• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni sadece cinsel obje olarak mi görüyor ?

Gitmemen gerektiğini, amacının ne olduğunu göremeyecek kadar kör mü oldun? Bunu sorman bile ilginç yani... Cafe ye gitme amacı öpüşmek olan birinini eve çağırma amacı ne olabilir. Yaşın küçük sanırım. Burda bunca kişi sana gitmemen gerektiğini söylemiş, bunları gör ve dikkate al. Bu yaşta hayatını mahfedecek işlere kalkışma.. Hatta tersle onu ve bidaha hayatına sokmayacağını söyle. Haddi bilsin sapık!

aklın yolu bir canım,herkes gitmemende yana,bencede gitme,tavrını koy hatta görüşme bile,değer vermeyen insanlarla sevsende görüşmemeye çalış

kız daha 17 yaşında başka açtığı konuya baktım kızın biriyle kavga etmiş. o da seni mahfederim . ailene rezil edecem seni falan demiş.
şimdide sevgilimden ayrıldık araya beni sevmeyen arkadaşları girdi diyor.
belli işte kızı rezil edecekler
en kritik yaşlar ve yanlışın en çok yapıldığı yaşlar .
hata yaptıktan sonra başına çok vuracak gibi

Benim aklima geldi bu tür şeyler ama sevgi gözümü kör etti diyelim ama anladim artik gerçek yüzünü

kız daha 17 yaşında başka açtığı konuya baktım kızın biriyle kavga etmiş. o da seni mahfederim . ailene rezil edecem seni falan demiş.

Çok tezat cümlelerin var önce hangisini hissediyorsun ona karar vermelisin...
Ama bence çocuk(senin tabirinle) kendini rengini belli etmişte sen hangi renktesin o belli değil :31: Macera arama sonu pek iyi bitmeyecek belli ki..[/QUOTE

Dedigim gibi seviyodum ama bu hareketleri beni soğuttu kendinden.

bu tipler gitsende gitmesende seni aramazlar...En azından kullanılmış olmadan biter..tersi durumda cok uzulursunnn:5::5:

Tatlım sakin gitme şimdiki dusuncenle degil sonrasinda ne olucak düşüncesiyle dusun eve gittgnde ufakta olsa bisey yasarsınız hem yaşadığına yanarsın hemde etrafta konusaln dedikodulara belli sen o tarz bi kiz deglsin ki kafana takip buraya yazmissin sakin gitme canim bu cocuk seni sevmiyor belli bu sevgi degil ileride kimler cikar karsina bunada gulup gecersin iyiki gitmemisim kalitemi arttırdım dersin benim 2 senelik sevgilim var 1 kere eve gel demedi 2 sene sonra ufak tefek öpmeler yasıyoruz dusun yani boyle ınsanda cok onemli olan dogru kişiyi bulmak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dünya o çocuktan ibaret değil, kullandırtma kendinii gitme o ewe(!)

Daha önce de bahsetmiştim 8 aydır cok sevdiğim bir çocuk var 5 ay kadar çıktık sonra 2 ay ayri kaldık araya eski sevgilisi ve beni sevmeyen yakin arkadaşları girdi ilk çıktığımız zamanlar da sevgisinden hic emin olamamıştım.
1 hafta önce yine mesaj atti naber nasılsın gibi konuştuk sonra buluşup konuşalım dedi tamam dedim gittim. Bi kafenin üst katinda oturduk. Konustuk biraz sonra ben dedim konuscak bisey kalmadi gidelim artık dedim o da küstahca öpüşmek için gelmedik mi dedi ben baya kızdım ama cok sevdiğim icin fazla belli etmedim ama o fark etti Özür diledi. Şimdi beni yarın evine çağırıyor daha once 2 kere gittim ama bisey olmadi tabi ki simdi sürekli ne yaparız yarin vs. Gibi şeyler söylüyor ben onu özledigimi söylüyorum onun aklı sürekli baska şeylerde onu xok sevdiğim icin beni kullanmaya mi çalışıyor anlamadim. Sürekli fiziğin çok güzel falan diyor. Tamam bunlar hos şeyler ama ben benimle sevişmesini degil beni sevmesini istiyorum. Zaten birden bana geri döndü bende hemen kabul ettim. Sevgimden de eskisi kadar emim değilim böyle yaptıkça beni kendinden soğutuyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Senin bu çocuğa zaafın var o yüzden yazdıklarımızı dinlemeyeceğini düşünüyorum.Bak canım saygısı ve sevgisi olan bir insan kalkıp bırak sevgiliyi,genç bir kıza ÖPÜŞMEYE GELMEDİK Mİ gibi iğrenç,aşağılayıcı,onu ne yerine koyduğu belli olan bir laf etmez.İnsan hayat kadınına demez bunu.Senin o masadan kalkıp onunla bir daha görüşmemen lazımdı.:50:Sen evine gitsem mi diyorsun.

