- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi omaysaglam
-
Daha önce de bahsetmiştim 8 aydır cok sevdiğim bir çocuk var 5 ay kadar çıktık sonra 2 ay ayri kaldık araya eski sevgilisi ve beni sevmeyen yakin arkadaşları girdi ilk çıktığımız zamanlar da sevgisinden hic emin olamamıştım.
1 hafta önce yine mesaj atti naber nasılsın gibi konuştuk sonra buluşup konuşalım dedi tamam dedim gittim. Bi kafenin üst katinda oturduk. Konustuk biraz sonra ben dedim konuscak bisey kalmadi gidelim artık dedim o da küstahca öpüşmek için gelmedik mi dedi ben baya kızdım ama cok sevdiğim icin fazla belli etmedim ama o fark etti Özür diledi. Şimdi beni yarın evine çağırıyor daha once 2 kere gittim ama bisey olmadi tabi ki simdi sürekli ne yaparız yarin vs. Gibi şeyler söylüyor ben onu özledigimi söylüyorum onun aklı sürekli baska şeylerde onu xok sevdiğim icin beni kullanmaya mi çalışıyor anlamadim. Sürekli fiziğin çok güzel falan diyor. Tamam bunlar hos şeyler ama ben benimle sevişmesini degil beni sevmesini istiyorum. Zaten birden bana geri döndü bende hemen kabul ettim. Sevgimden de eskisi kadar emim değilim böyle yaptıkça beni kendinden soğutuyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
17 yasindayim benden 2 yaş büyük
Sakın gitme sakın.
Bende o çocukla aynı yaştayım o yaş grubu erkeğin neler düşündüğünü gayet iyi biliyorum.
Senden büyük olduğu için küçümsüyor ve kullanmaya çalışıyor.
İzin verme buna.
LG-P710 Tapatalk
Nerden biliyorsunuz, erkek misiniz, biraz öyle sanki, bu yorum bir bayan yorumu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?