beni sadece cinsel obje olarak mi görüyor ?

Öpüşmeye gelmedik mi derken yuh ya sende hala devam ediyosun öylemi ? bide evine cagrıyo bide ağzını arıyo napcaz diye bilemiyorum kendine güveniyosan git

tek tavsiye: "koşarak kaç....""

Daha cok gençsin karşına daha kimler çıkacak boyle duygusu olmayan uckur duskunu bi adamdan uzak dur derim. Herkes aynı şeyi söylüyorsa bi dogruluk vardir soylediklerimizi dusun canim Allah korusun sonra pisman olacağın seyler yasayabilirsin ve kimseye anlatamazsın. Bunu bir gun biriyle yasayacaksan bu sevdigin sevgisinden emin oldugun biri olmali. O eve seni çağırma sebebi sohbet etmek degil tabikide cafeye opusmek icin gelen biri eve kim bilir ne yapmak için cagirir ki bence cafede soyledikleri bile bir daha yuzune bakmaman için yeterli sebepler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevdiğiniz erkeğin her istediğini mantık süzgecinden geçirmeden kabul edecekseniz bu hayatta çok pişman olacağınız ve üzüleceğiniz şeyler yaşacaksınız büyük olasılıkla.

Evet sizi ''cinsel obje!' olarak görüyor!!!!!

(Bu kadar kişinin ikaz edici yorumundan sonra konu sahibi erkek arkadaşının evine gidecek mi merak ediyorum???)

Son düzenleme:

bu ılıskı den bı yol olmaz görüşmeyın derım

Hemen kabul etmekle hata etmişsin. Ayrılmış eski sevgilisine geri dönmüş sonra size dönmüş. Sizinki çok temeli olan bir ilişki değil ki. Aşkından dönmemiş boşta kalmış dönmüş. Evine gidip güzel vakit geçirmek istiyorsan git. Tabi bu imalarla karşılaşınca moralin bozulmayacaksa.

Kesinlikle aradığında telefonlarına bile cevap verme..ne kadar basit bi adammis siz de onunla aynı konuşarak kendinizi kucultmeyin..ne yapicaz mis muhabettin igrecligine bak opusmek icin gelmedikmi..beyni ile başka yeri yer değiştirmiş bu adamın sakin kendinizi kullandirmayin üzülen siz olursunuz...sizi cinsel obje olarak gördüğü bariz belli..kendi degerinizin farkına varin ve koşarak uzaklasin...aşk yaşamak sevmek bu değil olay cinsellige kaymış bi ilişkiden hayır beklemeyin he tabi yanlış anlamayın cinsellik olur tabi ama aşkla olur sadece zevk icin olmaz..

tüm tavsiyelere uy madem konu açtın. verilen akıllar hep aynı yönde.

ille de seviyorum diyip gidesen yarın öbür gün
yine konu açarsın

başıma şunlar şunlar geldi ben ne yapacağım ne olur akıl verin dersin.

erkekler neden öpüşmek sevişmek için günahsız kızların günahına girmeye çabalar anlamış değilim.
bu yolun yolcusu bir sürü kız varken , bunun başka yolları varken neden günahsız insanlara bulaşırlar ,onların da duygularını ,hayatlarını karartmaya uğraşırlar anlamıyorum ..
bu aldıkları günah onlardan fitil fitil çıkacak da haberleri yok işte .
sakın gitme böyle birinin evine ,ne demek öpüşmeye gelmedik mi ,terbiyesiz yaa...
her zaman söylüyorum bir erkek sevdiği kadına böyle cinsel duygularla en son yaklaşan kişidir ,tabiki sevince insan sarılmak ,öpmek vs isteyebilir bunlar çok normal şeyler ama bunu ilişkinin temeline oturtup da sabah akşam bunu düşünerek yaşayan ve bunu dile getiren insanın karşısındakini sevdiğini asla düşünemem ..

"Öpüşmeye gelmedik mi?"
Bu cümleden sonra tokat atıp gitmediysen ordan sana da şaştım kaldım.
Sakın sakın gitme onun evine. Rezil olduğunla kalırsın sonra o çocuk sana aşık değilll.

Eyerki aklınla karar verirsen çok iyi 'olacak ama kalbini dinlerden benim fikrim bir oyuncak olacaksın. Bana soracak olursan evine gitme niyeti belli kullanmak senin vücudunu begenenle değil gönlünü sevenle arkadaş ol derim. Bunu ona yansit ve bitir. Bu senin karakterini belirler. Onu kaybetme korkusuyla hareket edersen hem hayatını hemde karakterini kaybedersin

uzak dur...
aşk eve çağırmak değil göğsünü gere gere elini tutup yürümektir

bence gitmemelisin
Niyet belli, istediğini almaya çalışıyor.
Başına bela alma güzel kardeşim kır dizini otur evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…