al uyuşturucu kullanmış hırsızlık yapmış ablam deli misin sen uçurumun kenarındasın dikkat et

20 yasındaım ılk defa asık olmadm bunda 2yıl oncede bırını bole cok sevdım 2yıl cıktık 2kez alddtı benı ılk aldttqında affetm ıkıncıyı kaldırmadm ewlncktık fln o kdr cok yanı onsuz 5ay cehennem gıbıydı odaya kapndım yemek yemedm hastnlk oldm her aksam serum yıyodum okdr zar zor kendme qeldm ondan sonra kımeye guvenemedm benı seven cok deger veren ınsnlar cıktı karsıma hemde cok ben guvenemedgım ıcın uzdum hep bırktım cok uzdum az pesmden kosmazlardı belkıde onlarn ahı tuttu bu nu gordum gordugum ılk gun asık oldum herseyı sıldm guven sorunumu bıle attım o kadar yanı sımdı ıkıncı bı yıkıntıyı nasıl kaldırcam ? gıtmemesı lazımmm bıtmemesı lazmmm

bu çoçukla devam edersen sonun ne olur biliyomusun "bataklık" oakadar aklını başına al uyuşturucu kullanmış hırsızlık yapmış ablam deli misin sen uçurumun kenarındasın dikkat et

ablam qecmıste kaldı dıyo yapmıyo artık namsyla para kazanıyo off bılmıyorum kıı bazen bende dıorum napıyorum bırk gıtsın hemde qecmısımde ne ınsnları bıraktım gıymını begenmedm sacnı beqenmedm ne bılm hep bos selere sımdı bole bırısne kopek gıbı asık oldum :s bıttı gıtsın dıyemıorum kıı atamıyorum ıcımden :s

ondan öncede sen vardın,onu bıraktıktan sonrada sen olacaksın.şu ertkekleri hayatınızın merkezi olarak görmekten vazgecin,yoksa çok degersiz bir insanmısınız,biraz kendinize güvenin.o sahsıda biran önce hayatınızdan cıkarın

canım arkana bile bakmadan o çocuğu bırak, unut ve yoluna bak. sonun kötü olacak, kimse aksini söyleyemez..

bellki bu küfürler ve dayaklar ilk de değil sonda olmayacak.
üstelik paranı da yiyiyormuş.
sanada yazık değil mi ?
ne kadar katlanıcaksın ki.
hayat onun etrafında dönmüyo. kimse için onsuz yaşayamam deme.
diğer ilişkindede çok seviyomuşsun ayrıldıktan sonra öldün mü peki ?

Bence bir an önce son vermelisin bu ilişkiye. Çünkü sonun iyi değil. Bir kere sen tam olarak tedavi olup olmadığından bile emin değilsin hiçmi korkmuyorsun uyuşturucu konusundan. Benim okuduğumda bile içimi bir korku sardı. Herşey bir derece belki aşılır ama bence bu çok ama çok ciddi bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…