beni sadece cinsel obje olarak mi görüyor ?

Yuhh! 'Öpüşmek için gelmedik mi?' nasıl bi sorudur yaa iğrenç
Kaç sen kaç. Bu adamdan hayır gelmez.
Gayet açık ve net.

yaslariniz ne cok merak ettim.liseli ,sevismeye merakli, ergen konusmalari gibi.opusmek icin gelmedik mi falan...canim tavrini koy boyle seyler soyletme sende istemiyosan.biraz tepki verirsen boyle konulari bi daha acamaz zaten.yasin kucukse sadece ve sadece kullanilirsin baska bisey olmaz.haddini bildir sen ona.

Son düzenleme:
O eve gitme!!!
Bir olmaz iki olmaz sonunun nereye gidecegi belli, bu seni anlik heyecandiriyor olsa bile, sonrasinda basedemeyecegin, geri donduremeyecegin sorunlara ve durumlara yol acabilir, bu konuyu actin, lutfen burda yazilanlari da dikkate al...
Inan evde yapilanlari dahi kaydediyorlar, basina bir dolu is gelir, bunlari konusmak, pesine dusmek, bu olasiliklara girmek icin daha cok kucuksun, her seyin yasi zamani var, bunun sorumlulugunu tasiyabilecek bir birey oldugunda ne istersen yaparsin ama simdi degil!!!

Sakın gitme sakın.
Bende o çocukla aynı yaştayım o yaş grubu erkeğin neler düşündüğünü gayet iyi biliyorum.
Senden büyük olduğu için küçümsüyor ve kullanmaya çalışıyor.
İzin verme buna.

LG-P710 Tapatalk

hazır sevgindende emin deyilsen arkana bakmadan kaç tatlım seninle ilgili iyi şeyler düşünmediği kesin
:18::18::18::18:

Arkana bakmadan kaç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İstediğin kadar sev istersen uğrunda ölürüm de ama ondan uzak dur
Bırak sal ipini ıyyyy erkek işte!
Bir yar gider bin yar gelir!
Bir de fiziğin güZel diyomuş? Gözlerin dudakların saçların?
Yav adam yüzüne bile bakmamış canım benim nerelerine baktığı belli...

:)

sen o adamın evine gıtmıssın ve bence bıseyler yaşanmış ki bu kadar yüz bulup öpüşmeydı fizikti eve gel diyor..
kusura bakmada kendı değerlini bastan düşürmüşsün..

Sen zaten olacakların farkındasın bizim söylemimize gerek yok ,adamı seviyorum diye herşeye razı gelirsen seni kullanıcak işte sende biliyorsun.

Bencede gitmemelisin!
Ne istedigi gayet ortada, seni kullanmasina izin verme canim.

Bu çocuk pul koleksiyonunu göstermek için seni eve çağırıyor, uyanık.:126:

Gazozuna ilaç at sen de kız.

Nerden biliyorsunuz, erkek misiniz, biraz öyle sanki, bu yorum bir bayan yorumu değil.

Hiiiçç düşünme KAÇÇÇ!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen önlemini al da canım, gerisini zamana bırak..
Niyetini sana sadece zaman gösterir. Sen ona bu konuda izin vermezsen o da sana birşey yapamaz.
ayrıca hayat hiçbir zaman belli kurallarda yaşanmaz. bazen bir istisna, bütün kaideleri bozabilir. çıkmaya başladıkları geceyi yatakta geçiren, ardından 2 sene sonra evlenen arkadaşım vardı mesela. çocuk olduğundan falan değil, seviyorlardı evlendiler. tabi sen yine de böyle bir şeye izin verme

Nerden biliyorsunuz, erkek misiniz, biraz öyle sanki, bu yorum bir bayan yorumu değil.

Yok artık.
Ne alaka kurdunuz acaba?
Bende o yaştayım doğal olarak o yaşta erkek arkadaşlarım var muhabbetlerini biliyorum.
Hatta buna benzer bir şey başıma geldi.
Yeterli mi?

LG-P710 Tapatalk

Bunu bize sorman bile hata yavrucum .
O adamın poposuna kocaman bir tekme at. İnşallah ayakların küçük değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…