Daha önce de bahsetmiştim 8 aydır cok sevdiğim bir çocuk var 5 ay kadar çıktık sonra 2 ay ayri kaldık araya eski sevgilisi ve beni sevmeyen yakin arkadaşları girdi ilk çıktığımız zamanlar da sevgisinden hic emin olamamıştım.
1 hafta önce yine mesaj atti naber nasılsın gibi konuştuk sonra buluşup konuşalım dedi tamam dedim gittim. Bi kafenin üst katinda oturduk. Konustuk biraz sonra ben dedim konuscak bisey kalmadi gidelim artık dedim o da küstahca öpüşmek için gelmedik mi dedi ben baya kızdım ama cok sevdiğim icin fazla belli etmedim ama o fark etti Özür diledi. Şimdi beni yarın evine çağırıyor daha once 2 kere gittim ama bisey olmadi tabi ki simdi sürekli ne yaparız yarin vs. Gibi şeyler söylüyor ben onu özledigimi söylüyorum onun aklı sürekli baska şeylerde onu xok sevdiğim icin beni kullanmaya mi çalışıyor anlamadim. Sürekli fiziğin çok güzel falan diyor. Tamam bunlar hos şeyler ama ben benimle sevişmesini degil beni sevmesini istiyorum. Zaten birden bana geri döndü bende hemen kabul ettim. Sevgimden de eskisi kadar emim değilim böyle yaptıkça beni kendinden soğutuyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

kaç yasındasın ?? 17 18 falanmı :ssz:

Sadece 5 ay çıkmışsınız ve evine daha önce gitmişsiniz. Yani o kadar sürede evine götürmüş sonra büyük ihtimalle sen cinsellikle anlamında pas vermediğin için ayrılmış boşta kalınca yine mesaj atmış ve doğru düzgün konuşmak yerine öpüşmek için gelmedik mi demiş sen hala adamdan ayrılmamışsın hoş görmüşsün. Şimdi de evine çağırmış hem de barışır barışmaz ve hala seviyorum diyorsun canım bu çocuk seni sevmiyor sadece bazı şeyler bekliyor yoksa yine ayrılacak sen ayrıl ve bitir sevgin gözünü kör etmesin 2 ay ayrı kalmışsınız zaten seven insan o kadar ayrı kalamazdı seni kullanmasına yanlış bir şey yapmanıza izin verme. Tek insan o değil hayatta.

Cocukla bir daha gorusme canim.niyeti bariz belli...daha dogru birini elbet bulacaksin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim yaşın gerçekten çok küçük sen yaşlarda masum duygular yaşanır sadece ergenlikten çıkmamış saygısız bir çocuk var senin karşında...bu yaşta fiziginle ilgili övgü alman çok normal çünkü takıldığı tek şey o olur 19 yaşındaki bir çocuktan bahsediyoruz neticede...sen daha duygusal iyi niyetli insanlara ac kalbini yaşına yazık en güzel dönemlerin senin derslerinle ilgilen arkadaşların la görüş ve seni safca duygularla mutlu eden bi insan mutlaka çıkacaktır karşına böyle sevgi olmaz inan tatlım zamanla sen de anlarsın zaten... çok nasihat verir gibi oldu ama hakikaten böyle yani seni kullanmasına izin verme geri çek kendini hemen...

ßůšr@

Büyük cesaret böyle olduğunu bilmenize rağmen evine gitmeyi kabul etmek, adam kendini glzlese neyse, siz kullanıyor haberiniz olsun.
Ben seviyorum, pişman olmam yaşanananlardan derseniz oldu o zaman tutmayalım, ama kendiniz ben sevsin istiyorum, sevişsin değil demişsiniz.
Dikkatli olun, sevginizden kimsenin faydalanmasına izin vermeyin. :ssz:

Siz bahsedince hatırladım. Yaşı ve eski konusu dikkate alındığında kesinlikle bu amaçla geldiği belli.
size katılıyorum. Aynı görüşteyim. Bir an önce salla gitsin

Niyeti ortada!
Gitme evine derim :34:
''öpüşmeye gelmedik mi?'' derken niyetini belli etmiş zaten , gidersen sende istiyorsun gibi görüneceksin... sana küstahça yaklaşmak isteyecek , ayyy yazarken bile sinir oldum :41: Dikkat et kardeşim kendine , neler unutulmuyor uzak dur unutursun...ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...) :16: :16: :16:

Son düzenleme:
Niyeti ortada!
Gitme evine derim :34:
''öpüşmeye gelmedik mi?'' derken niyetini belli etmiş zaten , gidersen sende istiyorsun gibi görüneceksin... sana küstahça yaklaşmak isteyecek , ayyy yazarken bile sinir oldum :41: Dikkat et kardeşim kendine , neler unutulmuyor uzak dur unutursun...ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...) :16: :16: :16:

sakın evine adım atayım deme bunların niyeti iyi değil ya nasıl bi cesaret anlamıyorum hiçmi gazete internet vs şeyler okumazsınız siz neler yaşanıyo memlekette nerden biliyosun sana tecavüz etmeyeceğini bunları kayda almayacağına varmı garantisi yapmayın gençlik böyle şeyler azıcık akıllı oun açın şu gözlerinizi aşk sevgi böyle ikilemde kalmakla buraya konu açıp gitsemmi acaba diye akıl almaya çalışmakla olmuyor.hoş buraya konu açtın çoğu ablaların sana sakın gitme dedi sen bakalım ablalarının sözünü tutup akıllı davranacakmısın yok ben bildiğimi okurum dersen hemen çekil burdan

Yanlış anlama lütfen ama okurken ben iğrendim bu adamdan. Bence niyeti gayet ortada sakın kullandırma kendini canım. Çok seviyor olabilirsin ama ilerde bu sevginin değerini bilen çok daha iyileri çıkar. Böyle bir insan için kendini üzmeye, kullandırmaya değmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back