- 9 Şubat 2010
- 18.124
- 40.776
-
- Konu Sahibi Manolyalale
Gereksiz takılmışsın, senin ailen de böyle durumlarda seni arıyordur. Eşin senin de fikrini alarak onlara cevap veriyorsa ortada bir sorun yok benceMerhaba hanımlar
Uzun zamandır dikkat ettiğim bir sorunu sizinle paylaşmak istiyorum .
Eşimin ailesinden birileri gelmek istese bir yere gidilse vs eşimin annesi sürekli oğlunu arıyor size bunlar bunlar gelmek istiyormus sizi bunlar çağırıyor ya da şuraya gidelim gibisinden . Evde yaşayan ve misafiri ağırlayan ya da bir pikniğe gidildiğinde tüm organizeyi yapan bir misafirliğe gidildiğinde eli boş gitmemek için bir şeyler ayarlayan benim . Sormak istediğim şu beni aramaları gerekmez mi yoksa gereksiz mi takıldım bu konuya . Şimdiden teşekkür ederim .
Yani sizinle muhatap olmak istemeyip ve bunu çokça belli eden bir k.v. karşınızda ..sizde gitmek istemediğinizi eşinize söyleyin oda annesine söylesin ...manolyalale gelmek istemiyor biz iptal desin..1. 2 derken sonra direk sizi arayacaktır zaten...ama size söyleyim bu durum bence sizi direk aramasından daha iyi ..mesafe her zaman iyidir direk muhattap olmamak en iyisiMerhaba hanımlar
Eşimin ailesinden birileri gelmek istese bir yere gidilse vs eşimin annesi sürekli oğlunu arıyor size bunlar bunlar gelmek istiyormus sizi bunlar çağırıyor ya da şuraya gidelim gibisinden . Evde yaşayan ve misafiri ağırlayan ya da bir pikniğe gidildiğinde tüm organizeyi yapan bir misafirliğe gidildiğinde eli boş gitmemek için bir şeyler ayarlayan benim . Sormak istediğim şu beni aramaları gerekmez mi yoksa gereksiz mi takıldım bu konuya . Şimdiden teşekkür ederim .
Uyarman lazım o zaman eşiniEşim yok demez genel olarak hayır diyemez zaten ve sormadan kabul eder bu durum sinirimi bozuyor açıkçası
Eşiniz hayır demeyi öğrenecek o zaman.Eşim yok demez genel olarak hayır diyemez zaten ve sormadan kabul eder bu durum sinirimi bozuyor açıkçası
O zaman annesine babasına değil de eşinize sinir olmanız lazımEşim yok demez genel olarak hayır diyemez zaten ve sormadan kabul eder bu durum sinirimi bozuyor açıkçası
Sizi aramaları gerekir. Yani bu konularda beni değil de eşimi aramaları beni rahatsız eder. Sonuç olarak misafiri karşılayacak olacak olan sizsiniz, hazırlığı yapacak olan sizsiniz.Merhaba hanımlar
Bizde de aynısı inanır mısın. 8 senedir hemde başlarda kızıyordum ben eşek başımıyım diye alıştım takılmıyorum artık. Geçen Piknik ayarlamışlar haberim yok pikniğe gittik falan iyi oluyor sende şunu hazırla yap diyen yok en azından hazıra gidiyorum hep. İlk evlendiğimde misafir gelecek sen birşey yapma ben hamur kek yaptım derdi kvdem.Takılmayın hiç inan düşündükce beynimizi yoruyoruz boş yereMerhaba hanımlar
Eşim yok demez genel olarak hayır diyemez zaten ve sormadan kabul eder bu durum sinirimi bozuyor açıkçası
Bizde de aynı durum geçerli. İşte eşlerimizin bu zaafını kullanıyorlar.Eşim yok demez genel olarak hayır diyemez zaten ve sormadan kabul eder bu durum sinirimi bozuyor açıkçası